Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
моята майка навремето не спираше да вика с мен и сестра ми, но стресирани не сме били никога. просто може би правехме повече бели, но какво да се прави
Исках като твоята, направих си я...и нещо се прецака. Пробвах втория вариант и сега ще видим дали съм успяла да сътворя нещо. 
На всичкото отгоре сега немога да си намеря и предишния аватар, та сега съм с този, пак съм си аз да не ме помислите за друго тигърче хихиих...И с лентичката никакви не ги сътворих, аба пълен лаик .

Все се опитвам да не викам на детето. Децата свикват на високия тон и започва да не им пука, дори се забавляват. Мъча се да обяснявам, но не винаги ми се получава
. 
) Между другото мен нали онзи ден Дара цял ден ми танцува по нервите и аз спокойна, спокойна накрая не издържах и я наказах, и си повиках, и си поревах после. Та, вчера замина за 2 дни при баба си. Довечера ще я вземе мм, но аз вече съм преродена, мога да изкарам до следващия тежък ден