Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Аз имам много за разказване...толкова кафе изпих тази седмица, колкото не ми се събира да съм пила за целия си живот.
Главата ужасно ме боли в момента, защото следобяд пак се наложи да пия...и на всичкото отгоре в моя квартал, под носа ми съм имала гледачка, която ме разби днес.
Вчера бях в Рударци, а онзи ден при една друга ... МНого материал има, но искам малко да ми миен тва главоболие.........

# 151
Mellisa77,очаквам с нетърпение Praynig

# 152
Извинявай,малко съм объркала името ти Embarassed

# 153
От къде да зпочна не знам...
Толкова обикаляне тази седмица, направо не е истина...
Може да започна работа като координатор врачки вече  Crazy
ЗНачи бях стигнала до Бойка.За нея разказах.
На следващия ден бях при една госпожа - засега не мога да дам публично координати по нейна молба, мога да дам на някой ако го интересува на Лични и то само по моя преценка.
Значи - буквата пак там, в чашата.
Всичко, което каза Цеца,после Бойка го чух още веднъж и от тази жена.
Вече нито се измуявах, само чаках да ми потвърди и тя диагнозата  Praynig
Потвърдено.
Всички букви свързани с хора около мен и то дота важни и близки хора - бяха казани.
Нито една излишна, за да се чудя чия е.
Разбиващото беше за една лъскава сребриста кола с 4 кръга на нея.Проблем с тази кола.
Предната вечер си подкарах старото Ауди А8 и му отказаха спирачките в най големия дъжд. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Мъжът, съдилищата - едно към едно с Бойка и Цеца, да не се повтарям вече.
Позна, че съм с диабет тип 2, позна колко аборта имам.
Жената съвсем ясно и точно каза:Аз познавам настояще и какви са намеренията на хората, които те интересуват към теб.
Каза ми обаче нещата, които трябва да се случат идентично с другите две.
Вече и да не искам да вярвам - ще трябва да повярвам.
Или някой следи тук какво разказвам и ходи и им казва, или наистина това ми е писано  Party Party Party Party
Гледа първо на карти, после на кафе.Малко е по подробна и се отплесва от време на време, и много бързо забравя, щото около мен са двама мъже и тя все се объркваше в началото кой ме интересува  Laughing
ДОволна!
Още онзи ден като ходих до Бойка - навръщане тръгнах по магистралата и се ядосах, че не минха по стария път да се отбия в Рударци при леля Вили.
По причини, че едно време беше едиснтвената наблизо, за която знаех - съм ходила няколко пъти.
Както и да е, казах, няма да се връщам и се прибрах.
Вчера ми беше свободен деня и към 3,30 отпраших към Рударци.
Знам й къщата, телефона й го нямам вече и я намерих у тях.
Айде пак кафе.На всичкото отгоре ми го беше набухала със захар без да ме пита и се ядосах.
И не знам дали от това, че й се снервих ми наговори точно нещата, които не исках да чуя.
Първата част добре, но втората абсолютно наобратното на другите.
И без тва тръгнах разплакана от нас и там вече направо се сринах.
Тя ме познава много добре, познава мъжа ми, родата на мъжа ми е от Рударци.
Нито позна, че аз съм се развела с тоя мъж, нито че все оше нямам деца.
Изброи ми цялата азбука - то не бяха Данчо, Георги , Митко и подобни.Може би имена които присъстват в живота на почти всеки българин, но при мен просто няма такива.
Изнервена й казвах, Не, Не, Не...няма такива букви, нито такива имена.
Общо взето - голямо разочарование.
Тръгнах си супер ядосана.
Но си казах, ок, ето имам първото разминаване.
Трябва сега да намеря някоя нова - да видим кво ще каже.
Снощи във фейса съвсем случайно писах на един приятел, заговорихме се, не се бяхме чували отдавна, аз нещо му разправям, че ходя по врачки и той вика:Ми при тая във вашия квартал не ходиш ли, дето много познава и аз ей така  Shocked Shocked Shocked
Каза, че няма кооридинати, но ще търси по познати, приемала само в сряда и събота.
Викам, човек, действай, утре е събота, а аз съм много зле.
Сутринта ми пусна координатите и в 2 часа следобяд днес отидох на кафе при леля Божка в кв.Орландовци.
Мизерийка верно, но изобщо не се впечатялвам аз.
Уморена от живота жена, но много усмихната, приветлива.
Харесахме се.
Айде кафето.
Още докато ми го слагаше пред мен го погледна и вика:Многооо те боли за този мъж.
Учудено я погледнах, с нищо не издавах никаква болка - бях толкова усмихната от слизането от колата, тя ме чакаше отвън, толкова добре се чувствах, че наистина бях учудена от това, което каза.Викам, къде го виждаш това, аз още не съм пила от това кафе.
Тя вика, няма значение, то е налято за теб.
Побъбрихме си и с нея общи неща за това от къде имам телефона й и най накрая обърна чашата.
Тук букви нямаше.
Тя направо почна да говори за него.
Изобщо не ме е питал що съм там.
Вчера имах с него неприятен разговор, който ми беше предаден едно към едно.
Каза до сряда всичко ще се изясни /спомних си, че Бойка каза помни 25 март, което е във вторник пък/, описа ми всичко за него, работата му, с кого работи, какви проблеми има, отношенията ни.
И така наредих всичките :Цеца, Бойка, госпожата, Божка.
Като включим и предните Снежа, Лидия и Латина - значи ако това, което те са ми казали не стане, аз трябва да се обеся някъде.
Тя ми каза, ти си тук да питаш за него, нищо друго не те интересува, затова не говоря и за друго.
И така откарах там два часа и половина.Оставих 20 лева.Такса няма определена, тя се радва на всичко - на храна, на пари, кой каквото може.
Довечера ще ходя да й занеса разни неща, които са ми излишни и мислех да изхвърлям, просто ми е много близко и май с това приключвам ходенето напред назад, ще оставя само Марина за 28-ми април, когато ми е записан часа.
Но си тръгнах с ужасно главоболие оттам.И продължава да ме боли главата.Предполагам е от кафето и вече ще си нося безкофеиново кафе като ходя при нея.
Викам:ама ти виждаш някакви неща, чуваш гласове ли, какво, как ги знаеш тия неща.
Вика - Не, просто гледам в чашата и говоря, просто знам, това е.
Така, че леля Вили ми отпада категорично от списъка и повече при нея няма да стъпя.
Някой ако му се разхожда до Рударци, да ходи да я тества и да споделя.
От мен толкова засега, че главата ми се пръска направо  Cry

