Benim Hala Umudum Var/Надежда за обич от 31 март в 21 ч по Диема Фемили-Тема 1

• 88 020
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ето едни невероятни снимки на Озан и Умут от финала на днешния епизод - обожавам този момент. Двамата са толкова сладки и прекрасни, а и какви целувки си разменят - уникална двойка са. Не мога да им се нагледам. Много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts    love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 601
Ето и една невероятна снимка на Гизем и Шукрю зад кадър от срещата на Озан и Умут в офиса на Хакан днес - страхотни са ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 602
Още невероятни снимки на Шукрю зад кадър от днешния епизод - много е сладък, особено на първата снимка ме разбива ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 603
Още няколко невероятни снимки на Шукрю зад кадър от днешния епизод ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 604
# 605
Уау, ето и една невероятна снимка на Берк от фотосесията за сериала "Надежда за обич". Не мога да му се нагледам - както винаги е супер готин, сладък, секси и чаровен. Много го обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 606
Уау, ето и една невероятна снимка на Берк от фотосесията за сериала "Надежда за обич". Не мога да му се нагледам - както винаги е супер готин, сладък, секси и чаровен. Много го обичам ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

И аз така! Embarassed Embarassed Embarassed

# 607
Ето и един нов клип на Шукрю - много е сладък ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=FlCHl9gD9uo

# 608
Днешния епизод беше много интересен!  smile3525

Хакан мислеше, че Рюзгяр спи и започна да си говори, че харесвал приятелката на най-добрия си приятел. На всичкото отгоре я бил назначил в офиса си - понеже му стигало само да я гледа. Милият ми - как жално говореше и гледаше ...  no

Директора на Рюзгяр пак му се караше. Дори искаше да се обади на Хакан, но Рюзгяр го излъга, че брат му е заминал, ама ще звънне на сестра си - после се обади на Умут. Тя първо мислеше, че е Али после разбра, че е Рюзгяр а той се прави и вика - како ела ти, нали батко замина ...  hahaha hahaha hahaha

Умут ме разби как се беше издокарала с едни очила. Правеше се на по-голямата сестра на Рюзгюр. Пред директора такава сценка спретна - щели да му се карат, това нямало да се повтори. Само да му дадат още един шанс ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Озан ходи при Муса - поговориха си и Муса му каза, че е хубаво да се оженят, за да не ги одумват хората. Взе че издрънка, че шефа на Умут я бил докарал веднъж. Така и Озан разбра. Хич не беше доволен ...  Mr. Green

После Озан поиска от Муса да го заведе при някого, който може да му даде пари на заем. Муса му каза, че има един но е опасен и ако не ги върне на време може да пострада. Озан обаче каза, че ще ги върне и отидоха. 100 % ще съжалява за това - тея са опасни. Муса пак му каза да внимава ...  newsm12

Сестрите на Умут отидоха в студиото при Асуде да искат роли в замяна на записа - ама все с претенции. Накрая Асуде не издържа и ги изгони. После каза на Умут да се заеме с тях ...  Peace

Озан се обади на Умут да се видят - тя му каза, че е с Рюзгяр. Озан също отиде при тях - Рюзгяр си тръгна а Озан попита Умут от кога е толкова близка с брата на Хакан, че чак му решава проблемите в училище. Умут му обясни, че днес я е потърсил понеже и той работи във фирмата и са станали приятели. Искала да му помогне - Озан обаче й каза, че Рюзгяр е проблемно дете и винаги създава проблеми на Хакан и ако той разбере ще се ядоса ...  newsm10

Бащата на Озан му се обади, докато той беше с Умут и му тегли едно конско. Забравил бил да пусне някакъв документи и доставките не могат да тръгнат. Озан каза, че съжалява и веднага идвал. После даде пари на Умут за такси - тя не искаше, но той й каза, че поне това може да направи ...  newsm76

Умут отиде в дома си и се скара със сестрите си да върнат диска със записа. Пак се сбиха - появи се баща им и изгони Умут на улицата. После майка й излезе - дойде и Али - така се зарадваха, че я виждат. Умут им каза да дойдат при нея тази вечер. Щяла да ги чака в кафенето на Муса - той се бил променил. Али и майка й веднага се съгласиха ...  smile3501

После Умут отиде при Муса и му разказа какво са направили сестрите им. Той се вбеси и каза, че ще изтрие записа и ще вземе диска. После поиска да закара Умут, Али и майка им, но те казаха да не се притеснява ...  Heart Eyes

Утре също ще бъде много интересно ...
  Hug

# 609
Роси защо Озан взе този заем. Защо му трябват пари. И аз мисля, че се забърка в нещо неприятно.
Монолога на Хакан в началото на епизода много ме натъжи. Съжалих го  ooooh!
Хале знае ли клиентката в салона за кого говори....че става въпрос за Умут  newsm78
Асудето много ексцентрѝчна дама. Много се изкефих като изгони двете кокошки...Тези момичета изобщо не ми харесват. А Муса май се промени, защото е влюбен в Хале....
Озан и Умут са ми много хубави, но ми е жал за Хакан  ooooh!. Той наистина се влюби в Умут.... Heart Eyes Heart Eyes

# 610
Роси защо Озан взе този заем. Защо му трябват пари. И аз мисля, че се забърка в нещо неприятно.
Монолога на Хакан в началото на епизода много ме натъжи. Съжалих го  ooooh!
Хале знае ли клиентката в салона за кого говори....че става въпрос за Умут  newsm78
Асудето много ексцентрѝчна дама. Много се изкефих като изгони двете кокошки...Тези момичета изобщо не ми харесват. А Муса май се промени, защото е влюбен в Хале....
Озан и Умут са ми много хубави, но ми е жал за Хакан  ooooh!. Той наистина се влюби в Умут.... Heart Eyes Heart Eyes

Здравей Ани! Вероятно си изпуснала някои епизоди и затова някои неща са ти неясни. Ще се опитам да ти обясня. В този сериал събитията се развиват адски бързо и за един епизод стават доста неща ...  newsm10

Озан взе заем от Хакан, за да даде пари на втория баща на Умут. Понеже онзи изнудваше Умут, че ще вкара майка й в затвора. Затова поиска много пари. Озан нямаше как да ги вземе от баща си, понеже и той вече не одобрява Умут заради семейството й. Затова взе парите от Хакан и подписа документ, с който се задължава да му ги върне. Хакан му ги даде като на приятел. Тогава и двамата не знаеха, че харесват едно и също момиче. След като се запознаха - Хакан разбра, че Умут е приятелката на Озан. Когато взе парите от Хакан - Озан не знаеше, че Хакан е влюбен в Умут. Вчера вече разбра - отиде и го попита директно. Хакан си призна, че е така, но му каза че от както е разбрал, че Умут е гаджето на Озан се е отказал да мисли за нея. Озан обаче не му повярва, защото преди това, когато Умут мислеше да се откаже от тази работа - Хакан й предложи роля и сключи с нея 5 годишен договор, а при отказ тя ще трябва да плати 1 милион неустойка. По този начин тя трудно би се отказала и ще е близо до него - поне да я гледа. Нали е влюбен горкия. Озан усети тези неща - въпреки това каза на Хакан, че няма да спира Умут да работи тук, защото й вярва - вижда колко е щастлива, че сега ще може да си стъпи на краката и сама ще си изкарва прехраната. А и ако и каже за Хакан тя ще се разстрои, понеже нищо не подозира. Затова сега Озан реши да върне парите на Хакан, за да не му е длъжник на него - знаейки за чувствата му към любимата му ... smile3525

Вчера Озан поиска аванс от баща си, но той отказа да му даде пари. Трябвало да работи - да си ги заслужи и т.н. Озан се вбеси, защото баща му няма да обеднее ако му даде тези пари. Сега го гризе това, че Хакан е влюбен в любимата му, а той му дължи пари - затова взе на заем от лихвар. Искаше да не му е длъжен като вярва, че ще ги върне на лихваря навреме.  Peace

Хале не знае, че клиентката на салона говори за Умут иначе до сега да я е проскубала 100 пъти ...  Mr. Green

Муса се промени след като Озан отиде при него и му обясни нещата, такива каквито са. Каза му, че няма да се откаже от Умут и я обича истински. Тогава Муса разбра грешките си. И сега малко по малко благодарение на любовта си към Хале се промени още повече ...  Wink

И на мен ми е много жал за Хакан - наистина се влюби в Умут. Тя обаче не го обича, а така той ще страда още повече.  no

Умут си обича Озан - двамата са супер сладка двойка. Много си ги харесвам ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Но винаги ми е много мъчно за Хакан ...
 Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 02:18 от Roxis

# 611
Ето една прекрасна снимка на Умут, Рюзгяр и Дойгу от вчерашния епизод ... smile3525

# 612
Ето едни невероятни снимки на Шукрю зад кадър от днешния епизод - страхотен е ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 613
Ето и едни невероятни снимки на Шукрю и Бурак зад кадър от сцената на Озан и Муса при лихваря - супер са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 614
Ето и едни прекрасни снимки на Гизем и Саваш зад кадър от сцените на Умут с Рюзгяр - супер са ... smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт