Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 53 тема

• 71 382
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • USA
Но в крайна сметка пък си казах едва ли китайците са направили копие на продукт, който е бил лимитиран за няколко месеца, а и като купуваш от сигурен продавач, но пък знае ли човек с какво може да го изненадат Rolling Eyes

А защо да не направят, какво като е лимитиран? Oще по-добре.....ще се изчерпи по магазините и хора като теб ще си купят ментето от ebay  Mr. Green

Дам, мерси Wink

# 601
Има я и е наистина уникално красив и качествен продукт. Много е скъпа обаче. Ако ти е една става, но да виси така за тези пари е .....абе жал ми е. ooooh!
Как се сетих сега обаче?! Сега с 20% намаление ще е по-добра цената. Peace

Еми аз точно заради 20-те процента се интересувам.   Laughing Имат силен психологичен ефект и обмислям какво да си взема, което иначе заради цената ме спира. Колкото е по-скъпа, толкова повече ще спестя.  Mr. Green

# 602
Жаки,с каква четка нанасяш Taupe на NYX?Мъчих го с японката,с експертната,с плоско кабуки,нещо не ми харесва ефектът като че ли newsm78Очаквах да е малко по-сивкав,а той си е доста кафяв и на моята кожа си личи.Питам теб защото сме с почти еднакви лица като цвят  bouquet

# 603
не може да не споделя:))

# 604
  • София
Добър вечер, дами!

Тези дни ми пристигна свободната пудра на Нарс. Два дни я носих, но явно май бях с твърде големи надежди. Не забелязвам някаква съществена разлика, освен че не седи брашняно. Лицето, наистина на пипане е гладко. И дотам. Пак ме матира до към обяд. Дали пък четката ми да не е подходяща. Ползвам голямата четка за пудра на РТ.

# 605
Подходяща ти е. Peace

# 606
  • София
А защо не припадам от ефекта й тогава?  Joy

То и кожата ми нещо напоследък не ме радва особено, може и затова да е.

# 607
Е, то от никой продукт не бива да се очакват чудеса

# 608
  • USA, Steak State
Момичета, кой беше този сапун в кръгла метална опаковка от който сте доволни за почистване на четки?

# 609

Не съм се включвала в темата скоро уж си казах,че ще съм редовна.Опитах се да кача снимка незнам дали се вижда в поста ми,този грим съм го правила за еднч фотосесия на една млада дизайнерка нямам по близък план на лицето,дано ви хареса.

# 610
  • Варна
Момичета, кой беше този сапун в кръгла метална опаковка от който сте доволни за почистване на четки?

За този ли питаш?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001IY4AXK/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 611
  • USA, Steak State

За този ли питаш?
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001IY4AXK/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Ами идея си нямам. Поръчах ето това, пък да видим

# 612
Не си сбъркала със сапуна - много пъти съм препоръчвала точно него  Peace

# 613
Аз до като се включа, то темата свършила.  ooooh!

# 614
Нещичко от мен от последните дни...
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Нещо не сте много активни тези дни...  Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт