Пазаруване от Асос-тема 57

• 69 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Чакам поръчка от 24 април, писах снощи във ФБ - ни вест, ни кост от Асосци.
Може ли линк за контактна форма или нещо подобно от сайта, за да им пиша.

И при мен е така, не отговарят. И поръчката я няма.
И на мен не ми отговарят, писах им да ми върнат пощенските разходи за дефектна дреха, която преди 2 дена им изпратих обратно. Дано не са си развалили customer support-a, че ще е жалко.

Не знам откога е тази промяна,но сега забелязах,че са променени условията за доставка.Вече е безплатна само над определена сума.За БГ е за поръчки над 15 евро,иначе е 2,99 евро или 2,13 лири.До Англия също е толкова.
Леле, каква тъпотия  Sick ooooh! Какво ги е прихванало тия асосци, в такъв случай всеки път като им връщам нещо, ще си искам и парите за доставка (по тяхната логика трябва да ги връщат).

# 601
  • Sofia
А колко време не ви отговарят? Минали ли са 24 часа?

# 602
  • Варна
Аз им писах в сряда, вчера пак. Мълчат Simple Smile И в пощата нищо няма.

# 603
Аз им писах в сряда, вчера пак.
+1

# 604
  • Sofia
Хм, това не е добре  Confused

# 605
Да  Sad Дано е нещо временно!

# 606
  • Варна
Много лоши новини... нещо не върви към добро този Асос, като се сетя преди какво разнообразие и какви промоции имаше, че ние се избивахме да купуваме - пусках темите по веднъж на седмица... Rolling Eyes

# 607
  • HH
http://www.asos.de/pgeproduct.aspx?iid=3603569

Тъкмо си поръчах тази, чудя се от няколко дни и вчера видях че я има и в зелено. Надявам се да ми хареса. Иначе от немския асос явно не са променяли нищо, все още са безплатни и доставката и връщането. Надявам се и така да си остане.

Аз съм доволна от обслужването. Винаги пускам със стандартна доставка, и винаги идват най-късно на четвъртия ден. С връщането обикновено докато тия от DHL си актуализират страницата с тракинга , асосци са ми върнали и парите Simple Smile

# 608
  • Пловдив
В тази връзка пазарувате ли от други подобни сайтове? Rolling Eyes Аз след ЛР се прехвърлих тук и не съм търсила други...

# 609
  • Варна
В тази връзка пазарувате ли от други подобни сайтове? Rolling Eyes Аз след ЛР се прехвърлих тук и не съм търсила други...

Питай откъде не пазаруваме. Mr. Green

Май напоследък основно от Амазон. Peace

# 610
  • Пловдив
И аз чат-пат от там, но ми е много досадно търсенето Rolling Eyes

# 611
  • Варна
Тук чупя всякакви рекорди - първото ми писане към Customer Care е от 30-ти април и все си мълчат Mr. Green

# 612
  • Русе
Получих тези за 8 дни, но размера UK 6 по етикет номер 40, със стелка 25,5см. Ако някой проявява интерес, ще ги пусна и в размените - http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=441280 . Много са готини дори веднага си поръчвам по-малкия. Ако проявите интерес ще ги държа няколко дни Simple Smile
Да напомня за този Le Coq,  давам го за 75лв, за да си спестя разходите по връщането.

# 613
  • София
Здравейте, да питам отговарят ли си като размер дънките на pieces (аз съм 27-8 р-р обикновено, но те са с номерация xs-s, s-m...) Peace

# 614
  • Русе
Здравейте, да питам отговарят ли си като размер дънките на pieces (аз съм 27-8 р-р обикновено, но те са с номерация xs-s, s-m...) Peace
Аз съм си взела това - http://www.asos.com/Pieces/Pieces-Jegging-In-Dark-Denim/Prod/pge … &clr=Midnight - С/М си взех и ми е добре, а нося 27/28ми номер, леко се отпуска плата при носене, но не ми е чак такъв проблем .

Общи условия

Активация на акаунт