Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 952
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • Италия
Сега при второто няма да си така , ще видиш. Първото винаги е най-трудно! И Цветенцето ще каже, че съм права.
Дано си права. Преди да родя Павел и си казвах само да е живо и здраво, пък ако ще да е най-лошото дете на света. Сега освен че искам да  е живо и здраво ми се иска да е с по-лесен характер. Дано да е по-лесно. Понякога много ме е страх, че няма да се справя е тайничко си поплаквам. Аз съм доста чувствителна, но гледам да не го показвам. Страх, ме е че всички негативни емоции вредят на бебето, но чета, че и вие плачете, та се успокоявам, че не съм само аз.

То няма мама, която да не е ронила сълзи по време на бременността. И аз в кюпа онзи ден ревах пред ММ и той ме пита: "Какво ти е бе, душичко!", а аз: "Ми незнам, реве ми се!"  Rolling Eyes

Причината беше, че на поредния ехограф доктора ми каза, че едното близначе е с 2 седмици закъснение в развитието. С мъжа ми го знаем от самото начало, но аз все се надявам да започне да наваксва. Доктора все ме уверява, че всичко ще е наред.

Дано!  Praynig

# 511
Сега при второто няма да си така , ще видиш. Първото винаги е най-трудно! И Цветенцето ще каже, че съм права.
Дано си права. Преди да родя Павел и си казвах само да е живо и здраво, пък ако ще да е най-лошото дете на света. Сега освен че искам да  е живо и здраво ми се иска да е с по-лесен характер. Дано да е по-лесно. Понякога много ме е страх, че няма да се справя е тайничко си поплаквам. Аз съм доста чувствителна, но гледам да не го показвам. Страх, ме е че всички негативни емоции вредят на бебето, но чета, че и вие плачете, та се успокоявам, че не съм само аз.

То няма мама, която да не е ронила сълзи по време на бременността. И аз в кюпа онзи ден ревах пред ММ и той ме пита: "Какво ти е бе, душичко!", а аз: "Ми незнам, реве ми се!"  Rolling Eyes

Причината беше, че на поредния ехограф доктора ми каза, че едното близначе е с 2 седмици закъснение в развитието. С мъжа ми го знаем от самото начало, но аз все се надявам да започне да наваксва. Доктора все ме уверява, че всичко ще е наред.

Дано!  Praynig

Не се притеснявай, мисли положително Simple Smile Приятеля на братовчедка ми има близнак и близнака му се е родил с едно кило по-малко от него. Винаги единия близнак е по-голям от другия Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред  Praynig

# 512
Скрит текст:
Дано си права. Преди да родя Павел и си казвах само да е живо и здраво, пък ако ще да е най-лошото дете на света. Сега освен че искам да  е живо и здраво ми се иска да е с по-лесен характер. Дано да е по-лесно. Понякога много ме е страх, че няма да се справя е тайничко си поплаквам. Аз съм доста чувствителна, но гледам да не го показвам. Страх, ме е че всички негативни емоции вредят на бебето, но чета, че и вие плачете, та се успокоявам, че не съм само аз.

Дано!  Praynig

Не се притеснявай, мисли положително Simple Smile Приятеля на братовчедка ми има близнак и близнака му се е родил с едно кило по-малко от него. Винаги единия близнак е по-голям от другия Simple Smile Пожелавам ти всичко да е наред  Praynig
То дори и да е с по-труден характер на теб самата ще ти е по-лесно, защото вече имаш опит. С всяко следващо дете ти става по-лесно,вече имаш тренинг, не се притесняваш и си имаш развити навици.
За близначетата съм сигурна, че винаги са с различни килограми. Поне така знам, аз близнаци нямам така че не съм много компетента.
Аз избягвам да плача, защото малкият като ме види и той се разревава, много му става тъжно, веднага обръща устна. Плаче ми се да, аа ми е ясно, че това са просто хормони.  Mr. Green

# 513
Да потвърдя, че момиченцата наистина могат да са много по-трудни от момченцата, поне от опита ми с обкръжаващите ме бебета и деца. Около мен все кротки бебета, спят по цяла нощ, някои до 1 годинка не мърдаха. Моята мома е много злояда, много ревливо бебе беше, много съм я люляла и носела, за да я успокоявам. чак много бели не прави, но все я следим и обясняваме кое как, защо. Иначе ми е голяма любопитка Simple Smile
Аз имам брат близнак и съм родена с 300-400 грама по-малко от него. В корема на майка ми съм била съвсем нагоре избутана от него и много трудно съм се родила. Преди 30-на година никой не е следил килограми, тя дори акушерката не разбрала, че майка ми е с близнаци чак до деветия месец, когато имало заместваща акушерка и я мерила и слушала и така тя и е казала.  Whistling Ама ако пък знаеше сигурно щеше да е много притеснена, все да мисли, а пък така по-леко са минали нещата.

# 514
....Ама ако пък знаеше сигурно щеше да е много притеснена, все да мисли, а пък така по-леко са минали нещата.
Дааа, понякога си мисля, че имаме твърде много информация в наши дни ...   bouquet

# 515
Явно никак не ме разбрахте какво имам предвид за момиченцата. Ще се опитам да обясня още веднъж и спирам преди някой да е направил забележка, че е спам. Момиченцата може да са ревливи и злояди, мисля че това няма нищо общо с пола, може да се бият и да се катерят, това го правят почти всички деца. Колко обаче от тях на годинка ще тръгнат да вадят паркета, ще разглобят холната маса като й извадят краката, завити с болтове, дебели колкото кутре и т.н. да не изброявам всички чудеса от храброст ?!? Може да ви се струвам наивна да очаквам момиченцата  да не правят такива неща, но за себе си съм напълно убедена, че вероятността е много по-малка отколкото при момченцата.

# 516
Моите момиченца разказаха играта на стените, рисуваха като полудели, карах се, карах се и в един момент спрях... Маси не са разглабяли, но разпраха дивана  Mr. Green

# 517
Дивани, столове, стени, дребна техника - това са си редовно заподозрени за атака от децата. Мъжът ми все повтаря, че понеже не харесвам дивана, не съм се ядосвала и е прав. Сега вече и той се радва на стените и картинките по тях понеже ще правим ремонт през юни. И това бебе заслужава нов диван и чисти стени  за изява Laughing

# 518
  • Италия
Скрит текст:

Дано!  Praynig

Благодаря за подкрепата  Peace

# 519
Привет септемврийки!
Аз съм за 2.10 и пиша в съседната тема. Понеже тук сте малко по-напред реших да ви питам дали някой може да ми разясни резултатите от БХС, тъй като няма да имам среща с генетик. На 27 години съм:

РЕЗУЛТАТ ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА:
ВАШИЯТ РИСК за болест на Даун е       1 от 6800 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на Едуардс е  1 от 100 000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на Патау е     1 от 100 000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за болест на Търнер е   1 от 100 000 бременни
ВАШИЯТ РИСК за ТРИПЛОДИЯс е           1 от 100 000 бременни

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНСУЛТИРАЩИЯ ЛЕКАР:
Биохимичен риск за болест на ДАУН е         1 от 1700
Възрастовият риск за болест на ДАУН е   1 от 1100
Възрастовият риск за болест на ЕДУАРДС е 1 от 10 000
Възрастовият риск за болест на ПАТАУ е      1 от 30 000
Възрастовият риск за болест на ТЪРНЕР е    1 от 6200
Възрастовият риск за ТРИПЛОДИЯ е              1 от 100 000  

Биохимични и УЗ показатели:
РАРР-А MoM   0,65
Free - bCG      1,11
NT                   1,1
NT MoM           0,64

# 520
Племенницата на моя мъж издраска всяка стена в дома им, няма просто свободно място  Naughty Аз това не го одобрявам  Naughty Да надраскаш една стена иди дойди, ама всичко, до една и никой освен баба ти да не ти прави забележка, много ясно че ще надраскаш всичко. опита се един път и в нас, колкото и рядко да идва, да надраска, ама аз и се скарах и след това ми беше сърдита. Не е свикнала да й се карат Thinking Няма само моя племенник да отнася всичко, я  Naughty А на моя мъж трябвало да ги галя с перце, щото видиш ли били момичета, без тия  #Cussing out
Тя е като отвързано дяволче, ама то не е виновно, няма контакти, освен в детската и вкъщи, не се среща с други хора и е като зверче. Един път като дойдоха вкъщи ми извади абсолютно всички книги, бюрото ми го "подреди" на ново, абе косата ми стана  hahaha smile3511
Но и тя е първото такова момиче, което срещам, а и тя си се е метнала на чичо си на родата, всичко да види, да потършува и т.н  hahaha

Момичета от един час имам странно усещане. Като че ще ми идва, нещо като напрежение, не е болка, а напрежение и няма кръв  newsm78 Някоя от вас да се е чувствала така?

# 521
Борислава, в началото и моето бебече вървеше 2 седмици назад, а сега е вече 3 дни напред. Не се притеснявай за разликата, нормално е при близначетата да не вървят еднакво. Знаеш ли пола на бебетата?  Ех, колко е хубаво, че ще имаш близначета... Мъжът ми остана много разочарован, че и този път ще имаме едно бебе, много му се искаше да са две момиченца.
Цвети, наистина се получава кофти когато децата се оставят без контрол. Аз постоянно вървя и обяснявам на моето дете, че не може да прави всичко. засега сме успели да овладеем рисуването там, където ще е ремонта. Със столовете е малко по-трудно, но ще се претапицират  Cry относно чувството, че ще ти идва - обикновено се случва около дата, на която  би трябвало да ти е цикъла. Имаш ли някаква болка? ПО принцип няма причина да се притесняваш, но не пречи да звъннеш на доктора си. Да не си кашляла много и да ти се е понатоварил корема?

# 522
Борислава, в началото и моето бебече вървеше 2 седмици назад, а сега е вече 3 дни напред. Не се притеснявай за разликата, нормално е при близначетата да не вървят еднакво. Знаеш ли пола на бебетата?  Ех, колко е хубаво, че ще имаш близначета... Мъжът ми остана много разочарован, че и този път ще имаме едно бебе, много му се искаше да са две момиченца.
Цвети, наистина се получава кофти когато децата се оставят без контрол. Аз постоянно вървя и обяснявам на моето дете, че не може да прави всичко. засега сме успели да овладеем рисуването там, където ще е ремонта. Със столовете е малко по-трудно, но ще се претапицират  Cry относно чувството, че ще ти идва - обикновено се случва около дата, на която  би трябвало да ти е цикъла. Имаш ли някаква болка? ПО принцип няма причина да се притесняваш, но не пречи да звъннеш на доктора си. Да не си кашляла много и да ти се е понатоварил корема?

Кашлях, ама много слабо и то два дена и то събота и петък. А датата за цикъла ми е 24 +/- два дни, най-вече + така че може и от това да е. Ами ако и утре продължава, ще се чуя с докито, до преди малко ме болеше и главата, и от тогава горе- долу е и напрежението, пих един парацетамол, главата мина, ама това напрежение си остава. Ох, дано да е защото е датата за цикъла, а не нещо друго, по-лошо  Praynig

# 523
палачинкова, екстра са ти резултатите!

цвети, аз редовно се усещам така. и днес цял ден също. 100 ъти съм питала моята аг, твърди, че нищо страшно не било...може и около датата на овулацията да се усещаш така, при мен тогава е по-силно дори, отколкото около датата на цикъла.

и, меги, права си за момичетата! аз имам прекрасно спокойно момиченце, което предпочита да се гушка и целува, никога никъде не е драската, нищо не е чупила, дори една счупена играчка няма. откъм такива бели не мога да се оплача, само където е мноооого ината, ама то няма идеално щастие, а и е козирог с асц козирог и луна в овен, не мога да очаквам да се съгласява с мен Laughing

# 524
здравейте на всички мамита Hugне съм писала но ви чета когато имам време.На 35 год в 13 сед с близнаци с термин 26/09/2014. 4-5 бременост Laughing

Общи условия

Активация на акаунт