Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 267
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Само за инфо - Себа не е това, което беше преди 7 години, за съжаление. Независимо от разстоянието и чакането, винаги ми е решавала проблемите, но.....нещо се сбъгна вероятно. Оттогава започна и моето лутане. Тази леля Божка от Орландовци разрешава ли да и се дава телефона и адреса/за да не задръствам кутията на Мелиса/ ? За Невена от Пловдив да сте чували - лее курушум и гадае по него?

# 166
  • Под Слънцето
Маг Живин и Селена работеха заедно. Нямам идея  дали още го правят, посещавала съм ги преди 6 г някъде, в един висок блок до трамвайното депо в Банишора . Носех снимки  на жената,която работеше  тогава за мен и на нейният съпруг -моряк, който беше слезнал в бразилско пристанище,открил неква женка и заживял с нея без намерение да се прибира в Бг. Та жената искаше да знае ще му мине ли на съпругът й тръпката и  ще се прибере ли той  и кога ,за да помага за синът им, който имаше нужда от специални грижи.
Прибирах се от  дълъг път и бях разбита , но реших да  направя тази услуга.
Когато влезнах в хола, където приемаха , ми направиха впечатление  многото езотерични книги , предимно на руски . Помислих си колко са ерудирани и 2мата.. Започна "гледането" , аз бях сложила снимките пред нас на масата . Без да спомена нищо, само имена и р. дати.  И ме забиха, как "майка ми и баща ми" имали тежък развод, той бил болен , на легло в момента и нямало кой да го погледне.
След което се премина в назидателен тон как аз и "майка ми" можем да разчитаме на тях да ни направят защита по 120 лв на калпак. Слушах още малко все в този тон, накрая обясних каква е ситуацията и че реално нищо до тук не  е вярно. Господинът може и на легло да е в момента, но освен секс, друго не се сещам ,че може да прави на другия край на света. И че нямам общо със семейството , да все още семейство!
Веднага се смени палачинката и се започна как могат да направят  магия за събиране. Щяло да струва 300 лв . Жената трябвало да прати еди си какво, и пари, а те щели да  изпратят еди си какво.
Благодарих, платих за "консултацията" и си тръгнах.
Въпросната жена си беше навила на пръстта,че именно те ще й помогнат и не успях да я разубедя да не им праща нищо.
Е , праща, плаща .. ефект- 0..

Толкова за тез 2мата..
А да, миналата година четох някъде,че  Селена издала книга.. после се оказа че  е краднала от тук от там , все от руски  книги.. Че провеждала семинари и курсове за позитивно изграждане на личността и все от сорта.

# 167
Ясно благодаря за инфото, а някой изобщо да е ползвал магия за събиране на двама разделени и да му е помогнала наистина?

# 168
Днес бях при Божка от Орландовци...Позитивна и добронамерена жена, която гледа на кафе.. Преди да вземе чашата ми, каза, че вижда много неща, но не ги казва всичките, аз я помолих да ми каже всичко и добро и лошо. Започна с това кои са близките хора до мен, после поговори малко за мен, не за характера ми, а това от което се нуждая в момента, което беше вярно.... и стигна до основния проблем като го позна с точност и каза, че до 2-3 месеца ще имам резултат /Дай Боже да е така/. Каза ми на кой мога да разчитам за финансова помощ и каза изхода от делото какъв ще бъде. В общи линии е това, което мога да споделя тук , другото е много лично.
Доволна съм от познаваемостта за настоящето, за бъдеще ще видим... и не говори общи приказки, конкретна е. Няма такса, кой колкото остави.
Успех на всички!

# 169
Ясно благодаря за инфото, а някой изобщо да е ползвал магия за събиране на двама разделени и да му е помогнала наистина?
Това е нещо много лошо. Един вид насилие. Дори и да накараш чрез магия някой, който не те иска да бъде с теб, рано, или късно тази магия се обръща срещу поръчителя   Naughty

# 170
  • София
Да споделя и аз малко мнения. Ходих при Цеца на кафе и карти. Имаше попадения - не живееш с родителите си, имаш сестра, имаш добра работа .... За човека който я питах, каза каквото имало е свършило, няма повече да сте заедно, има си друга. Чака ме пътуване с компания и с въпросния човек - така е. През юли месец ме чакал нов човек и ключ, планирам покупка на кола. Имам магия за обърнато венчило, която срещу 100лв ще развали. Едва ли не ми каза, ако не я махнеш няма да имаш мъж, семейство ... Не вярвам в магии.

Днес пих кафе при Божка. sisly21 Май с теб се засякохме  Hug   Жената е наистина много мила, позитивна - допадна ми. Наистина не казва букви на кафето, като Цеца, която ми изреди половината азбука. Имаше попадения при мен в настоящето. Каза ми, че ме чака неочаквана за мен любов около 2 седмици или 2 месеца. Ще си взема шофьорският курс от първият път, кола ще имам. Позна г/д за човека, за който и Цеца питах. Не ми каза какъв ще е изхода на взаимоотношенията ни, не каза да има и друга. За бившия ми приятел също видя, че сме се разделили скоро.  До месец всичко щяло да се реши при мен и много успехи ме чакат. Както писаха и другите, пари колкото оставиш.

# 171
Момичета,

благодаря, че писахте за Божка, от тук нататък всеки си решава дали да й дава координатите.
Лично аз публично не желая да ги напиша.
Обещала съм й.
А и не искам когато ми се наложи да ходя - да чакам по опашки  Blush
А и като продължава с това темпо - скоро може да има определена такса, което пък ще ме разочарова мен лично много.
Аз засега си взимам отпуска от пиене на кафета и да видим предказанията на Бойка и Божка какво ще донесат идващата седмица.
Стига ми толкова обикаляне, улях се   Mr. Green

# 172
Минавам за отчет от Божка  Wink
Определено при мен само налучкваше, даже не можа да разбере,че съм разведена, каза ми че имам едно дете,а те са две.Каза ми че в работата съм добре,което е така, но като я питах да сменям ли работата каза НЕ, а аз и казвам как не, аз съм си пуснала молбата за напускане . Каза ми имаш връзка с мъж, ама той не е свободен, казвам й как да не е, разведен е и живее с мен... да продължавам ли ?  Wink....това е от мен...дано на другите да е познала  Hug

# 173
Минавам за отчет от Божка  Wink
Определено при мен само налучкваше, даже не можа да разбере,че съм разведена, каза ми че имам едно дете,а те са две.Каза ми че в работата съм добре,което е така, но като я питах да сменям ли работата каза НЕ, а аз и казвам как не, аз съм си пуснала молбата за напускане . Каза ми имаш връзка с мъж, ама той не е свободен, казвам й как да не е, разведен е и живее с мен... да продължавам ли ?  Wink....това е от мен...дано на другите да е познала  Hug

Много обичам да сте обективни и да пишете когато сте и НЕ сте доволни!
Мнението ти е важно, защото така всеки би се замислил преди да тръгне към нея и да очаква чудеса!
При мен се е получило, при теб не е - ето всеки така ще прецени дали да отиде или не!

Hug

# 174
  • София
Наистина е важно да има обективни мнения. При мен начерта такова розово бъдеще, че чак не ми се вярва... И при мен имаше такива моменти с неверни попадения .... като ти си студентка .. ами не работеща съм. Бях спортно облечена с раничка ... та може да се е подвела. Живееш с родителите си, ами не живея с тях от близо 13 години. Казах и. Логично е да ми познае, че се оправям сама финансово.  Все пак позна някои неща.

Първо ми каза, да чакам мъжа след 2 седмици. После и казах, че ме очаква пътуване с момчето, за което питах - тогава ми каза, ами тогава може да станат нещата.. е ама пътуването е след 2 месеца  Laughing Ще поживеем ще видим за бъдеще какво познава и какво не Simple Smile

За момента и аз се спирам да обикалям.

# 175
А сега се сещам и друго, живееш с родителите си, казвам НЕ, даже майка почина преди известно време.....оправяш се сама финансово.....е на кой да чакам  да ме оправя финансово......и тем подобни..... Wink

# 176
Аз ще я пробам до 3 дни все пак мисля да посетя и маг Живин ще споделя инфо за моите срещи с тях. Жалко че невидях никакви полужителни мнения за ходжи аз ползвах един направих всичко но трябва да се чака 40дни като около 20 ден почва да се забелязва ефекта. При мен минаха едва 4 дни.

# 177
На Лични получих инфо, че Божка през втората час на деня е започнала да иска по 20-30 лева.
Побесняла съм!
Не ме молете повече за нейни координати!
Услуги на алчни хора не правя.
И няма да стъпя повече при нея!
То бива, бива...

# 178
  • Под Слънцето
Мелиса, защо се учудваш? Винаги става така с  нова похвалена звезда.

# 179
Мелиса, защо се учудваш? Винаги става така с  нова похвалена звезда.

Щото аз я набутах тук и сега съм яхнала яко метлата!
 #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт