Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 536
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Melissa,имай ме в предвид за неделя за дядо Данчо,от Пловдив съм

# 301
Момичета,някой беше писал по-горе в темата че дядо Данчо не приемал в неделя и понеделник newsm78да не ходите напразно.Ако някой иска аз мога четвъртък или петък...с кола съм,ако никой няма възможност аз ще се разходя и ще споделя впечатления.Melissa направо ме притесняваш нещо,надявам се нещата да не са много зле Praynig.Толкова спокойна беше преди няколко дни,чак ми стана драго като четях поста ти...и какво се обърка newsm78Поздрави Hug

# 302
Така или иначе пак съм изтрещяла и ще правя нов тур, една госпожа от Банкя и Цеца от Надежда вчера ми разказаха играта просто...А аз самата се държа като луда от няколко дни насам...
Така, че който иска да ходим при дядо ви Данчо - да се организираме и да заминаваме,
мога най - рано в неделя, защото в четвъртък пътувам за Попово и се връщам в събота...
Ще разчистя след малко кутията, че е блокаж...

С кола съм, мога да събера четери човека при мен.
И без това няма да е лошо да се видим, а ако им и други около Половдив - направо и тях да минем да преслушаме.

Tired

Еххх Мелиса, как така ти разказали играта Цеца и някаква от Банкя- да не би да има някакви нови промени при теб  #Crazy newsm78
В Попово, ако ходиш при някой ходжа оттам питай ме да ти кажа, аз онзи ден се върнах оттам - по селата около е пълно, ама трябва да се внимава с тях Naughty

Та какво за Попово. Аз работя в Търговище и ми е близко. Някакви координати? По възможност на ясновидци......и мен ме е страх от ходжи  Embarassed

# 303
Момичета,някой беше писал по-горе в темата че дядо Данчо не приемал в неделя и понеделник newsm78да не ходите напразно.Ако някой иска аз мога четвъртък или петък...с кола съм,ако никой няма възможност аз ще се разходя и ще споделя впечатления.Melissa направо ме притесняваш нещо,надявам се нещата да не са много зле Praynig.Толкова спокойна беше преди няколко дни,чак ми стана драго като четях поста ти...и какво се обърка newsm78Поздрави Hug

Аз засега нямам възможност да дойда!Но ако ти отидеш ,моля те дай отзиви Praynig!Ще се опитам да убедя мъжо да ме закара !Тъкмо ще ми кажеш кои дни приема!И ще ми обясниш точно къде живее!
  bouquet

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 10:53 от irina_77

# 304

Пощата ти е пълна !!!!!!
Аз искам да дойда с теб

# 305
някой доволен от В.Здравчева от пловдив има ли - че си чудя вече къде да ида а само там май не съм била Laughing Laughing

# 306
  • София
МЕЛИСА , казваш че Цеца те е втрещила - това означава ли , че сега прогнозата й е различна от тази преди 2 седмици?Аз много се надявам на нейната прогноза , за това се интересувампри теб дали е различна сега?

# 307
веселина здравчева-За ежедневни неща и битовизми-познава.Кара те да пишеш всичко на лист,за да сравняваш във времето.

# 308
веселина здравчева-За ежедневни неща и битовизми-познава.Кара те да пишеш всичко на лист,за да сравняваш във времето.

Благодаря! Мисля да ида сега след час била свободна- пусти 20лв давам ги да ми каже нещичко поне вярна ама странно че не е много коментирана newsm78

# 309
з съм навит за дядо Данчо за събота.
От Враца съм и мога минавайки през София да взема някой с мен в колата.
Само трябва да се разберем как ще го намерим, към колко часа ще тръгнем и евентуално телефон, за да го предупредим, за да не ходим напразно.

# 310
Хубаво ще е някой да намери тел.на дядо Данчо,все пак да го предупредим за посещенията newsm78Някой ако го има да пише Praynig

# 311
В началните теми беше коментирана.Аз от там я научих.Посетих я преди 2 год.Видя близки,ежедневни събития-тел.обаждания,пари,работата ми,ежедневието ми,близкото минало-къде съм била,кой съм загубила...
 В  бъдещ,емоционален план-не ми се е случило това,което ми каза.
И касова бележка ще ти издаде за 20лв.

# 312
ето телефонът му 0888715876 ,той по-скоро е чичо ,поне за мен.На много лесно място живее,като влезнете в Ягодово и пътя се разделя и по средата има бензиностанция,минавате от ляво на тази бензиностанция и направо първата пресечка в ляво точно на ъгъла.По-добре преди да ходите се свържете с него.Спомням си ,че работното му време беше от 9 до 13  и пак повтарям НЕ РАБОТИ неделя и понеделник.Пишете като имате резултата,но съм сигурна ,че ще останете доволни!

# 313
Melissa, пак е пълна кутията ти! Може ли да се сетиш за Любка на бул. "България" в кой магазин приема и къде точно? Магазинът, по-близо ли е до бул. "Гешов", до бул."Гоце Делчев" или до бул. "Тодор Каблешков" ако си спомняш, да ни ориентираш по някакъв начин. Ти сподели, че твой познат, който й е прекарал интернета, ти е казал за нея. Може ли него да го попиташ, ако знае тел. на въпросната Любка или пък къде приема?

# 314
    Здравейте, бих искала да споделя мнение и аз. Била съм при Ивелина Христова от Пловдив. Описва много добре настоящата ситуация и ако имаш въпроси за миналото, но за бъдещето - за съжаление не е силната й страна. Ако имате координати на Любка от София, моля за информация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт