Ясновидци/врачки - тема 22

• 158 332
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Раян, бъди сигурна,че няма да й се дам лесно Wink Нямам нужда от лекуване на уплах, но пък ми се вижда интересно да пробвам да ме виснат и на синджир.

Тук що няма емотикон (rock)

newsm78

Моля ти се, нека , докато едната се провесва и люлее, другата да снима и обратно  Laughing

# 511
  • Под Слънцето
Направо билети да взема да продавам  newsm64

Напомня ми на нещо, което съм гледала на живо в любимата Странджа тва весене..
Имай предвид обаче ,че ако първообраза, който си изградих за бабето , се окаже реален , не бих успяла сама да я веся.. Ще повикам на помощ  Ринсуинд и Силен в ръката.

# 512
Телефонът на въпросната Мира, за която питах по-горе и която се занимавала с нумерология и радиестезия е 0886-009-569.

Лични впечатления нямам. Похвалили са я много на моя близка. При мен има един парадокс, че хора, които са познали много на мои приятелки/познати на мен за бъдеще почти никога не ми казват верни неща, но това е друга тема.

Ако някой се допита до тази Мира, ще съм благодарна да сподели.

В кой град е тази Мира?  Щото на мене вече ми писна да чакам да се сбъдне предсказанието на 7-8 гледачки /абсолютно единодушни/.  Време е да похарча някоя пара нахалос.  То не беше Шумен, не беше Търново, Пловдив, Стара Загора....Дайте нещо по-близо. Варианта с гледането по скайп /Морисън/ май не сработва.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 08:21 от мамарамболина

# 513
Телефонът на въпросната Мира, за която питах по-горе и която се занимавала с нумерология и радиестезия е 0886-009-569.

Лични впечатления нямам. Похвалили са я много на моя близка. При мен има един парадокс, че хора, които са познали много на мои приятелки/познати на мен за бъдеще почти никога не ми казват верни неща, но това е друга тема.

Ако някой се допита до тази Мира, ще съм благодарна да сподели.

В кой град е тази Мира?  Щото на мене вече ми писна да чакам да се сбъдне предсказанието на 7-8 гледачки /абсолютно единодушни/.  Време е да похарча някоя пара нахалос.  То не беше Шумен, не беше Търново, Пловдив, Стара Загора....Дайте нещо по-близо. Варианта с гледането по скайп /Морисън/ май не сработва.

Тази Мира е от София.

# 514
Ходих при Мария от Поморие. Аз не съм сигурна, че тази жена е с акъла си. Неадекватна ми се стори. Но какво да очакваш от хора, които са обладани от нечисти сили. Защото врачките са точно това. Отидох с надеждата да ми даде отговора, които толкова много търся. Изреди ми един куп имена, аз и казвам- да познавам такъв човек, кажи ми какво за него? Ами като излезе ще ти кажа. Общо взето сега си гледам листа, на който си записвах и там има само имена- най- различни имена и нищо повече. Каза ми също, че съм заключена и че нищо хубаво няма да ми се случи докато не си отключа късмета. Три пъти в 7 сутринта да отключвам църква, да взема бутилка олио и т.н. така и не записах ритуала, защото нямам намерение да го правя. Ще отида на църква без да я отключвам и просто ще се помоля на Господ да ми прости глупостите, които извърших, включително и ходенето по врачки последните месеци......

Това е проблемът, че ако някой те е заключил, първо трябва да те отключат. Да се види какво е направено и да се развали.
Ако не се развали, никакво предсказание не е вярно.
http://bela.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82 … 0%B5%D1%89%D0%B0/
Да, това е Светлана от Сухата рекка и наистина говори с духове или нещо такова, но и те нищо не могат да направят. Не може да ти каже как си заключен, какво ти е заключено, как да се развали.
Само си даваш парите - 20 лв са си 20 лева.
Това е Wink

# 515
Раян, бъди сигурна,че няма да й се дам лесно Wink Нямам нужда от лекуване на уплах, но пък ми се вижда интересно да пробвам да ме виснат и на синджир.

Тук що няма емотикон (rock)

newsm78

Моля ти се, нека , докато едната се провесва и люлее, другата да снима и обратно  Laughing

И аз искам снимкиииииииииии  rotfImbo

# 516
Здравейте!
Темата ми е доста интересна. И понеже в момента съм в нужда, искам да попитам някой от Вас бил ли е скоро при Лили от Разсадника? Аз съм ходила преди няколко години и някои  неща бяха много верни, но други не станаха така, както каза. Но тъй като съм ходила само при нея, мисля да я посетя пак...
Ако имате пресни наблюдения, моля споделете.
Благодаря!

# 517
Здравейте,
ако някой, който е бил при Бойка или Силвия от Перник има желание да посети някоя от тях, може да пише да се разберем да идем заедно  Simple Smile

# 518
Нещо знае ли се за Дафина от Русе?

# 519
Топситуууууууу, малко да си направиш пролетно почистване на пощата лиииииии?  Thinking

# 520
  • София
hihihi В предишни теми е обсъждана Лили от разсадника. Аз ходих преди година при нея. Само 5 минути ми гледа на картите, взе ми 30лв. Каза ми много малко неща, супер безсмислени и общи.  Нищо не позна, пробва се да си пробута амулетите, муска или каквото е там. Определено не бих я посетила повече.

# 521
  • Под Слънцето
(wait)  Пощата я пълним с памук да ми е меко падането  baby_neutral

# 522

#Cussing out Вижте какво получих по мейла без да съм Мая и без да съм го търсила тоЙзи.
Цитат

Здравейте, Мая

Пишем ви във връзка с ваше искане на сайта за ходжа Беркант да получите начин за контакт с него.

Ходжата Беркант скоро излезе от болницата в Турция след дълго боледуване и това предизвика забавянето на доста запитвания за гадание. За щастие в момента здравето му е вън от опасност и той отново има готовност да прави гадания по Корана и муски за нас, българите. По този начин той вече е помогнал на стотици нуждаещи се. Много от тях са пратили доброволно своите благодарности, които вие сигурно сте прочели на неговия сайт.

Поради крехкото му здраве Светия Човек близките месеци няма да приема лично. Хубавата новина е че може да Ви отговори чрез изчерпателно писмо, както и да изготви  муска по Ваше желание.

Гадаенето струва 53 лева. Самият Беркант не получава нищо от тези пари, които отиват за поддръжка на комуникацията му с хората, имащи нужда от помощ, гадание или  съвет.

Обикновено отговорите са дълги и изчерпателни, нерядко писмата на хората също са такива и това изисква време за искания отговор,който очаквате. За разлика от повечето самозвани врачки и гадатели, които взимат хиляди левове, за да правят разни съмнителни неща, тук допълнителни суми не се взимат за гадаене. Колкото по-изчерпателно е вашето писмо, толкова по-изчерпателен ще е и отговорът на ходжата. Затова е добре, ако решите да се допитате до Беркант, да включите в писмото си всичко онова, което е важно за вас. Той ще ви помогне да намерите отговор и на онези въпроси, които дори се страхувате да зададете и сами на себе си.

При проявен интерес от ваша страна ще ви предоставим българска банковата сметка от офиса му в България или начини за разплащане по www.paypal.com или www.epay.bg.

Ваша: Г. Тошева.
управител на офиса на ходжата за България.

# 523
  • Под Слънцето
Mentira!

Fake! 

# 524
http://sweetmagic.run-bg.com/bg/index.pl

Някой бил ли е тук и изобщо зная ли коя е жената, която гледа?

Общи условия

Активация на акаунт