Време е за Икеа! - Тема 20

• 76 805
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Преди време в темата се обсъждаха олекотени завивки, май 4 сезона се казваха или нещо подобно? Има ли ги още?

# 646
Възглавниците в IKEA опаковани ли се продават?
Не съм обръщала внимание, а знам, че те обичат да не опаковат доста неща заради онази мания без опаковки и пликчета.

# 647
  • Пловдив
Не съм обръщала внимание, а знам, че те обичат да не опаковат доста неща заради онази мания без опаковки и пликчета.
Да, всяка си е в найлон.

# 648
   Някой има ли тази икейска възглавница да сподели отзиви? Търся си висока възглавница, която да не се сплесква newsm78

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=101763

# 649
Дами,
предстои ми покупка на гардероб-голям и съм насочила интереса си към PAX серията,моделче с плъзгащи се врати; бих се радвала на коментари в тази посока-фен съм на Икеа като цяло, но конфигурацията, която искам е доста по-висока като цена в сравнение с останали марки-Та-заслужават ли си паричките newsm78 newsm78  bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • sofia
Виж от разписанието по детайли кое вдига цената и си прецени дали си заслужава.

# 651
Да-това с всичките им джаджи дето слагат го схванах-но ме интерересува механизма на плъзгане как се представя при експлоатация примерно

# 652
# 653
Да, всяка си е в найлон.
Мерси  Simple Smile

# 654
  • София
   Някой има ли тази икейска възглавница да сподели отзиви? Търся си висока възглавница, която да не се сплесква newsm78

Аз си купих една за проба. Не съм доволна. Готини са като материя, но се сплескват и са по-малки от стандартните 60 см.

# 655
  • софия
Искам да питам има ли все още каталог за стоки с карта Икеа фемили? Нищо не намирам, само някакви отстъпки в пари за точките  Crossing Arms

# 656
# 657
Искам да питам има ли все още каталог за стоки с карта Икеа фемили? Нищо не намирам, само някакви отстъпки в пари за точките  Crossing Arms
Вече обменяш точки за реални пари и ти приспадат от покупките.  Hug

# 658
Не знам как ги правят, но досега не съм се "привързвала" така към десерт Crazy
Редовно минавам да заредя от големите кутии.
Подобни съм намирала само в Lidl, но изобщо не са толкова вкусни, като тези в Икея - по-захарни бяха и по-рехави.
Kak izglejdat tezi ot lidl ?

# 659

Аз си купих една за проба. Не съм доволна. Готини са като материя, но се сплескват и са по-малки от стандартните 60 см.

Благодаря ти Peace

Общи условия

Активация на акаунт