Септемврийче малко покажи се - момче ли си или момиче? - Тема 4

• 32 999
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Елч знам за теп бях чела че чакаш амнио стискам ти палци всичко да мине добре.На мен в понеделник ще ми звъннат за резултатът ама това време хич не минава бе  Twisted Evil

# 586
Татянка-Бърборанка , аз мисля да си раждам в държавното АГ, повечето от добрите и хвалени лекари в нашия град / Стара Загора/, израждат и в АГ-то, верно, че си купуваш повечето неща и условия не са кой знае какви, но нали скоро ми се наложи да полежа тук....е отношението и профеонализма им са на ниво  Naughty Искам и аз във фейса моля, как може да се присъединя  newsm78

# 587
Манеее колко много сте изписали!   bouquet Браво, браво.
Не знам, обаче тоя път се чувствам ужасно. Днеска направо ми се разказа играта на кръста, а на всичкото отгоре сутринта имах и болки в гърлото. Няма такава бременност...

# 588
и аз чакам новини от бену!

# 589
  • София
Тигре, баницата днес аз я "оправих", щото ми писна да мета корички, а той хапне една хапка и си играе после. Това е лист хартия.  Mr. Green
Жабче, явно всяка бременност протича различно, ти поне ще кажеш от опит.  Peace
Елч, 2 дни при баба си!!!!!!!!! Ти наистина си преродена!  Whistling

# 590
Тигърче, прати ми един имейл на лични, за да ти пратя там покана за ФБ групата.
Мама Жаба, оправяй се! Hug

# 591
Оооох, така съм се забавлявала докато чета за вашите "беладжии". Нощни след някоя и друга година направо ги хващай да ремонтират - отръки им идва явно  Joy. На мен нали не ми е дошло на главата и ми е сладурско да чета...

# 592
Оооох, така съм се забавлявала докато чета за вашите "беладжии". Нощни след някоя и друга година направо ги хващай да ремонтират - отръки им идва явно  Joy. На мен нали не ми е дошло на главата и ми е сладурско да чета...
А то и на мен ми е на главата, ама пак са ми забавни  Mr. Green Най-много се притеснявам не от врявата, а от тишината, защото щом е тихо, значи се прави бела  Grinning С всяко едно детенце е така, поне от моите. Както е някаква врява и изведнъж става тихо, тогава значи се прави някоя върховна глупост.  Grinning

# 593
sugarpup честито и от мен   bouquet
тигърче мисля и аз да се разкрася тия дни. Определено имам нужда от вземане на връхчетата, а вече съм и за кола маска на интимието.   Crazy

За синузита ми препоръчаха да изпека 2-3 диви кестена, стриват се на прах и по съвсем малко се шмърка. Изкарвали се всички гадости.
Някой да знае, от къде мога да намеря по това време диви кестени?

АГ-то ми предписа магнезий на прах, по едно прахче дневно, профилактично. Няма такава гадост  #Shocked
Някой друг пие ли?

# 594
Явно аз съм прекалено суеверна, но от както първия път като бях бременна, някой ми каза, че не е хубаво да се постригваш като си бременна ми се е набило в главата, предните пъти през бременноста и милиметър не съм рязала от косата си... Mr. Green

# 595
lucky14 и аз също пия магнезий на прахче, но на мен не ми е чак толкова гадно има вкус на лимон.
елч просто ми зацапа съвсем лекичко едно розово такова, а днес преди обет беше по-скоро ръждиво. но аз винаги когато съм ходила на класическия гинекологичен преглед ми е било ужасно гадно и после мисля че винаги все ми е зацапвало, а и ми става ужасно некомфортно и ми е лошо. да се надяваме че няма нищо лошо. говорих по телефона след прегледа с доки и точно тогава ми каза да пия за 5 дни магнезиевите прахчета, както и но-шпа 3х1т. докато ми отшуми некомфорта.
adyto при мен точно по менструация ми излиза термин 17.09 и сега да съм в 15с2д, а по видеозон съм 13с5д, така че имам разминаване, което ама хич не ме учудва, но докито някакси неиска да повярва че бебчо е заченато точно преди менструацията. тя си се води по докторските глупости. та уж щяхме да сменим за 30.09 термина, но тя каза че в седмиците съм имала разлика от 1с4д и затова нямало да сменяме.

# 596
lucky14, тъкмо се чудя дали да не отида и аз на кола маска. Като разбрах, че съм бременна първите три месеца не се престраших, но ми писна от бръснача. Ти от както си бременна ходила ли си? Малко се притесявам да не вземе да стане нещо  Cry!

Моя АГ не ми изписва магнезий и това е, а го попитах каза, че засега нямало нужда. А ми се струва, че повечето от вас вече го взимат.

adyto, ние сложихме ламинат ама ако се наложи ще го сменяме  Laughing!!

Елч, аз съм Лъв и също съм маниак на тема чистота. Мъжлето ми обаче не, толкова е спокоен  /той е близнаци/ въобще не се задълбочава подредено ли е вкъщи, не е ли Wink. Така, че живот и здраве ще си имам две бебета, за които да се грижа!

Мама Жаба, аз нямам други проблеми за момента, но кръста ме боли адски много. Може би е от позата на работа незнам, но съм едва в 4 месец, какво ли ще е в 9-ти.

Ако някой знае нещо за разтривки, да сподели ще съм благодарна!!

И аз си мисля за Бану, дано всичко е наред. Също и при Елч и Алаксан, както и с мамата с близначета. Това е най-важно.

# 597
мама жаба, винаги съм се чудила на жени, които не се подстригват по време на бремеността. колко ти пораства косата за 9 м.?

маци, аз имам 2 баби на разположение и дара редовно се разнообразява с тях. лошото е, че много ми бъркат работата с възпитанието, хем ужким слушат каквото им кажа, ама си и вървят по гъза, няма начин.

сис88, много странно, ама пък щом винаги ти е така...

# 598
  • София
Рали, като няма нужда, защо да го пиеш? С предната бременност една от причините да сменя първия си лекар беше, че без нищо ми изписа магнезий. Изрично го питах дали има нещо притеснително, отговорът беше да го пия ей така за всеки случай.  Shocked  Избягах от там с триста и с картона си.  ooooh!
Елч, щастливка си ти с бабите. Свекърва нямам, а майка ми е работеща с редовно работно време, че и с два бизнеса. нЕма начин..... Crazy

# 599
Цитат
мама жаба, винаги съм се чудила на жени, които не се подстригват по време на бремеността. колко ти пораства косата за 9 м.?
Не съм суеверна,но фризьорката ми е  Laughing Аз разбира се мога да отида в друг салон,но съм решила този път да видя колко ще ми порасне косата.

Общи условия

Активация на акаунт