ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - тема 7

• 71 818
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
AMARIA, Д-р Рилчева и тя ли е в Плевен в същата клиника на Доц.Конова?

# 406
AMARIA, Д-р Рилчева и тя ли е в Плевен в същата клиника на Доц.Конова?

да!

# 407
Шоки, аз знам, че не ти е лесно и помня колко страда за Трохичка. Но този път ще е различно Hug

# 408
Дай, Боже, кристи!  Hug

# 409
Здравейте момичета, пускали ли сте  Определяне на лупусния антикоагулант и антителата към хорионическия гонадотропин след мисед? Имат връзка с абортите, но в моя имунологичен пакет ги няма включени, та затова се зачудих.

# 410
  • София
Не съм пускала.

# 411
и в моя пакет ги нямаше, а аз бях със съмнение за лупус. това, което е в стандартния пакет е достатъчно, за да се придобие представа. ако има нещо, ще ти назначат и проследяване на конкретни параметри.

# 412
  • София
mama irina, помня, че ти направи вливане заради завишено С3. Може ли да кажеш каква беше стойността. Аз имам С3-2 и леко завишени НКТ клетки с 2% и ми предписват пак вливане. Първоначално споменаха, че ако не са големи отклоненията може да се мине с АБ, тъй като така или иначе щях да пия профилактично след серклажа. Честно казано вече ми идват малко в много тези вливания - 200 лв контролата всеки месец/до тук 7/, около 700 вливането/това ще е четвърто, ако го направя/. Освен това ми изби и херпес на устата точно като пусках изследването, не знам дали и това не се е отразило.

magnet, ти при колко С3 вливаше?

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 14:55 от ~Саня~

# 413
  • София
Пуснах С3, но този път в друга лаборатория. При същите референтни стойности /0.9-1.8/, там е 1.42. От изследванията, които съм правила досега, винаги е било около 1.8 -1.9, въпреки вливанията. Изследвах и CRP сега, което също като С3 е показател за инфекции и е в норма. Не знам на какво да вярвам вече  newsm78

# 414
Саня, сега проверих- 2,48. При мен само Ц3 беше завишен без НК к-ки.

# 415
  • София
mama irina, честита рожба. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Simple Smile

# 416
Момичета, подарявам блистер и половина утрогестан. Спряха ми го тази седмица. Нов е, не е престоял. Като знам колко ни струват на месец всички вливания, изследвания и други истории... Не е много, но пък е късметлийски  Grinning

# 417
  • София
Момичета, подарявам блистер и половина утрогестан. Спряха ми го тази седмица. Нов е, не е престоял. Като знам колко ни струват на месец всички вливания, изследвания и други истории... Не е много, но пък е късметлийски  Grinning

Запази си го за всеки случай,има време за подаръци Simple Smile

# 418
Ами не дай си Боже, ама... в момента съм на вит. К вече. Иначе знам, че се използва и при скъсяване на шийката.

# 419
Витамин Ка съсирва кръвта. Честно казано не виждам как точно влияе на шийката.

Общи условия

Активация на акаунт