Жената Лъв 71-ва тема

• 61 923
  • 669
  •   1
Отговори
# 510
mishelaa , лъвица си все пак  Hug Sunglasses

аз говорех за 2/3 от жените... появят ли се децата, любовта си и интимността си отиват, остава само обичта... е, до колкото зависи от мен, живот и здраве някой ден бих се борила това да не се случва, прекалено много обичам половинката си  Heart Eyes

Зизу, ако мога физически, бих искала да са две...аз съм само дете, МП също, а родителите ни си имат братя или сестри... виждам разликата, огромна е ...

# 511
  • София
Иначе относно "девическото" и лъвското май-май се оказва, че съм взела най-лошото от лъва и най-лошото от девата. Изключително control freak насочена, дребнавост като девата понякога ме избива много, чистенето също от девата съм го взела, гордостта от лъва, винаги трябва да съм права за всичко, ако не съм в настроение всички покрай мен трябва и те да не са в настроение  Joy абеее общо взето както казах всичко лошо и от двете Simple Smile
Че съм си лъвче, лъвче съм. Ама доста често ми се струва, че в мен живее част дева (от датата ми) и част везни(от асцендента ми) иии за това смятам, че съм голям мелез ахахах Simple Smile

# 512
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
И аз съм лъвче - на 28 юли. Не се бях замисляла за асцендент - според таблиците в нета излиза, че съм риби. (и май си пасва на мен от това, което прочетох). Имам син на 8г.- Везни, за него проверих -  асцендент Скорпион  Simple Smile
Лъвица съм си, не търпя никаква критика  Simple Smile, имам дълга гъста коса  Simple Smile...

# 513
И аз да се самодобавя при лъвиците на 4 август съм. Всичките ми гаджета са били и те зодия лъв включително и сегашния (дали съвпадение) с мойта зодийка най си се разбирам!

# 514
  • София
И аз съм лъвица на 10 август.
Повечето ми приятели казват ,че нямам нищо общо с лъв.Ще се върна назад в темата и ще разбера

# 515
И кое не ти е "лъвското" ? Аз също клоня повече към коте, ама ако ме настъпят по опашката, ела да чуеш рева  Joy

# 516
  • София
Ами честно казано незнам .Като четох коментарите имам доста общи черти с др лъвици.
изобщо не мога да търпя критики.Това е със сигурност.аз съм си права за себе си и хич не ме интересува др какво говорят.
За чистенето обичам да чистя.Дразни ме когато е мръсно,но понякога съм разхвърляна.
И съм мн разсеяна.Правя нещо,забравям ....
Асцедента ми е скорпион

# 517
Хохохо, и аз така- искам да ми е подредено, но ако може другите да не разхвърлят, а аз ... но непрекъснато им правя забележки, ако не подреждат.
А за разсеяността - ужас, ужас! Гледам все да си записвам, слагам аларми, като знам, че нещо е важно, само и само да не го пропусна.  Знаете ли какво е интересно - нека всеки сподели с какво се занимава професионално. Аз лично в началото се занимавах със счетоводство, но бързо разбрах, че това не е моето поприще. Прекалено много изисквания, прекалено много дисциплина се изисква, много срокове трябва да се спазват, а това не ми е по силите. Сега се занимавам с недвижими имоти, имам свобода да управлявам времето си, нямам толкова "жалони" в работата си, доста по-спокойно ми е, а и винаги мога да кажа на някого да върви .... на някое тъмно и студено място и да се срамува в ъгъла  Joy

# 518
Аз съм с асцендент Стрелец и точно противоположно на вас, помня като слон, особено какво трябва да се направи и прочие, даже се дразня на разпилените и заблеяни хора  Grinning Grinning Grinning макар, че те живеят по-спокойно..
Бях доста време търговски-не е за мен това, просто не мога да лъжа.... сега работя в клиника на регистратура, сякаш ми е горе долу добре  Wink но извън работата все се занимавам с направата на нещо, т.е. клоня към лееееко артистична натура... мечтата ми обаче винаги е била да работя с животни, особено с кучета  Confused

# 519
Вече работя за себе си. Не може да имам шеф, който е по-глупав от мен и да ме командва. Сега имам цялото си време и разполагам с него повече от добре. По-скоро Лъвът в нас е отработен , развили сме му качествата. Трябва да работим по СЛВ, който е посоката за развитие на всеки един.

# 520
Приемате ли още една лъвица?  Hug
Аз съм на 30.07 и с асцендент пак лъв  Blush Както беше казал колега на майка ми, който се занимава с астрология "ама вие как се оправяте с нея??"   Laughing Бих казала от изброените от вас неща се припокривам с повечето - винаги аз съм си права, не търпя критика или някой да ми казва какво да правя, много инат и горделива съм, това най-много не харесвам в себе си - тази пуста гордост и достойнство, на моменти много ми пречи, защото трябва да става само мойта  Blush За разсеяна съм доста, определено има какво да се желае Simple Smile Обичам да готвя обаче, но съм на вълни, понякога нищо не ми се прави. Чистенето ми е мъка да почна, но после действам стегнато. Обичам да има някакъв творчески безпорядък, което винаги много е дразнело семейството ми, което държи всичко да е като в аптека. Приятелят ми също е лъв, но колкото си приличаме, толкова и се различаваме.
А забравих да кажа, че по професия съм юрист, което на моменти не се спогажда много с разсеяността ми Simple Smile

# 521
  • София
Здравейте! Аз много отдавна не съм писала в тази тема. А и докато я намеря отново  Blush

Племенницата и тя е лъв, ама тя е на 5 август.

И аз съм на 05.08

# 522
  • София
Да изтупам от прахта тази тема? Да споделя, че и аз съм ЛЪВ на 9.8 роден! Simple Smile
Понякога сама не се понасям. Интересно как околните ме търпят. А понякога се чудя защо някои не ме понасят, като не съм им направила нищо лошо, само съм откровена с тях...

# 523
  • София
А имате ли проблем с разбирането на чувството ви за хумор от околните?

# 524
  • София
мда,то моето  често е а-ла д-р Хаус.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт