Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
  • София
sladka 7 Телефона на Лидия беше публикуван, но на ЛС получих молба да се премахне, защото това е домашен телефон и не иска да се притеснява семейството и. Помолиха да не се публикува повече номера, както в анкетата, така и в темата.

# 331
Melissa77, може ли да си изчистите кутията за да Ви изпратя лично съобщение   bouquet Или , ако може на лични да кажете кой беше магазинът на Любка от София до бул.България  Praynig

# 332
О.К.Извинявам се Praynigнезнаех  bouquet

# 333
Melissa77, може ли да си изчистите кутията за да Ви изпратя лично съобщение   bouquet Или , ако може на лични да кажете кой беше магазинът на Любка от София до бул.България  Praynig
Ами някакъв магазин беше, но не си спомням, а и той не  нейн, тя ходи само с уговорка там.
Ще питам моя приятел дали той има някви координати.
Нешо да ми препоръчате около Плевен, Бяла, Търговище?

Hug

# 334
Понеже сега е ред на 15те минути на Любка , ето ви максимално пълни координати.Моля, не ме питайте за мнение,  този разговор е традиционно безмислен и така или иначе ,каквото и да се каже, реакцията на 99 % от аудиторията е " дай, дай  телефон", та,ето:

Телефон:0884 736 956

Тъй като не желае да извършва тайнството у дома си, сеансите се провеждат зад опънат параван на територията на магазин "АccessoriseМe"  на адрес:Манастирски ливади, ул."Пирин"54 (точно до супермаркет "345") , София.

Честито на Любка и весело прекарване на всички!

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 21:44 от ryannn

# 335
ryannn, здравия разум на темата Hug Добре,че ти !

# 336
  • Под Слънцето
Melissa77 , ай кат ше отбиваш от магистралата - влез у Дерманци. Търси Василка.. Трябва да е на  около  46-8 г. Къщата беше  в бяло на 2 ката и отпред в двора ниска пристройка от дясно .
Беше преди повече от 10 г. Тогава щъкахме насам натам из пещерите, но тва село няма да го забравя.. Малко е в страни от пътя, а все бързам минавайки да губя време да я издирвам..
Гледаше на карти и кафе. Но повече говореше без да гледа картите.

# 337
Тва Дерманци не беше ли Ловешко? Confused

# 338
  • Под Слънцето
Баш  същото.

# 339
  • гр.Пловдив
говори това,което вижда и задължително те кара да пишеш.не си спомням дали можех да задам въпрос,защото ми видя болното място..
в блока над ресторант"хитър петър".

Какво да записваш-отговорите й ли? Shocked
Този ресторант е до моя квартал,може да я преслушам,чакам и аз тогава координати Praynig Praynig Praynig

# 340
  • гр.Пловдив
Понеже сега е ред на 15те минути на Любка , ето ви максимално пълни координати.Моля, не ме питайте за мнение,  този разговор е традиционно безмислен и така или иначе ,каквото и да се каже, реакцията на 99 % от аудиторията е " дай, дай  телефон", та,ето:

Телефон:0884 736 956

Тъй като не желае да извършва тайнството у дома си, сеансите се провеждат зад опънат параван на територията на магазин "АccessoriseМe"  на адрес:Манастирски ливади, ул."Пирин"54 (точно до супермаркет "345") , София.

Честито на Любка и весело прекарване на всички!

newsm62

# 341
говори това,което вижда и задължително те кара да пишеш.не си спомням дали можех да задам въпрос,защото ми видя болното място..
в блока над ресторант"хитър петър".

Какво да записваш-отговорите й ли? Shocked
Този ресторант е до моя квартал,може да я преслушам,чакам и аз тогава координати Praynig Praynig Praynig
Хайде ще чакам отзиви! Praynig  bouquet

# 342
Бях при Лидия днес...
Кво да ви кажа вече не знам, започвам наистина да се съмнямвам дали нямам психически проблеми.
Същото, което ми казаха Божидара и Цеца.
Дума не бях казала и тя ми го изръси същото...
Даде ми телефон на някакъв Жоро дето чисти някви неща.
От Хаджи Димитър е, до хотел Акорд.Някой ходил ли е там?

ooooh!

Мелиса , пак да те питам  - прогнозата на Цеца различна ли е от тази която ти даде преди 2-3 седмици?Много ми е важно да знам , че се надявам на нейната прогноза , обаче ако ги сменя на 2 седмици , значи няма какво да чакам.
Не само че не е различна, а вече е категорична.Аз всъщност съм ходила три пъти при нея, още през януари ми каза някви неща, на които не обърнах внимание.Сега тези неща си имат продължение, потвърдено от Божидара и Лидия също.
Междудруогото бях при Лидия също през януари,
искам да ви кажа че тогава толкова неща ми наговори, че бях се оттегчила да я слушам,
днес ми ги каза едно към едно в по кратък вариант, като си потвърди и фактите от януари.
На всичкото отгоре беше толкова точна в описването на разни ситуации, че все едно е била с мен последните три месеци ръка за ръка...

Една и съща прогноза от Цеца, и други жени - и то през няколко месеца период си е доста категорично. Значи idi не се притеснявай за твоята прогноза  Peace

# 343

Една и съща прогноза от Цеца, и други жени - и то през няколко месеца период си е доста категорично. Значи idi не се притеснявай за твоята прогноза  Peace

Едно сбъдване е по-значим и стойностен критерий  от сто прогнози.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 23:26 от ryannn

# 344

Една и съща прогноза от Цеца, и други жени - и то през няколко месеца период си е доста категорично. Значи idi не се притеснявай за твоята прогноза  Peace

Едно сбъдване е по-значим и стойностен критерий  от сто прогнози.

Напълно подкрепям мнението на ryannn!!!

Не искам да обезкуражавам никой, но преди повече от година бях събрала точно ДЕВЕТ КАТЕГОРИЧНИ ПРОГНОЗИ по един и същи въпрос. Е, изобщо не се случи това, което девет човека ''видяха''.

Общи условия

Активация на акаунт