Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 33 185
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Олеее и аз съм от грамогласните. Даже приятелките ми понякога ме ползват за мегафон, когато дечицата им са си седнали на ушичките. Хихихиих голямо гласище, ама така и с респект  newsm48

# 571
Девойки,изпуснала съм ви.Но нали си имаме група във ФБ.Там съм често.Пък тук с никовете не ви разпознавам.
Заела съм се със задачата да търся болница за раждане.Държавните си имат недостатъци,а за частните трябва да се задели сериозна сума,която бих използвала за учениците си през септември.Има време до тогава,ще се види.
Нашия бебок си го гледахме снощи на 2D УЗД.Върти се,движи глава и ръчички,пола си крие.
Апетита ми вече изобщо не е повишен,дори се притеснявам.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 12:50 от Татянка-Бърборанка

# 572
matsutka, нощни ама хич да не ви е за викането. то човек неможе да издържи  Naughty моята майка навремето не спираше да вика с мен и сестра ми, но стресирани не сме били никога. просто може би правехме повече бели, но какво да се прави  Twisted Evil, всичко беше за да я изкараме още повече извън нерви. относно това да не се ходи на гости докато не започнат да разбират децата немога да го разбера. еднаприятелка има син, който е вече почти на 5 и все още не го води в къщи, понеже каквото видел и всичко искал за у тях и не си тръгвал докато не го вземел, а в къщи е пълно с плюшени играчки. ами неможе така пък. тя идва за по едно бързо кафе и бърза да си тръгне че да не се разцъркал за нея в къщи.

# 573
Ми, например, ако искаш като моята линийка, просто кликни върху нея и сайтът ще ти даде опция да си генерираш своя линийка. Ако не искаш като моята, тук във форума има линийки, всичко е на БГ и просто следвай стъпките. Ще ти се даде линк към самата линийка, ти просто трябва да копираш този линк в подписа си.

Благодаря!  Hug Исках като твоята, направих си я...и нещо се прецака. Пробвах втория вариант и сега ще видим дали съм успяла да сътворя нещо.  Laughing
Последно питане: всеки път ли трябва да копирам този линк за лентичката, или има начин това да излиза автоматично?
П.С. Аз докато питам и май сама го направих  Laughing

sugarpup и от мен честит ти момък!

# 574

А линка, който ти се е получил за леничка трябва да си го сложиш в Профила. Това става като пак цъкнеш на Профил и от менюто в ляво отново избереш Профил. Ще ти излязат различни неща. На теб ти трябва празно текстово поле с ндапис в ляво Подпис. Там поставяш линка и запеметяваш. Peace

Повечето лентички за бременност имат опция да изчисляват до къде си или по последна менструация или по термин. Въвеждаш си термина и не се налага да "нагласяваш" ръчно да съвпаднат нещата.

svet_23 погледни тук, много добре е обяснила нощни

# 575
бориславка на 35 г. съм

# 576
Уф, аз пък исках да си сменя аватара, с някоя лична снимка...ама все не ми дава, трябвало да е 160/200 пиксела, а пък аз как да разбера дали е нужните пиксели преди да се опитам да я кача  newsm78  На всичкото отгоре сега немога да си намеря и предишния аватар, та сега съм с този, пак съм си аз да не ме помислите за друго тигърче хихиих...И с лентичката никакви не ги сътворих, аба пълен лаик .

# 577
  • София
Ми, например, ако искаш като моята линийка, просто кликни върху нея и сайтът ще ти даде опция да си генерираш своя линийка. Ако не искаш като моята, тук във форума има линийки, всичко е на БГ и просто следвай стъпките. Ще ти се даде линк към самата линийка, ти просто трябва да копираш този линк в подписа си.

Благодаря!  Hug Исках като твоята, направих си я...и нещо се прецака. Пробвах втория вариант и сега ще видим дали съм успяла да сътворя нещо.  Laughing
Последно питане: всеки път ли трябва да копирам този линк за лентичката, или има начин това да излиза автоматично?
П.С. Аз докато питам и май сама го направих  Laughing

sugarpup и от мен честит ти момък!

Не го гопирай всеки път. Вече се вижда, дори два пъти  Joy  Hug Отиди си в профила и в подписа и изтрий единия линк, че сега имаш две лентички.
ОО, не, не го прави, сега видях за какво иде реч. Просто не го поствай в съобщение. Вече си го сложила в профила и не е нужно да го постваш в пост всеки път.

# 578
Матсутка, ние ходим в заведение с детски кът. Има и пицарии та се случва чат-пат да поизлезем. Аз го водя на гости, но само при хора, които осъзнават, че е малък и не се дразнят, че не седи мирен на стола. При нас обикновено проблемът е, че иска да им изчисти къщите - по принцип им пуска прахосмукачките и започва да действа ( при нужда ги и сглобява), а при последното ни гостуване  изми пода в коридора с един моп, който много несъобразително бяха оставили там, накиснат в една кофа. Има обаче хора, които започват да му обясняват, че вече са изчистили и да му дърпат прахосмукачката, той се разревава и ... хайде вкъщи да си почисти на воля Wink
Това с викането и на мен ми е проблем. Уж през последните години го намалих, но още има какво да се желае. Колкото и да не искам да викам, понякога просто не се издържа и сякаш не ме чуват по друг начин  ooooh! Все се опитвам да не викам на детето. Децата свикват на високия тон и започва да не им пука, дори се забавляват. Мъча се да обяснявам, но не винаги ми се получава  Tired .

# 579
  • София
Е поради тази причина избягвам да ходим на гости. Много ми е нервно като отидем. Все се притеснява, все ми е неудобно и колкото и да са ми близки хората и да не ги притеснява, все ми е едно куцо на мен. Не мога да се отпусна. Иначе и моят е чистник голям, мопове, прахосмукачки. Имам два мопа, единия за мен да чистя, другият е за него да помага.  Laughing
Мисля, че ще спрем да викаме като се родят мъниците. Няма как, ще се наложи.  Mr. Green

# 580
Абе уж хич не съм компютърно неграмотна, но с форуми досега не съм имала опит и докато науча кое къде е и как става  Laughing.

Маци, Нощни, Сис благодаря за указанията!

# 581
  • София
Ето така ми досажда малкото от 3 дни  Mr. Green
Скрит текст:

# 582
sisibella, стискам палци резултатите да са ок! кога трябва да излязат?
всъщност и тук това са възможностите хиронбиопсия или амниоцентеза...
наскоро по нашите теми четох за подобен случай с близнаци, накрая всичко беше ок.
ще чакам с нетърпение да кажеш, че и на мен ми предстои амниоцентеза заради повишена гънка.

меги, аз съм казвала, мноооого исках огнено детенце, ние с мм и двамата сме стрелци. Дара се надявах тайничко да се роди стрелец, ама не, изчака си козирога, сега много исках лъв, ама пак ще го подминем Laughing Laughing Laughing

сис88, как така ти зацапваше? кръв ли? това не е ок, нали знаеш?

маци, и аз дара с камерка я гледах навремето, не съм ползвала бебефон, но не ми е и бил нужен. сега може и да се наложи, знам ли...

рали, мм е с асц дева (те са си подреденички) и преди да се роди Дара в къщи беше подредено като аптека, имахме и жена, която идваше 2 пъти седмично, а и аз всеки ден оправях и чистех. сега ела да видиш какво е, вечер свят му се завива като види всички играчки на всевъзможни места и пластелин залепен по шкафовете и натъпкан в някои уреди и дистанционни примерно. Ама това е положението, има дете в къщата.

преси, щом сте взели мерки значи всичко трябва да  е наред! Сигурна съм, че и Марков ще вземе отношение! Ти кога си при него? Моето амнио е на 22.4.

маци, стягай се! Викането не помага на хлапето, но пък намалява напрежението, все има позотив Simple Smile) Между другото мен нали онзи ден Дара цял ден ми танцува по нервите и аз спокойна, спокойна накрая не издържах и я наказах, и си повиках, и си поревах после. Та, вчера замина за 2 дни при баба си. Довечера ще я вземе мм, но аз вече съм преродена, мога да изкарам до следващия тежък ден Mr. Green

А по повод гоститата. ние Дара винаги сме я мъкнали навсякъде с нас, още от новородена. никога не сме имали проблем с това. Е, да, като по-мъничка е имало попровалени от рев гостита, но са единици. Сега като й се доспи малко помрънква "искам в къщи", но в крайна сметка заспива и където е Laughing

# 583
matsutka , хиххи сладурчо, така поне ти е пред погледа постоянно,  в салфетката баничка ли е имало  Heart Eyes

# 584
sis88 мисля, че лентичката ти не показва вярно Simple Smile Аз съм с термин 20 септември и съм в 14 плюс седмица, ти ако си 17 няма как да си в 13 и нещо...нал тъй?  Hug

Рали много е готино това с дечицата, не се притеснявай, а иначе смятам да циклим дюшемето и второто дете като приключи с проходилката  Peace Най - гадното в цялата работа е, че трябва да бърша редовно праха от телевизора, щото като залепи ръчичките и после всичко в устата  Mr. Green

Някой знае ли какво става с beny, тя нали беше на амнио ония ден ... Дано всичко е наред!  Praynig

Много усмивки за всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт