Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случи с Тигърчето и защо се уплаши?
-
Какви са съветите за бременност с ниско разположен плацента?
-
Какви са предизвикателствата, пред които са изправени майките по отношение на храненето на децата?
-
Как мога да се справя с проблема, че детето ми не иска да яде?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно храненето?
Приятеля на братовчедка ми има близнак и близнака му се е родил с едно кило по-малко от него. Винаги единия близнак е по-голям от другия
Ама ако пък знаеше сигурно щеше да е много притеснена, все да мисли, а пък така по-леко са минали нещата.
Аз това не го одобрявам
Няма само моя племенник да отнася всичко, я 

Някоя от вас да се е чувствала така?
относно чувството, че ще ти идва - обикновено се случва около дата, на която би трябвало да ти е цикъла. Имаш ли някаква болка? ПО принцип няма причина да се притесняваш, но не пречи да звъннеш на доктора си. Да не си кашляла много и да ти се е понатоварил корема?
не съм писала но ви чета когато имам време.На 35 год в 13 сед с близнаци с термин 26/09/2014. 4-5 бременост