Ясновидци/врачки - тема 22

• 159 617
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
Оххх, при мен бройката от 9 отдавна е мината в една и съща прогноза.
Само Латина остава категорично точна за това, което ми каза преди година и половина, а за мен граничеше с абсурда да се случи подобно нещо.Просто спрямо тогава изглеждаше невъзможно.
Но мина време и се случи като най-естественото нещо на света.
Сега пак категоричните неща които чувам от нея и "колежките й" вече пак ми звучат абсурдно.
Божка имаше много попадения, но беше супер дразнеща с кратките си срокове.
Направих експеримент и заведох една моя приятелка.
Няма деца, няма мъж, няма нищо.За съжаление - един празен живот.
Много ми беше интересно какво ще й каже точно на нея.
Жива, здрава жена над 35, без проблеми, работеща си,изглеждаща добре
И като обърна тая Божка чашата и като замълча - викам, ох сега едни мъже, едни любовници, едни чудеса ще почне да говори.
Мълчи Божка и в един момент й казва на моята приятелка - Нали няма да се разсърдиш от това, което ще ти кажа.
Моята изобщо не се вълнува от подобни неща, но дойде заради мен, да направим теста.
И Божка каза;Виждаш ли колко е празна тази чаша, толкова е празен и живота ти.
Нямаш мъж, нямаш деца, нямаш никой.
И нищо по различно не те очаква.
Нямам какво да ти кажа повече.
Ами...това е положението, явно при едни става, при други не.
Колкото до с.Дерманци - ходила съм там и знам много добре къде е.
Там съм търсила сестра си, която не съм виждала, когато тя беше на 3 годинки.
Значи не съм я виждала от 1986.
Ходих месец преди сватбата си през 2009, открих мъжа й и едното й дете там.Тя и баща й/който ме е гледал като истински баща няколко години/ бяха заминали за Испания.
Разменихме с мъжа й някакви телефони и така нищо не чух досега пет години по късно.
И одеве като прочетох името на селото...се сетих, че имам доста работа там всъщност.
Само не мога да се сетя пътя за Плевен ли хващам на разклона след магистралата или този за В. Търново за да стигна до селото.Пет години са си пет години.Не мога да помня всичко.
Иначе в петък си отивам при Снежа в Попово.

Hug

# 346
  • Под Слънцето
за Търново гониш пътя. Отбивката от Сф ще ти я в дясно под мост  и ти излизаш в ляво

# 347
Melissa, не искам да споря с теб, но при мен Латина не демонстрира абсолютно никакви ясновидски способности за съжаление. Склонна съм да отдам познаването в конкретния случай на дозата шанс и късмет, но в интерес на всички, които биха се юрнали да снасят пари на Латина, бих изразила мнението да помислят два пъти дали биха дарили 30-40-50 лв на жена, която е под всякаква критика.  За протокола, при мен не разпозна минало от настояще и бъдеще. Не можа нищо да ми каже и се изложи абсолютно с това да различи кой кое е и какво. Прегледа ми при доктори-светила не достигна до диагнозата, която ми лепна с псевдосканирането си. Много разочароващо.

Божка ми каза 2 неща за следващите 3-4 дни. Нищо и 10 дни по-късно. Другите са за по-далечно бъдеще.

Бойка ми каза за наследство без смърт. 8 месеца по-късно - факт, макар да не схващах тогава точно как може да се получи това. За съжаление наистина говори по 5-10 до 15 мин макс. Но важното е и да се сбъдва.

Цеца първия път обърка само на кафе. По съвет на една потребителка тук, макар да не вярвам в картите, втория път без моя помощ и чрез картите се качи на правилната писта. Дали ще се сбъдне, ще видим, но звучи много повече като да говореше за моя объркан живот. И този път прогнозите й бяха като на две-три други, макар и още по-оптимистични и на най-оптимистичната ми врачка.

При мен нещата са заплетени. Само една, неизвестна тук, изрече мнение и разплете цялата безумна история в корен. Скоро ще разбера дали е познала, освен, че и видя. Другите не видяха. Затова и това, което казват, звучи тотално безумно. С този детайл, вече е много логично.

При мен има и сбъднати прогнози, и ходене на халос. Все още отсявам. Бабата, която на 80% ми познаваше, за съжаление почина и сега е ходене по мъките.

Да, говорят, къде едно и също, къде се разминават. Но никъде не съм толкова доволна, колкото преди.

Ивелина апропо ми позна с смс-и тук-там, не знам кой отговаря, но чат опцията е пародия.

Между другото всички и на мен са ми казвали едно и също, а аз направих точно обратното впоследствие. По мой избор. Може би бях прекалено сигурна и се поувлякох докъде да опъвам конеца....

Сега съм далеч по-несигурна, но и прогнозите не са еднозначни. Мога да дам един съвет - понеже никой от тук присъстващите, та дори и най-големите скептици, няма да спре да ходи по врачки, ходете, но преди всичко слушайте себе си.

# 348
Ма добре.Вижте какво ми се сллучва току що.
Онзи ден при Цеца, излиза ми няква голямааа буква Е в чашата.
Кой е с буквата Е.
Никой, не познавам никой с буквата Е!
Тя си държи на нейното и вика, ето ти я виж, колко е голяма.
Не познавам никой с буква Е.
Бях почти в истерия вече.Изнервена от прогнозите на Божидара, а след това потвърдени и от Цеца.
Е , вика хубаво, ама пътя ти е свързан с буквата Е.
И тъкмо когато щях да обява първия й провал се сещам, че отивам на рожден ден на дядо ми и че братовчедка ми , която се казва Ели ще пътува с мен.
Хубаво.Ще пътуваме, и за кво трябваше да ми излиза пък точно в чашата тази буква Е.
Преди 15 минути милата ми братовчедка ми пише във Фейсбук предполагам долната си лъжа, че се разболявала и да ми пожелае приятен път, но може би друг път щяла да иде...
Бясна съм!Разревах се от яд, защото сто пъти я попитах дали е сигурна, преди да кажа на дядо, човека ме е отгледал мен, но това не означава че не си обича другите внучки.
И ме беше помолил да я накарам да си дойде и тя за рожденния ден.
Става на 90 години човека.Може да му е последнния рожден ден.
Какво означава друг път?За погребението може би...
И чак сега разбрах защо ми излезе тази буква Е в чашата.
Другото, кеото ми каза Цеца още преди буквата Е, че тръгвам на път, отивам без никво желание и излиза буквата П ..ми звучи като Попово.Само че ми е много черен пътя и ще имам големи ядове.
Три попа в картите един върху друг върху карата за пътя, което означавало големи разправии със служебни лица по пътя.
Викам катастрофа и разправии или просто разправии, като ме спрат например?
Не знаела, но много чернилка...
Така, че надявам да се да се върна жива и здрава и ще мога с точност да споделя дали нещо се е случило според това, което каза Цеца.
И място не мога да си намеря сега как ще разочаровам утре човечеца, дето ми звъни всеки ден да пита кога тръгваме...Хич не ми дреме, че ще пътувам сама, но не понасям да разочаровам хората  , които обичам Cry

# 349

Една и съща прогноза от Цеца, и други жени - и то през няколко месеца период си е доста категорично. Значи idi не се притеснявай за твоята прогноза  Peace

Едно сбъдване е по-значим и стойностен критерий  от сто прогнози.

Напълно подкрепям мнението на ryannn!!!

Не искам да обезкуражавам никой, но преди повече от година бях събрала точно ДЕВЕТ КАТЕГОРИЧНИ ПРОГНОЗИ по един и същи въпрос. Е, изобщо не се случи това, което девет човека ''видяха''.
На същото мнение съм, на мен Цеца от днешна дата мога да кажа не ми позна за едно нещо, от картите, което вече мина и НЕ стана и Слава на Бога, защото не беше изобщо хубаво Praynig
Но виж на Мелиса има познаваемост, явно при някой познават, при други не ...затова се и отказах да ходя вече.   bouquet

# 350
Мелиса, в един от предишните си постове беше споменала ,че си доволна от Надие от Попово. Коя от двете би препоръчала /Надие или Снежа/? И може ли някакви координати? Praynig

# 351
Мелиса, в един от предишните си постове беше споменала ,че си доволна от Надие от Попово. Коя от двете би препоръчала /Надие или Снежа/? И може ли някакви координати? Praynig
Снежа...
Надие лее куршум, преди години беше много точна в някои неща, но после взе едно и също да говори като папагал и гледа да те претупа...

# 352
А Снежа всеки ден ли приема и какви са координатите и?

# 353
Отново се намесвам в темата, може би не с инфо-то, което търсят повечето хора тук, но да си кажа.
Мисля, че ходенето по ясновидци е някаква своего рода наркомания.
Като ви чета последните месеци, си мисля, че повечето си прекарват времето и живота, опитвайки се да го чуят предсказан, а не реално да го живеят.
Това просто няма оправдание в случаите, когато не се касае за животоспасяващи въпроси - а такива могат да са само здравословни или свързани с дете.
Останалите не са глупости, но са просто дреболии, ако ще човека, за когото ходите да питате от Марс да е слязъл (щото повечето случаи за хора ходим да се съветваме) - щом сте тръгнали по ясновидци да питате за взаимоотношенията си, значи не са наред нещата и по-добре с него/нея ги решавайте, а не в някакви мърляви апартаменти с някакви хора, които често са нечистоплътни и телесно, и душевно.

Тая краста я влача от години и я спрях преди половин година, защото се озовах при поредната. Интелигентна и симпатична жена беше, но просто ме уплаши нечовешки. Каза ми някакви неща, аз уж бях спокойна, уж просто се почувствах информирана и предупредена, но нещо почна да ми работи отвътре, внуших си, без да искам, че тя е 100% права и започнах (донякъде съзнателно, донякъде не) да чакам да се случат гадните събития, които предрече. Как съм преживяла тези месеци, не искам да ви разказвам.
От друга страна здравословно за мен ми каза, че нямам никакви проблеми. Две седмици след посещението при нея ме заподозряха в тежко заболяване и оттогава досега се влача по диагностики и съм на изчакване. Сигурна съм, че жената, при която бях, грам не го забеляза, и то не, защото непременно съм здрава. Просто не го видя.

Не ми трябваше да знам нещата, които ми каза. И права да излезе - което, с Божия помощ, се надявам да не стане!! - за какво ми беше тоя ужас 5 месеца, да знам, да чакам, да се треса и да треперя??? От друга страна, като толкоз вижда, защо не ме предупреди за моите здравословни неща? Щото не трябвало да знам??? По-добре за тях да ме беше подготвила, егати!

Та....Мислете с главите си и живейте пак с тях.

# 354
Значи бях при веселина здравчева и за първи път си тръгвам така- от възпитание друг път не съм ама такива глупости ми говори тази че не издържах дори няма смисъл от подробности понижи идно вярно нищо не каза освен може би - на колко години си аз й отговорям и тя- даа тук защо ми се дава че си студентка тъй ли е - не е много трудно да се познае Joy Joy Joy и пак даже не беше сигурна Laughing Спестете си парите

Искам аз да попитам спешно за Хамид от пловдив какъв е незнам има нища за него в нета ама аз само на този сайт се доверявам за мнение така че ако някой нещо е чувал newsm78

Също за дядо Данчо- ще ходим утре ама аз се замислих че само едно мнение има от някой който го е посетил- никой друг ли не е бил newsm78 newsm78 newsm78

# 355
Днес най-после и аз отидох при Цеца от Надежда!
Даже се засякохме с някоя мама, но ми беше неудобно да питам в момента...та както и да е. Някои неща позна със 100% точност- за моментно положение. За бъдещето - ще видим. На някои въпроси си ме попита директно и аз отговорих ... след време пак ще я посетя, но сама, че сега нямаше как да отида сама...Simple Smile
Това е от мен!
Успех!

# 356
Здравейте момичета , преди време бяхте писали за Краса от Бяла Слатина . Ако може да дадете телефон и малко повече информация ( къде да я намерим и колко взема) и познава ли  ooooh! нещо  bowuu

# 357
Първо действие - издрах си колата,а все още не съм излезнала от София,нервите са ми на привършване,много ми е интересно какво ме чака още....

# 358
  • София
Първо действие - издрах си колата,а все още не съм излезнала от София,нервите са ми на привършване,много ми е интересно какво ме чака още....

Мелиса , внимавай много ! Дано точно тази прогноза да се размине или поне да е "малкия дявол".

# 359
Жива и здрава се приземих.
МИнахме през село Обнова и си намерихме селската гледачка на карти.
Хич не ми се вярваше, ама всичко, което ни каза си беше баш така.
Не че съм впечатлена де, ама ей така за разнообразие тествахме Wink

Общи условия

Активация на акаунт