С трепет чакаме я пролетта ... тук е вече Септемврийки, стягайте децата за игра!

• 66 874
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
Христос Воскресе! Живи и здрави и пълни къщи със смях и веселие! Наздраве  Hug

# 586
  • shumen
Здравейте,момичета!Христос Воскресе!Здраве,щастие и късмет Ви пожелавам на всичките.
Танева,благодаря за пожеланията.При мама е най-хубаво.Ние преди малко изпратихме ММ и сега сме сами с нашите и Дени.
Фейт,тука вчера валя,а днеска до обяд беше слънчево,но сега пак валя и не сме излизали.Дени вътре пощурява и само ме дърпа на вратата и ми носи обувките и дано познаят за утре,че ще спира.Честита ти печка.Със здраве да е ползваш и да готвиш много хубави манджи на нея.

# 587
  • Пловдив
Христос Воскресе
Нека с Божията благословия има в домовете ни здраве,щастие и сплотеност.
Яйчица си оцветете и за здраве се чукнете.
Аз да си похваля момичето тази седмица за втори път съвсем осъзнато ходи взима си кукото и го носи и ни казва с Ъъъъъкане че има голяма нужда преди да е свършила в памперса.А и две нощи спи по цяла нощ в кошарата без да я взимам при нас.Събужда се но като и дам бибатаи я обърна върху възглавницата и я завия и продължава да спи.Последните дни се мъчим да изкарваме по един път на ден да спи но по 1-1,30 най много спи.Но днес излязохме на разходка и в колата заспа та спахме два пъти и довечера ще си гукаме до късно.
Весел празник на всички и Честит имен ден на празнуващите днес.

# 588
Честито Възкресение Христово!  easter

Танева, браво на Ива-Мария - дано продължава все така  Hug

# 589
  • Пловдив
Благодаря Чики,преди малко е приспах и вече проплаква на сън,ще видим тази нощ как ще е.

# 590
  • shumen
Танева,браво на Ива-Мария.Дано и занапред е така.
Дени също от няколко дни казва ако,но не винаги е навреме.Тазк вечер каза,но вече беше напълнил памперса.
Тази вечер си заспа в леглото без биба и дано и занапред е така.

# 591
Христос Воскресе ... скъпи дами! Желая ви много здраве, мир и любов на вас и вашите семейства  Hug

Стефис ... добре си прекарваш, Франция, мранция  Mr. Green Браво на вас, свикнахте ли вече, до кога ще сте там?  Hug

Танева, браво на Ива Мария  Hug

# 592
След малко си тръгваме вече, че утре пак работа ни чака. За свикване е рано да говорим, но не сме претърпели кой знае каква голяма промяна. Сравнително леко тече адаптецията ни към новите порядки. Само работа трябва да има, иначе ще е тежко положението.
Като начин и стандарт на живот, тук поне може да се живее нормално с това което получаваш. Не може да тънеш в разкош, но и не се  лишаваме. Разбира се никога няма да се чуствам като в БГ, но това са рисковете на емигранството  Cry
Спокоен почивен ден на всички  Hug

# 593
  • shumen
Стефи,голяма разходка сте си направили.Дано скоро и децата са при вас и да сте всички заедно вече.
Ние днеска се разходихме добре и сега чакам Дени да се наспи и пак,че времето е супер.

# 594
Браво на Ива -Мария  Heart Eyes
Аз съм много радосттна също от Емма, от няколко дни се опитва да говори, казва  вече " апълка - ябълка"  дата- водата " бокук-боклук " тете-цвете "  пепа киг- пепа пиг"  и разни други, много е смешна  Laughing Очаквах да стане по бавно, знам че при деца с няколко езика е по бавно проговарянето.

# 595
  • Пловдив
Какво да кажа защо ли я похвалих -днес ми прави на пук.Прибрахме се след цял ден разходка на гребната база и мола и седя 10 минути на кукото стана и се изпика права върху дрехите си.За капак след 1 час седна и се кротна и веднага разбрах че си върши тайно работата.Свалих памперса но вече беше се изакала,но пък се изпика в кукото,просто закъснях,а тя тайничко се скатаваше.Но щом започна да си носи кукото се надявам скоро да се научи да си казва всеки път.Снощи пак спа цяла нощ в кошарата,но с няколко ставания,лягане,мятане и доста хленчене на сън и все отвита я намирах.Лошото е че така и аз се будя повече,защото като спи до мен е по спокойна и по малко се мята и отвива,но ще се нагласим все някак,само ме е страх да не изстине така отвита като спи.
Ева браво на Емма.Не винаги децата бавно проговарят когато им приказват на два езика,но пък така едновременно усвояват и двата езика.На моя племенник майка му,му говореше на български,а баба му на гръцки.Та едновременно усвои и двата езика и сега е втори клас и може да говори и пише и на двата езика.Но гръцкия му е по лесен,понеже всичко е на гръцки около него и повече го чува и ползва.Затова и Емма сигурно ще се справя по лесно с английския.
Фейт честита печка да сготвиш най вкусните манджи и сладкиши на нея.И да си я ползвате дълги години.

Последна редакция: пн, 21 апр 2014, 22:25 от taneva73

# 596
  • Бургас
Въобще не ме е страх,че ще настине като спи.Нито пък ставам да я завивам на всеки половин час. Ако искаш и вземи чувал и я слагай да спи в него.
Аз съм зверски схваната.Цялата ми лява страна е леш. Стоя с наведена на дясно глава,а мъжа ми ме съблича и облича.

# 597
  • Пловдив
Лина имам няколко чувала от Мишо с различна дебелина,преди спеше с тях но много взе да се изнервя от тях и да се изпотява,и вече не ги ползвам.
Ти къде седя на течение та така си се схванала.Сега мъжът ти ще облича и теб и Цвети.Какво стана с обицата като се върнахте в Бургас,ще се наложи ли после ново пробиване.

# 598
  • Бургас
Лина имам няколко чувала от Мишо с различна дебелина,преди спеше с тях но много взе да се изнервя от тях и да се изпотява,и вече не ги ползвам.
Ти къде седя на течение та така си се схванала.Сега мъжът ти ще облича и теб и Цвети.Какво стана с обицата като се върнахте в Бургас,ще се наложи ли после ново пробиване.

Ми къде,при свекървата!

# 599
  • shumen
Ева,браво на Ема.Сега децата попиват като гъби и всеки ден научават нови думички.Аз днеска се чудих Дени какво иска,че вика дуда,а то било вода.Като не го разбрах отиде и си донесе шишето о мо го даде и така разбрах какво иска.
Танева,аз също не ставам да го завивам постоянно и не ме е страх,че ще настине.В чувал спеше като бебе,ама сега сложа ли го започва да реве и нервничи и съм ги прибрала.
Лина,оправяй се скоро.
Ние днеска почти целия ден бяхме навънка,че най-после беше топло и не валя.

Общи условия

Активация на акаунт