Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
. на такъв сладур как да се развикаш, че е токова цапан? то сърце ти недава 
благодаря за помоща
. Фиуууу колко писанкиии, добре, че вчера от време на време хвърлях по едно око тук, нищо, че неможах да се включа, ама поне си помогнах, че иначе изчитане няма туй нещо бе, бърборини
.
, дано и по тежките месеци да минат така, а и временцето да е с нас, в смисъл по прохладничко така да е през лятото
. А иначе за бебо аз най добре го усещам сутрин като се събудя сигурно и то ми се събужда тогава и като си сложа ръката като някаква рибка се приплтзва и се мести на друго място. Е ама не става всеки път де
, дано всичко е наред, ох аз много се стреснах като прочетох. Малкия атлет още от сега иска да включва бебо в игрите май, ама и ти се пази, не се впускай в такива борби свободен стил вече

? Аз още откакто започнаха да се появяват около мен малки деца разбрах, че модерното изкуство присъства по стените в домовете им. Тъкмо родителите им имат стимул да си освежават жилищата всяко лято
! Относно игрите - никакво спиране не се предвижда. Бебка отсега е на тренировъчен лагер
, но да стигнем до този момент

По-късно ще ви покажа и баткото, май не съм до сега.

До сега бърша супа от пода и размазан кашкавал
А на заведение не съм си и помисляла да ходя. Лятото зет ми и сестра ми ще ходят на заведение с маси отвън. Канят ме с тях, викам няма да стане бе, не м етърсете, няма как да дойда, малкото няма да ме остави да седна и да пия една бира. Не ми повярва зетят и тръгнахме. Той вика ще си го пльосна малкия до мен и той ще седи и ще слуша