Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 947
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
леле голям сладур е малкия нощни  newsm10 . на такъв сладур как да се развикаш, че е токова цапан? то сърце ти недава  Hug

след няколко неуспешни опита с подписа успях най - сетне Simple Smile благодаря за помоща Hug

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:18 от sis88

# 556
Нощни очи, ее много е хубаво и твоето детенце.

Ами и при нас е така. Имам приятелки с деца, които са ни и роднини. Идват на гости при свекърва ми уж, понеже живеем в една къща тя на единия етаж аз на другия. Веднага тичат към горния етаж и се започва отваряне, затваряне на шкафове. Съответно никой не им прави забележка. Не бих го позволила на своето дете в чужд дом, това го знам със сигурност.

И да мисля, че сте много прави сега немога да си го представя, защото досега сме били двамата с мъжа ми. Имаме вече пет години семеен живот  Simple Smile, посвикнахме да сме сами май, май.

# 557
Добро утрооооо, барбарончета   love001 . Фиуууу колко писанкиии, добре, че вчера от време на време хвърлях по едно око тук, нищо, че неможах да се включа, ама поне си помогнах, че иначе изчитане няма туй нещо бе, бърборини  newsm53.
Аз първо на отчет, вчера вече нямаше и помен от кашлицата, ама не мога да преценя кой от всичките илачи дето ми казахте я прогони, щото аз и топлата кола изпих и гадната  ряпа с мед, кило ломони хихихи, едно пакетче лукчета изсмуках, чайовете хич и не ги броя, ама важен е финала  newsm10. И като ми светна и вчера не се спрях...на фризьор, боядисаха ме и ме подстригаха / е връхчета де/, после при козметичката веждичките и почистиха лицето..иии като станах ама една хубаваааа хихиих, майтапа на страна, ама след болницата и висенето в къщи не можех да се гледам вече, сега вече друга работа  newsm03
Камъче , първо на теб да пожелая да ти е жив и здрав рожденника, много поводи за радост да ви създава. Извини ме за закъснелия поздрав, ама пожеланията не губят силата си  smile3525
lucky14 , честито миличка, сега вече ще си в постоянна връзка с бебчо, и аз усещам бебо, ама съвсем лекичко, когато се премести от едно място на друго хихих ритниците по късно  Grinning
Елч , уф тези сенни хреми и алергии са ужасни, а по време на бременност дори незнам, може ли да се взимат противоалергичните лекарства. Мен също ме беше втресло ама в по студените месеци, защото аз пък съм със студова алергия и цялата ставам като тесто и адски сърби, но да чукна на дърво се разминах без лекарства, незнам дали е свързано с бременноста, но последните 3 месеца нямах проблемите от предишни години. Така, че стискам ти палци бременноста да съдейства и на твоя организъм  newsm10
Мама жаба , никъде да не си мръднала, блатото си е за всички, да си крякаме на воля, пък който не му изнася...да се изнася както казваше дядо ми  Naughty
Нощни очи , на мен също много бързо ми минава това време, направо се изумявам кога се извъртяха 14 седмици от двете чертички  newsm78 , дано и по тежките месеци да минат така, а и временцето да е с нас, в смисъл по прохладничко така да е през лятото  newsm47 . А иначе за бебо аз най добре го усещам сутрин като се събудя сигурно и то ми се събужда тогава и като си сложа ръката като някаква рибка се приплтзва и се мести на друго място. Е ама не става всеки път де  EFP newsm53
Agness , и ние имаме котарак, много ни е добричък и гальовен, просто не мога да си представя да го няма в къщи. Разбира се обаче, че бебчо ще е по важен и ако има несъвместимост между тях, естествено ще трябва да се разделим с котьо[smilie=smile3506.gif]
megi_zdr , как си мила, след акробатическите изпълнения върху корема  newsm09 , дано всичко е наред, ох аз много се стреснах като прочетох. Малкия атлет още от сега иска да включва бебо в игрите май, ама и ти се пази, не се впускай в такива борби свободен стил вече   Naughty
Цветелина Костадинова , ти как си днес миличка отшумя ли това чувство на напрежение което си имала вчера. И на мен ми се е случвало това усещане все едно, че ще ми идва, ама отшумява, както казваш може да е свързано с датата около цикъла нещо  newsm78 . И тази количка е супер, ама на мен ми идва малко скъпичка  smile3506
sisibella , добре дошла   bouquet
*Цветенце* , не не в никакъв случай не и аналгин, по добре пий още един парацетамол. Много е гадно това главоболие, голяма мъка  Rolling Eyes. Някое от момичетата ми беше казало и водичка с лимонтузу и пиеш на бавни глътки, не съм го изпробвала още, но тя каза, че на нея и помагало.
Нощни очи , голям бонбон си имаш, да го изпапа човек със тортата заедно   love001
matsutka , megi_zdr , ох много се забавлявам на ваш гръб с изпълненията на дечицата ви. Хихихиих единственото за което се притеснявам е, че с това бебе сега май ми е ред да е палавко, че големия ми син беше дете за чудо и приказ, послушничко, ящничко, кротушко и до ден днешен си е такъв. Та си викам ох дано поради давност, да ми е изтекъл срока за палаво дете и сегашното пак да ми е такова кротичко като батко си  newsm53 Хахахах майтапа настрана, нека са живи и здрави пък другото се нарежда  newsm10
Малееее хубавичко се разписах ама това е заради вчерашното ми отсъствие. Уф дано  не съм пропуснала някой  newsm78

# 558
Здравейте момичета,
днес бях на ЖК .Оказа се ,че имам високи стойности на доплерови индекси в двете маточни артерии и ми изписаха аспирин.Това по амбулаторен лист от ФМ при доц.Димитрова вьв Фемина ,интересно ,че тя нищо не коментира ,за нея всичко кьм този момент е нормално и няма повод за притеснение.
А според лекаря който ме следи това не е безопасно ,намаля крьвотока кьм бебето и може да доведе до по сложна ситуация ,ако не го наблюдаваме .Много сьм притеснена ,незнам какво да мисля .Някой срещал ли се е с подобен проблем?

# 559
Момичета да Ви се похваля официално съм със сини гащи  Mr. Green Heart Eyes Blush

Хубав ден от мен   bouquet

# 560
Добър ден!
Цветенце, интересно ще ни е да споделиш като родиш как е с гледането на четвъртото дете. Може би си изграждаш някакви навици ( като детските учителки) и с всяко следващо дете ти е по-лесно. А и вече знаеш кои практики са дали лош резултат.
Рали, кое те притеснява за стените? Не обичаш ли картините Wink ? Аз още откакто започнаха да се появяват около мен малки деца разбрах, че модерното изкуство присъства по стените в домовете им. Тъкмо родителите им имат стимул да си освежават жилищата всяко лято Wink А за ръчичките и не само по огледала, прозорци и т.н. ще се изненадаш колко бързо ще свикнеш  Simple Smile
Сис88, много хубава дата на термина Simple Smile Още е рано да се притесняваш за раждането. Явно коментарът на докторката ти е повлиял, но си мисли, че това ще е най-прекрасният ден в живота ти Simple Smile .
Нощни, Матсутка, и аз смятам, че децата трябва да имат граници особено когато са на гости или в заведение напр. Винаги съм се чудела на майките, които си оставят децата да правят каквото си искат и дори и не се притесняват. Имам една колежка, на която детето като малко правеше поразии навсякъде, където отидеше. Като й се кажеше нещо по въпроса и тя се цупеше и заявяваше, че не било вярно. Нормално е децата да са палави, но ако ги оставиш на самотек не ми се мисли какво става.
Тигърче, това със скока ме изненада. Тъкмо се бях настанила да се включвам във форума и хоп  Shocked Добре, че всичко мина без някакви последици  Praynig ! Относно игрите -  никакво спиране не се предвижда. Бебка отсега е на тренировъчен лагер Wink Отсега се чудя как ще я опазвам от батко и като се роди  Thinking, но да стигнем до този момент  Simple Smile Поздравления за разкрасителния ден! И на мен ми се иска да отида някъде да се поразсея - на фризьор, на масаж... нещо последните месеци хич не ми се получава  Sad
Цветелина, как си днес?
Преси, кой ти изписа аспирина? Консултация със съдов ще правиш ли?

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:51 от megi_zdr

# 561
Аспирина ми го изписа лекарката която ми следи бременността.

# 562
 sugarpup, честити сини гащи ( официално! )  Hug
Преси, а за съдов каза ли ти нещо? Може би няма да е зле да направиш консултация със специалист  Thinking Попитай я следващия път.

