Жената Лъв 71-ва тема

• 61 905
  • 669
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Кофти работа. Прилича ми като да трябва да ти инсталират софтуера на телефона на ново. Дано има по-лесен вариант  Peace

# 166
Кофти работа. Прилича ми като да трябва да ти инсталират софтуера на телефона на ново. Дано има по-лесен вариант  Peace

Посъветваха ме да върна фабричните настройки и така направих. Сега ще трябва да инсталирам само две-три неща, и до там.
Ще ходя на работа след малко. Сами сме с Н., ще го водя в сестра ми. Следващите две седмици ще ми бъдат супер напрегнати, защото ще бъдем сами и не знам как ще съчетавам работата с него. Tired

# 167
  • Пловдив
Ти знаеш ли, че днес и на мен ми се случи това. Звънях на една приятелка и ми вдигна някакъв мъж, дето каза, че има грешка. Пък беше изписано нейното име. Шантава работа.

Ще се справиш, ти си оправна девойка  Grinning. Няма да усетиш как ще минат двете седмици  Hug

# 168
Здраво, ето ме и мен Simple Smile
Понаучих се да пиша от телефона, ама ми е още трудно хи хи хи
Времето се разваля стана мн студено като че ли изведнъж....  Вместо да се събличаме ние почнахме пак да се обличаче.
Тази сутрин кали ми се обади и ми казва: мамо, мн забавно беше в автобуса ....автобуса катастрофира и отидохме пеша до училище......
Ама ти не се притеснявай
 ooooh!

# 169
  • Пловдив
Оф, тия деца, всичко им е забавно. Добре, че са живи и здрави  Hug
Рейче, до кога си в София?

Като гледам прогнозата, зимата се връща  Sick

# 170
Кипре, утре ноща се прибирам във варна

# 171
Добър ден! Hug

Спах почти до 12 след нощната. Shocked Това не ми се е случвало никога, чак се чудя що така. Но най-вероятно има връзка с второто кафе, което пия там. Започнах да го пия час по-рано и май дава отражение. Thinking

Утре съм свободна и мисля да направя козунаци. Чудя се дали да е по изпробваната ми рецепта, или да пробвам нещо ново. Rolling Eyes Яйца обикновено вземам от нашите, пък тази сутрин забравих да ги питам дали имат. Би трябвало утре да боядисам. Ако не, в събота.

Кипре, моят телефон се оправи. И работи много добре, като го пречистих. Ще си инсталирам само Месинджър и Шазам за музика. Друго не ми трябва.
Норче, важното е, че няма лоши последици за К. Hug

....Ще се справиш, ти си оправна девойка  Grinning. Няма да усетиш как ще минат двете седмици  Hug

Кофти ми е работата с тези смени, иначе не е чак такъв проблем, че ще сме сами. Confused

# 172
Луси, ти регистрира ли се в сайта на MyMall? Щото ако имаш регистрация, се обаждат веднага след като поръчаш и ти казват какво имат и какво нямат от поръчката ти. С това не ги оправдавам, разбира се  Naughty

нямам регистрация,но една девойка още на следващият ден ми звънна,за да ме уведоми,че вторият модел,който бях заръчала го нямат и изобщо да не се надявам за него Crossing Arms бтв,не мога да си обясня защо не ги затриват такива артикули...ама то рекламата е голяма работа Mr. Green а за тези като вашите ми каза,че няма проблеми,те са налични и да ги очаквам,е,да ама още ги чакам Twisted Evil майната му,дано все някога дойдат,че то вашите вече ви омръзнаха,а аз моите още не съм ги видяла Joy

Полинко,като каза телефон - една година ще направя с моя и още не ми е останало време да го разуча,добре че е В.,че покрай него откривам толкова нови неща всекидневно из телефона си Crazy

вчера най-после доорганизирах от разстояние РД на В.,а днес или утре ще трябва да уредя и този на татко,че те нали са на една и съща дата,а тази година пък има и юбилей,та на 19-ти ще са големи тържества и пиршества,стига да сме на линия всички Whistling

# 173
Луси, те децата са закърмени с новите техники. Crazy
Дано ти дойдат очилата. Пък ако не дойдат, здраве. Значи не са били за теб. Peace

Взех яйца от нашите. Утре след градина ще се мацотим с Н. easter

# 174
Добър ден! Hug

Как сте всички?
Тази сутрин към 9 ни спряха тока, и реших, че месенето на козунаци ще ми се размине. Twisted Evil Все пак добре, че го пуснаха бързо. Бебчетата ми втасват сега, а аз пия кафе.

Норче, ела разкажи как изкара. Flutter

# 175
  • Пловдив
Хилоу  Grinning

Напазарихме и едвам се прибрахме, големи задръствания и в града, и в наше село.

Все още не съм решила какво ще ям на Великден  Thinking. Малкото преди ядеше агнешко, днес помага на баба ми да разфасоват едно месо и след това каза, че повече агнешко нямало да яде, щото й мирише на козички  hahaha. Пък тя има големи сантименти към козите; като ходи на село съседите гледат кози и са й първи дружки  Mr. Green

Поли, направи ли козунаците вече?

Норче, завърна ли се вече?

Луси, на една дата дядо и внуче ли са?

# 176
Аз козунаците ги направих, обаче до неделя не знам дали ще останат. newsm78 Май ще трябва да предвиждам по две дози за друг път. Защото имаме традиция да ходим до нашите със сестра ми и носим яйца и козунак. Не знам дали ще има домашен дотогава да занеса. И яйцата боядисахме с Н. Голяма мацаница беше, но поне по ръцете се изми.

Скучно ми е. С Н. пак сме сами. Добре, че той бърбори тук /на моменти много и изнервящо Twisted Evil/, но си мислех като порасне и той, дали ще боядисвам пак яйца примерно. Д. няма да се прибере днес, ММ все нанякъде. Whistling И Н. ако го няма, и аз к'во? Rolling Eyes Май е време да си търся някакво странично занимание. Confused

# 177
  • Пловдив
Време ти е за трето  hahaha

Мен ми е досадничко да боядисвам яйца, честно да си кажа  Blush. Понеже и мъжът ми, и Л. се включват, става голяма лудница. Та затова гледам да ги оставям сами да се справят, така и така ентусиазъм не им липсва  Mr. Green.

# 178

Мислиш ли? Twisted Evil
По-скоро ми трябва странична компания за излизане и за вършене на нещо извън къщи. Или някакво хоби, но да е свързано с повече движение и наистина ангажираност. Докато не сте споменали гоблените. Joy

# 179
  • Пловдив
И на мен ми липсва тук компания  Tired

Гоблените са статична дейност, бързо биха ми омръзнали - т.е. ще имам нужда от движение и няма да се задържа дълго върху тях.
В момента редя пъзел онлайн  Joy

Общи условия

Активация на акаунт