Промоции на книги - Тема 2

• 138 549
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
А само на българските автори ли или на всички?

# 91
# 92
Благодаря, защото преди на национални празници са правили намаление само на българските си автори.

# 93
  • Берковица
Може ли да ми препоръчате някоя от следните книжки:
1. Кървава луна
2. Нощем вълците са черни
3. Докато смъртта ни раздели
4. Глинописецът
5. Куатроченто
6. Дервишката порта
7. Мемоарите на една кучка/Истината според Елена от Троя

# 94
  • София
Аз имам Мемоарите на една кучка. Четох я преди около половин година и вече не си спомням почти нищо от книгата. Хареса ми, но не е нещо впечатляващо, което си струва да имаш. Много е кратка някак си самата история и ми изглежда малко претупана. Според мен по тази тема, този сюжет, можеше да се напише доста по-дълга и с повече действия история.

# 95
Аз имам "Глинописецът" - от промоцията за 22 септември. Беше увлекателна и бързо я прочетох. Пак бих си я купила.

# 96
  • Пловдив
Още един глас за "Глинописецът". От предишната промоция си взех и "Куатроченто", но не ме грабна книгата.Ако някой се е впечатлил от заглавие на Сиела, моля да сподели.

# 97
  • София
Чудя се дали да си взема Аутопсия на една любов от промоцията на сиела.. а знаете ли дали други издателства ще правят някакви намаления за 24-ти?

# 98
  • Sofia
Виктор Пасков ми беше любим автор, докато не прочетох Аутопсията...

# 99
  • Берковица
Аз май ще взема 1.Кървава луна 2. Глинописецът 3. Трънски разкази  4. Сезонът на костите

# 100
  • София
Моля ви да ми препоръчате коя от книгите на Теодора Димова да си купя, защото и аз мисля да се възползвам от промоцията на Сиела утре.

# 101
Теодора Димова не е много универсален автор според мен и рискуваш, ако си купуваш на сляпо така да се каже. Аз за нея бих посъветвала да се вземе от библиотека, примерно да си вземеш Майките, защото много мнения съм чела, че изобщо не е харесвана, определено има особен стил на писане. Ако не ти се занимава с библиотека и не си чела Димов и Роман без заглавие, можеш да пробваш с Адриана направо, но пак казвам чела съм доста негативни мнения и това, че аз примерно много я харесвам, не значи, че и на теб ще допадне.

# 102
  • Euskal Herria
Библио също ще правят намаления - на е-книги, но не разбрах на всички ли

# 103
  • София
Благодаря ти, Sheki!  Hug Ще попрелистя в книжарницата "Майките" и тогава ще реша.
А на Димитър  Димов "Поручик Бенц" ми е любимата българска книга, много го харесвам като автор. То и Т. Димова точно заради това, че му е дъщеря, хем ме тегли да прочета нещо нейно, хем се опасявам, че ще се разочаровам.

# 104
ОТ МЕН ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.

САМО ДНЕС ИМА НАМАЛЕНИЕ ЗА 24 МАЙ - 24%

http://bestseller.bg/knigi/24.html

Общи условия

Активация на акаунт