Benim Hala Umudum Var/Надежда за обич от 31 март в 21 ч по Диема Фемили-Тема 1

• 88 039
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Ето и една невероятна снимка на Берк от вчера - толкова е готин, сладък и чаровен. Обожавам го ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 211
Страхотна новина за Берк!  newsm44

Приятели имам страхотна новина! Днес Берк написа в twitter-a си, че през новият сезон ще започне снимките на нов проект. До колкото разбрах в Мардин. Не съм сигурна новия сезон дали ще рече есента т.е. септември месец или ще е някой летен сериал от края на юни или юли. Допълнително ще ни стане ясно всичко. Може първоначално да снимат там, а после да се преместят в Истанбул, както става в доста филми - ще почакаме и ще видим. Важното е, че отново ще гледаме Берк на екран. Аз съм много щастлива за него. Той е невероятен актьор и човек и заслужава най-доброто. Обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts txtloves  Hands Clap

# 212
Преди малко Шукрю пусна нова невероятна снимка, на която е заедно със свои приятели. Както винаги е много готин и сладък ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 213
Дано това му сериалче да се задържи повече на екрана  Praynig

# 214
Дано това му сериалче да се задържи повече на екрана  Praynig

Дай Боже! И аз за това се моля - Берк го заслужава ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  Heart Eyes Praynig

# 215
Приятели, искам да ви кажа, че във вестник ТВ Сага има статия за Берк, Шукрю и Гизем. Пише по малко за тях, пише и за сериала. Дали са и няколко снимки - много се радвам ...  newsm44 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart

Който иска може да си го купи. Аз вече го направих ...
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216
Здравейте милички  Hug Hug Hug

Охо,колко хубава новина спрямо Берк много се радвам дано му се задържи сериала и актрисата с която играе да е красива и талантлива и да се допълнят  Peace Hug

Роси   bouquet

# 217
Здравейте и от мен! Hug

Диди , отново ти благодаря за невероятните колажи. Както винаги са много хубави! Heart Eyes

Роси , аз също много се радвам за новината за Берк - отново ще си го гледаме! Толкова съм щастлива! Heart Eyes Peace
А колкото до вестник ТВ Сага - аз всяка седмица си го купувам заедно с ТВ Гид и видях статиите. Пише много информация за сериала , заслужава си да го вземете! Peace

Пожелавам ви приятна и спокойна вечер! Heart Eyes Hug

# 218
Здравейте милички  Hug Hug Hug

Охо,колко хубава новина спрямо Берк много се радвам дано му се задържи сериала и актрисата с която играе да е красива и талантлива и да се допълнят  Peace Hug

Роси   bouquet

Благодаря ти за невероятните колажи Диди! Супер много ми харесват - Озан и Умут са толкова сладки ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 219
Здравейте и от мен! Hug

Диди , отново ти благодаря за невероятните колажи. Както винаги са много хубави! Heart Eyes

Роси , аз също много се радвам за новината за Берк - отново ще си го гледаме! Толкова съм щастлива! Heart Eyes Peace
А колкото до вестник ТВ Сага - аз всяка седмица си го купувам заедно с ТВ Гид и видях статиите. Пише много информация за сериала , заслужава си да го вземете! Peace

Пожелавам ви приятна и спокойна вечер! Heart Eyes Hug

Напълно съм съгласна с теб Габи! И аз съм много щастлива за Берк. Вестника също ме изненада много приятно. Благодаря ти за прекрасната снимка на Озан и Умут - толкова са сладки ... newsm10 newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves ppp  Hands Clap

# 220
Ето и едни невероятни снимки на Берк и Мерве с приятели от вчера вечерта - единя от тях е от снимачния екип на сериала "Benim Hala Umudum Var" ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 221
Преди малко Берк пусна нова невероятна снимка - тук шофира. Толкова е готин, сладък и прекрасен. Не мога да му се нагледам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 222
Приятели остава още малко до старта на този прекрасен сериал. Затова реших да пусна едни невероятни снимки на Берк, Шукрю и Гизем от промото, което снимаха за началото на сериала. Тези кадри обаче ги няма в епизодите. Ще ги пусна в 3 поста. Тримата са невероятни ...   smile3525Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 223
Още невероятни снимки на Берк, Гизем и Шукрю от промото за началото на сериала - супер са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 224
Ето и останалите снимки на Берк, Шукрю и Гизем от промото за началото на сериала. Те не влизат в епизодите, само в малка част от интрото. Страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart ppp

Общи условия

Активация на акаунт