Хич не обичат да мислят. И освен това лекарите тук макар и добре платени, не са богати като лекарите в САЩ. Почти всички завършили в Канада медици заминават да работят в Щатите. Тук остават много малко, които не достигат.
. Сигурно ти е много тежко в момента, дори не мога да си представя как се чувстваш. Едва ли проблема е генетичен, при положение че имаш вече една успешна бременност. Прегръщам те и стискам палци много скоро да изживееш една спокойна, успешна и безпроблемна бременност
по добре преглед, че никога не се знае.
пожелавам ти в скоро време да се получат нещата при вас и Сами да си има с кой да си играе.
И понеже започват и рождените дни на децата да Ви честитя на всички и да споделите какво мислите да им подарявате и как ще го отпразнувате, че събирам идеи.
,на излизане от там повърна и му олекна,след това му дадох малко мед(избягвам да му давам захар и сладко,а и плодове много не яде)та си помислих да не е хипоглекимия
Сега е по-добре,дано да не прави повече така 
Ако има някакъв проблем с резултатите, ти се обаждат да ти запишат час и да видят какво трябва да се направи в твоя случай. Това ми го заяви една сестра при първият ми сблъсък с канадската здравна система. Няколко часа по-късно от клиниката звъняли на домашния ми телефон. Аз не съм вкъщи, Пламен вдига и му казват, че днес съм ходила да ми правят изследване и трябва да се свържат с мен. Той се обажда и ми предава това. Разбира се, помислям си най-лошото - че има нещо много тревожно в изследванията ми.
Побеснях и почнах да викам, че са ми изкарали акъла заради тяхна грешка и да ги питам дали не им мина през единствената мозъчна гънка, че може да предизвикат сърдечна криза на хората, които прозвъняват.
Това да не си преглеждаш гърдите сам би имало ефект само ако всички ходеха задължително на профилактични прегледи. Ако го постигат някак супер, но ако не може да е опасно.Препоръчани теми