# 154
Леля ми Божкааа бе, какво ми каза забравих да напишаааааааа

Вика, ходила  си при други на кафе и са ти казали същото, което ти казвам и аз нали?

Вие знаете отговора...

Hug

# 155
Поразчистих малко  Rolling Eyes

# 156
Понеже видях,че някой е питал за Галина,но не помня Георгиева ли беше,Александрова ли.Знам,че имаше някакъв сайт хороскопче.Прави ми хороскоп и на мен,и на моя човек.за характери-долу-горе ги налучка.Не се сбъдна нищо от това,което ми предсказа,а тя беше много лаконична за бъдещето.Май и карти таро ми реди-пак нищо особено.Всичко това се случи по имейл.Не съм ходила лично.Таксата беше тридесет лева.
Мда, явно става въпрос за една и съща жена. И ти си написала Александрова (там където обобщаваш в списък всички при които си ходила и с които си се свързвала нелично), а тя всъщност е Георгиева. Някой друг отзиви за нея? А за Емилия някакви скорошни отзиви някой?

# 157
Мелиса, не разбирам...нали казваш че вече си с този мъж и си щастлива, за какво още се бориш и за потвърждението на каква диагноза продължаваш да обикаляш ?

# 158
Мелиса, не разбирам...нали казваш че вече си с този мъж и си щастлива, за какво още се бориш и за потвърждението на каква диагноза продължаваш да обикаляш ?

Има още неща, които искам, лични са, не мога да обяснявам всичко тук Simple Smile

# 159
Емилия-нацелва някои неща към настоящия момент0.От позицията на времето мога да кажа,че нищо се получи.Явно си има значение кой цепи картите,дали питащият ги е докоснал поне.Не мога да си обясня по друг начин неуспеха при мен.

# 160
Емилия-нацелва някои неща към настоящия момент0.От позицията на времето мога да кажа,че нищо се получи.Явно си има значение кой цепи картите,дали питащият ги е докоснал поне.Не мога да си обясня по друг начин неуспеха при мен.

Ооо, кого виждам тук?
Къде се затри ти?
И защо ходиш насам натам без мен, а?

Hug

# 161

Ооо, кого виждам тук?
Къде се затри ти?
И защо ходиш насам натам без мен, а?

Hug

Ха-ха,Емилия е от преди две години-при нея или чрез скайп,или имейл,или имаше един сайт,в който публикуваше предсказанията си.
Аз лично вече се отказах от врачките,защото никоя не ми позна това,което ми се случи декември,а то беше нещо страшно.Само аз си знам как го преживях.Никоя не позна за работата ми.И нито една не ми предсказа много хубавата случка през януари.

Няма смисъл да слушам истории от типа:имаш гинекологичен проблем,един зъб ще те заболи,имаш магия...Благодаря!Наслушах се!

# 162
Добро утро  Simple Smile, да споделя и аз за Цеца, вчера бях при нея, приятна жена. Гледа ми на карти (без да съм искала) и след това на кафе. На картите ми каза всичко както е до момента (без да задавам въпроси...). На кафето също,каза ми всички букви на хората които в момента са около мен, но за бъдеще май нищо или поне аз не се сещам....освен,че имам да изкачвам 3 планини и като се замисля наистина ми предстои разрешаването на едни проблеми, най-вероятно са тези въпросни планини....Мога да кажа,че съм доволна  Peace от това, което ми каза за минало и настояще, за бъдеще ще споделя по-късно, защото срока е юли месец(както тя каза 7 месец, 7 дата...)  Simple Smile

# 163
Моля за малко инфо прочетох доста тук но неоткрих нищо по въпроса понеже ми препоръчаха Маг Живин моля някакви одзиви ако някой е ходил при него
Благодаря

# 164
НОВА ТВ

Общи условия

Активация на акаунт