Жената Лъв 71-ва тема

• 61 930
  • 669
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, момичета   bouquet
 Добре върви.. ама останах без работа  Sad Sad

ааа, защо така. Това е кофти...

# 496
Аз пък искам да се прибирам в България. Тук взимам нормални пари за работа, която обаче няма нищо общо с моите интереси и ниво на знания. Няма и изгледи да правя това, което искам поради ограниченото пространство и хора. Да, красиво е, спокойно, не се краде, хората са усмихнати, винаги готови да помогнат, спокойно си ходя без портмоне в джоба, понякога дори цяла седмица не харча и 1Е, няма градски транспорт, но  ми липсват вече  други неща и се чувствам неудовлетворена.

#Crazy

# 497
Темата позаспа  нещо...  newsm78

# 498
явно лъвиците във форума нямат общи теми?!?  Thinking

# 499
  • Варна
Здравейте, идвам да почерпя за здравето на ММ, който днес пораства с още една година.

По този повод днес се разходихме до Хепиленд парк-а и изкарахме един чудесен ден.
Утре обаче купона ще е на макс от сутринта. Crazy

# 500
  • София
Да се отчета.
Аз съм лъвица (малко мелез де), на 21 август! Simple Smile
Племенницата и тя е лъв, ама тя е на 5 август.

# 501
Здравей, и аз съм на 21,ама не бих казала мелез  Rolling Eyes
Темичката не е много активна за жалост...

# 502
Всички изчезнаха нещо....  Tired Tired

# 503
Добре, хайде да я поразмърдаме тая темичка.
Как сте, Лъвици, с децата? Обичате ли да тичат наоколо или предпочитате уединението. По колко деца имате и искате ли още?
Аз имам 3 Simple Smile 1 голям батко и 2-ма малки, които се карат нон стоп. Стрелец, Рак, Овен, в тази последователност. С Рачето ми е най-трудно, признавам, той явно ми е кармичния урок. Даже с психолог се съветвах да разбера къде бъркам  #Crazy Все си казвам "търпение, търпение..." ама на Лъва като му падне пердето .... а Рачето си копае тихо и кротко и хич не му дреме за моето търпение. Даже ме пробва, колко мога да понеса.

# 504
  • София
Здравей, и аз съм на 21,ама не бих казала мелез  Rolling Eyes
Темичката не е много активна за жалост...

ХАхаха, под мелез имах предвид така нареченото "медиум". Забелязала съм, че доста често девата взима превес над мен.
Едно време си спомням, че във вестник "Стандарт" девата я пишеха, че почва от 21ви август, а и на други места съм забелязвала, че тази наша дата е на ръба между двете. Simple Smile

# 505
Цитат
ХАхаха, под мелез имах предвид така нареченото "медиум". Забелязала съм, че доста често девата взима превес над мен.
  Grinning

Аз не съм забелязала такова нещо при мен, чистокръвна лъвица...Знам ли...Нямам сънища, нямам привидения, но като че ли имам засилено шесто чувство за нещата.Мисля нещо и то става така...
Даже днес пак ми зададоха въпроса :А, бе ти коя зодия си? И като казах Лъв, всичко им стана ясно  Joy
Много съм лоша и контролираща понякога. Не търпя критики, все смятам че съм права. Знам, че това не е възможно, но ...

Ще се радвам, ако възобновим темата.
Искам разговори със себеподобни...

Аз още нямам деца, но искаме. Засега си имам "спирачка", но живот и здраве за другата година...Дай,Боже.

# 506
Аз съм с АСЦ Дева, като ме хване лудото и почвам да търкам до блясък. През другото време само кусури намирам  Mr. Green Погледнете си дланите на ръцете, ако има ясно изразено М, значи имате интуитивни способности, които лесно могат да се събудят, тоест - не с толкова много работа, колкото е нужна при другите. Поздрави от Варна, прибрах се от чужбина най-сетне и не мога да си вдигна главата от работа и задачки.
Имам си в къщи една Коза с АСЦ Рак  ooooh! и сме тюрлю гювеч............

# 507
Аз също нямам деца все още... макар , че сме заедно от 5 години вече, на 25 ми е още рано, на мен лично си... а и винаги съм искала първо да се омъжа и тогава...пък никой още не ме е поискал..разделихме се преди една година по моя инициатива и след 1 месец се събрахме. Знам ,че малко преди това го беше обмислял да ми предлага, но след раздялата май и през ум не му минава, а аз все по-често се замислям... след 5 години вече сме се напаснали адски много да ви кажа ( mishelaa , приятелят ми е рак, баща ми е рак, приятелка моя е рак, "свекито" е рак... така че съм насреща за опит  hahaha Mr. Green ),  вчера ми каза едно от най-милите неща, които съм чувала от него, но просто смятам, че не му идва на акъла изобщо и това е  Tired

Но иначе искам да имам деца- всъщност искам 2 близначета ако може, но честно казано ми се искат 3, само дето не знам кой ще ги ражда тези деца... та затуй искам 2 наведнъж... все пак ми се ще после татко им пак да ме поглежда и иска,а не като една част от жените след раждането  ooooh!

# 508
Carrie то от жената си зависи как ще изглежда и как ще се държи, най-важно, след ражданията де. Аз, понеже съм Лъвица, направо си казвам с гордост, че мога да сложа в малкия си джоб много от момиченцата на по 18-22 г .
Иначе, аз съм на 20 август и винаги съм се питала дали Девата не ми оказва влияние, ама сякаш не. С чистенето не съм на "ти".  А с Деви, не се разбирам.
Настоящата ми колежка е Овен и си паснахме страхотно. Разбираме се с половин дума, счетито миналата година правеше опити да ни скара, но накрая тя си замина  Mr. Green

# 509
Аз също не съм по чистенето, ММ го прави, а аз готвя  Twisted Evil
Днес ще сме на гювеч. Simple Smile
Кари, същото говорех на ММ скоро. Че щом аз трябва да ги раждам дечицата, не искам повече от 1.Иначе искам две дечица, ако е дал Бог. Поради тези мисли се чувствам ужасен егоист, не е нормално... Tired
Мишела, хареса ми твоя разказ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт