Промоции на книги - Тема 2

• 138 465
  • 758
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Ако става въпрос за намаленията от 10-15-20%, това са намаления, които съществуват донякъде за компенсация на разходите по транспортиране на книгите. Ако става въпрос за някакви промоции с по-големи отстъпки, вероятно ги има и в книжарниците  Peace

# 61
Unchita, благодаря, че ми обясни как стоят нещата с намаленията!   bouquet

# 62
  • Пловдив
Тази книга в Хеликон е на цена от 4.95лв.
Скрит текст:

# 63
  • Sofia
А дали си заслужава? ? Отзиви?

# 64
Тази книга в Хеликон е на цена от 4.95лв.
Скрит текст:

Аз си я поръчах. Благодаря на Деси за информацията  Hug

# 65
  • Euskal Herria
От Хеликон планират акция - е-книги по 1,95 - от 09 до 11 май.

# 66
  • Пловдив

Не мога да ти отговоря, от една съфорумка видях, че я чете и ми се стори интересна, имах работа в книжарницата и видях, че е на тази цена - и за секунда не се поколебах. neli mar4 е жената, която я чела, може да я попиташ на лично за как й се е сторила книгата.

Тази е на 3.95лв. отново в Хеликон
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 21:53 от Десиссслава

# 67
  • София
E, то идеята не е за кви да е книги за по "педесе стинки" или лев-два...  Tired
Разни тъпоумни турско-сериални книги и да ми ги дават без пари, не бих ги взела   Confused
Явно Хеликон са решили да си чистят мазетата от залежала стока  Whistling
Извинявам се, че съм толкова крайна..  Blush

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 09:09 от mijjjka

# 68
  • Euskal Herria
http://www.helikon.bg/ebooks/hotoffers/?&sql_which=0&sort=

Това е, което предлагат от Хеликон.

# 69
  • София
E, то идеята не е за кви да е книги за по "педесе стинки" или лев-два...  Tired
Разни тъпоумни турско-сериални книги и да ми ги дават без пари, не бих ги взела   Confused
Явно Хеликон са решили да си чистят мазетата от залежала стока  Whistling
Извинявам се, че съм толкова крайна..  Blush

Въпросната книга "Забраненият плод"  съм я чела преди повече от година и не мога да я определя като тъпоумна!Въпросният турски сериал е по мотиви от книгата, така че всяко крайно изказване поне за мен е неприемливо.

# 70
  • София
Не съм искала да засегна никого...  Hug

Но просто като видя и чуя "Къванч Кътлъту" и ... Sick
А тук и на корицата го изтипосали...  ooooh!
Дори и книга на любимеца ми Несбьо да пуснат с този Къванч на корицата, няма да си я купя  Laughing

П.П. Извинявам се официално още веднъж  Grinning

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 13:00 от mijjjka

# 71
  • София
mijjjka, действието в книгата се развива в края на миналия век и книгата е добра,поне за мен.Харесва ми езика на автора,действието е описано интересно.А това,че някой е търсил евтина реклама изтипосвайки въпросните сериални герои на корицата, си е чисто негов проблем и в този случай бих казала е изгубил,защото много хора разсъждават като теб.

# 72
  • Пловдив
Миж, просто я споделих...спомням си, че из другите теми имаше доста хора, които си бяха закупили "Забранения плод" или поне се коментираше...а и няма как всички да харесваме едно и също.
Спомням си как преди си бях взела "Листопад"...измъчи ме тази книга, много скучна и все едно дете я беше писало. Сериала пък за сметка на това много ми хареса. Извинете ме, че се отплеснах.

# 73
Електронни книги на Анди Андрюс по 1.95 Аз си поръчах Проницателят се завръща. Ако някой е решил да си купува, може да пише да му я пратя Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 21:03 от KaPaMeJI

# 74
Здравейте  wavey

Сигурно това не е точната тема, но все пак става дума за някакъв вид промоции  Simple Smile
Утре ще бъде Ден на отворените врати в Столичната библиотека, като новодошлите читатели ще получат безплатна читателска карта. Разбира се, организирани са още изложби и други презентации.

Общи условия

Активация на акаунт