# 563
  • ул. "Мечтание"
Сис, браво!  Peace

Сис, тигърче, Рали, благодаря ви! Хубавци са ми и двамата!  Flutter По-късно ще ви покажа и баткото, май не съм до сега. Thinking

Ама да не си помислите, че съм някоя хрисима кака... Ако знаете каква съм гласовита. Като кресна ме чуват чак на другия край на селото.  Joy Joy hahaha Joy Joy Те си ме знаят домашните и не ми се впечатляват особено.
Това все още не съм успяла да го коригирам достатъчно в себе си, но има време за всичко. Едно по едно. Simple Smile

Отивам да работя. Чакат ме няколко статии за писане и превод и едно есе. Whistling

sugarpup, честити сини гащи!  Hug

pressii, мисля, че в случай като вашия е наистина е добре да се следят нещата. Може би е добре да потърсиш и второ (в случая трето) мнение от друг специалист.

# 564
Меги, аз започвам да се настройвам  Laughing. Пишете по-често за вашите мъници да знаем какво ни очаква.

sugarpup и от мен честити сини гащи!!!

# 565
Така и ще направя ,ще потьрся второ мнение .Учудва ме само коментара на Димитрова ,че всичко е нормално ,а тя го пище в изследването .В края на следващия месец сьм при Марков ,надявам се той да обясни всичко.

# 566
  • София
pressii, много странно, че само твоето доки й е направила впечатление. Не съм се сблъсквала и не знам как се процедира в такъв случай.  Rolling Eyes
Рали, хахаха понякога на една определена възраст на децата е много трудно да им обясниш, че шкафовете на приятелките не се отварят  Mr. Green В такива периоди просто не го водиш никъде  Peace Защо да забранявам на детето излишно при положение, че аз съм виновна то да ходи и да отваря, където не му е работата. Вече евентуално след 2г чуват хахахаха и слушат малко. Все пак обясняваш и наистина не пипат. Започват да вдяват някои работи. Ама до тогава не сме ходили на гости, освен, ако не ни поканят близки с дете на същата възраст, защото е обезопасено като за нашето и притеснения няма. По същата логика си обезопасяваш така апартамента, че да не се налага да викаш излишно, защото на възраст лазене, прохождане, дечицата просто искат да се изявяват на воля и няма смисъл да им се кара човек. Просто е нужно да се направи удобство и за него и за нас.
Нощни, боря се и аз с това викане. ММ сутринта пак ме скрастри, че много викам по малкия и ще го стресирам някой ден. Ми аз карам вече на автопилот, толкова съм изтощена. Искам някой да го вземе това дете и да не ми го връща поне седмица.  Stop  До сега бърша супа от пода и размазан кашкавал  #Crazy Sad Даже хем съм певица, знам как да викам, обаче преди малко се продрах  Sad
Меги, особено пък палавите деца не бива да се оставят на самотек, че тогава съвсем се полудява  Crazy А на заведение не съм си и помисляла да ходя. Лятото зет ми и сестра ми ще ходят на заведение с маси отвън. Канят ме с тях, викам няма да стане бе, не м етърсете, няма как да дойда, малкото няма да ме остави да седна и да пия една бира. Не ми повярва зетят и тръгнахме. Той вика ще си го пльосна малкия до мен и той ще седи и ще слуша  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Е, тръгнахме си без да успея дори да си поръчам нещо. Повече не ме е канил с тях  Joy
sugarpup, честити сини боксери!!!! Страхотно. Много е готино да си имаш момченце.  Hug
Тигре, честито ти обновяване! Така човек се чувства мноооооого по-добре. Радвам се, че кашлицата премина. Вчера си мислех да те питам и съвсем изключих.

# 567
  • Италия
здравейте на всички мамита Hugне съм писала но ви чета когато имам време.На 35 год в 13 сед с близнаци с термин 26/09/2014. 4-5 бременост Laughing

Супер   newsm74

Честити ви слънчица  newsm04

Момченце + момиченце?

# 568
  • Италия
незнам всичко ми доиде като гръм от ясно небе,първо на прегледа док измери нахулната гънка на двете бебета та едното е с 3,5мм а др с 1,00мм тоест нормално после ми взеха кръв резултата  беше 1:50 за болеста на даун дано ме разбереш какво пиша че хич ме няма да обеснявам така а пък вчера мисля че ми правиха хорионбиопсия нямя кво друго де понеже съм в 13 г сед. а и да кажа че живея в белгия и не ги разбирам всичко какво обесяват по докторски newsm78

Чак сега прочетох, че едното бебче може би има проблем. Дано всичко е наред. Ти на каква възраст си?

# 569

Общи условия

Активация на акаунт