Жената Лъв 71-ва тема

• 61 918
  • 669
  •   1
Отговори
# 525
мен също не ме разбират винаги,
дреме ми... Twisted Evil

# 526
А имате ли проблем с разбирането на чувството ви за хумор от околните?

Хахаха, ох, явно не съм сама! Ами по-иронична съм, хумора ми е по-черен, ама на който не му изнася - негова работа Simple Smile

# 527
  • София
Интересното е, че не само нашето не разбират, ами и чуждото чувство за хумор доста често ми е неразбираемо Simple Smile

# 528
Абе не знам нашето дали е разбираемо или не,ама елате да видите на мъжа ми(риби)за какво става въпрос Mr. Green Изкривено отвсякъде и никога не му го разбирам Crazy

# 529
и при мен е така, по-иронична съм, по ала д-р Хаус и някои хора се връзват и цупят, започват да избягват... така загубих много много хора, ама вече не ми дреме

# 530
Остават само "печените"

Преди два дни разревах колежка за въпроса: да не й падне сопола.
Така ми се обиди,  а аз така и не разбрах какво стана. Дали не съм голям дебил ...

# 531
  • here and now
Особено много харесвам чувството за хумор у лъвиците. Те са може би единствените извън семейството ми, с които мога да общувам абсолютно свободно и без риск да остана неразбрана..
Изключително умни и съвестни са. Много състрадателни.
Страхотни сте момичета!

# 532
И аз се присъединявам към вашата група, момичета Heart и аз съм лъвица, хихи  bouquet

# 533
Айде и аз в отбора - 30.07 Ми да, лъв отвсякъде - много съм горда, ама много, винаги съм права и прекрасна в собствените си очи, не понасям да ме командорят, не обичам да съм "като всички". Обявявана съм много пъти за дебил, относно чувството за хумор  Whistling Ацендентът ми е овен, съотнветно съм много дейна, често първо действам, после мисля. Не съм много-много по чситенето аз  Stop

Противно на четеното в много описания на зодията не съм любител на луксозните вещи и не обичам да харча, даже напротив.

# 534
Мда, и аз мога да кажа, че дори съм стисната. При мен ефективността е на първо място и никога не си купувам нещо, подвластна на емоции.

# 535
Да ви кажа колкото и да обичам зодията ни и плюсовете, които ни носи... онзи ден осъзнах, че ако можех да избирам какво да се родя, никогаааа нямаше да избера лъв, поне не и жена лъв, защото в последно време се изостриха много неща, типично зодиакални, които ми пречат да живея в мир със себе си...  ooooh!

# 536
Кари, какво освен егото/достойнството ти пречи? На мен само те понякога са ми причинявали гадости Simple Smile не бих избрала да се родя нищо друго хах Nature Sun With Face

# 537
Я каква тема, и аз да се присъединя към лъвиците  bouquet
Хич не се разпознавам в хороскопите и описанията на лъвиците, но скоро ми светна защо, заради асцедента е, най-смотаната зодия ми се е паднала и като чета, едно към едно съм с него. Сега се чудя кой хороскоп да чета, за лъвовета или за асцедента ми, та за по сигурно карам и с двата  Mr. Green

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 13:21 от Lemy

# 538
Казват, че след 30тата година на човек повече му влияе асцендентът, отколкото зодията Simple Smile

# 539
Казват, че след 30тата година на човек повече му влияе асцендентът, отколкото зодията Simple Smile
Да, и аз така съм чела.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт