Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 265
  • 835
  •   1
Отговори
# 480
Ето ви едно купонче за Първа Пролет ,което ще намали сумата с 5$
Чудесна работа ми свърши, благодаря!   bouquet

# 481
  • На плажа
Този с брошката ми харесва. Но я кажи отговаря ли на номера. Аз тук нося L -дали ще ми стане? И долнището как е-на снимката ми изглежда много плитко?
L размер отговаря по скоро на М,но най-добре следвай таблицата с размерите,точна е  PeaceТочно на този бански долнището не е плитко,а и има възможност да се стегне с връзките отстрани,ако е по голям.

Аз не бих препоръчала банския с брошка за голям бюст.Този тип бански нямат никакви банели,които да поддържат бюста.По лично мнение седят добре на по-малки и стегнати бюстове.

Вярно е,на моите пъпки добре седи Simple Smile
Алегория  осмото квадратче след подвижния текст е за скрит текст  Peace

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 17:55 от Дaни

# 482
Не мога да се стърпя да не ви се похваля Simple Smile Вече всичките ми поръчки са пуснати за България Simple Smile Дано по-соо пристигнат ,че сърце не трае хаха Нямам търпение вече Simple Smile

И да питам нещо : някой да си е поръчвал MicroSD карта памет за телефон ? Търся си 64гб и не знам от кои продавач да си поръчам Sad А цените са .... супер ефтинджос в сравнение с тукашните Simple Smile

# 483
Благодаря! Само не разбрах купона от 5 долара от един продавач ли трябва да е общата сума 20 или?
Дани  Hug

# 484
момичета чудесни сте, за по малко от 2 часа събрах 3000 точки, благодаря ви  Hug

а може ли някой да обясни как могат да се ползват тези купончета. например ако имам 2100 точки, мога ли да ги ползвам за 3 ордера всеки, от който да ми взима по 700 точки и да ми дава 3$ отстъпка  newsm78

# 485
  • Бургас
С молба,ако някой е получавал хубаво яке за младеж да сподели с линк. Да е за нашите ширини, че сина ми е средно едричък 178см/80кг.
Ей това ми хареса http://www.aliexpress.com/item/THOOO-Wholesale-New-HOT-GENTLEMEN … ie/664478222.html , но се чудя кой номер да поръчам по мерки е Л, ама дали да се застраховам с ХЛ newsm78

# 486
# 487
zdraveite az poneje sam nova i iskam da popitam moje li nqkoi koito razbira da pora4a vmesto men puk az na nego da dam parite,za6toto gram ne razbiram kak stavat ne6tata s pora4vaneto,i da popitam otgovarqt li si na nomerata i ima li nqkade tablica s razmerite za6toto az ne vidqh   newsm78

# 488
С молба,ако някой е получавал хубаво яке за младеж да сподели с линк. Да е за нашите ширини, че сина ми е средно едричък 178см/80кг.
Ей това ми хареса http://www.aliexpress.com/item/THOOO-Wholesale-New-HOT-GENTLEMEN … ie/664478222.html , но се чудя кой номер да поръчам по мерки е Л, ама дали да се застраховам с ХЛ newsm78

Аз имам кафявото Simple Smile Таблицата сравнително добре отразява реалните размери.Зависи дали искаш/той иска якето да му е по-свободно,или по-скоро по тялото?

Благодаря за отговорите за часовата разлика. Не съм се сетила да гледам дали продават по 1 бр. Просто цените са наистина  Shocked и се чудя дали някой от нас някога се е добрал до такава стока.

За този телефон питала ли съм ви  Embarassed Ако се включи WaltherP99 с мнение ще съм му благодарна!

http://www.aliexpress.com/item/Bluetooth-4-0-Andriod-4-2-Neken-N … 94907647.html?s=p

Нещо ми се бъгна пост-а  Thinking

Не съм го ползвал и впечатления нямам.Правиш грешка за К900.Не мога да разбера защо гледаш да спестиш някакви смешни 70 лева и да си купиш нещо с доста по-лошо качество и характеристики-не те разбирам честно  Shocked С добро ти го казвам-не съм търговец и аз да се опитвам да ти го продам.

XIAOMI Red Rice е добър телефон за парите си също-червения е и доста красив.
http://www.aliexpress.com/item/Original-XIAOMI-Red-Rice-Hongmi-4 … OM/648731506.html

http://www.aliexpress.com/item/in-stock-original-XIAOMI-Red-Rice … B/1472059942.html да видиш как изглежда в червено.

И не мога да разбера защо сега си купувате неща,като на 25-ти ще можете да ползвате на голяма част от тях процентно намаление,купон...поне кешбек ползвате ли? Момичето с чантата в обявата и пише,че на 25-ти ще е с 15% по-евтина...  ooooh!

Последна редакция: нд, 23 мар 2014, 18:49 от WaltherP99

# 489
  • Варна
WaltherP99 понеже уважавам мнението ти, би ли ми препоръчал дали:
Neken-N6-MTK6589T
Lenovo P780
или коментирания вече Зопо 980+

# 490
Някой беше поръчал тази мъжка чанта: http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrived-free-shipping-ge … 53/624971857.html
Ще помоля да ми даде името на продавача ако е доволен,за да не ми пристигне някой изкуственяк.Ако не е проблем моля и за реални размери,тъй като в коментарите на този продавач от линка(дадох го на случаен принцип) пише,че е малка Rolling Eyes

Каква точно чанта търсиш? Същия търговец от линка има други мъжки чанти.
Търся такъв тип чанта,да събира Galaxy S4,кутия цигари,запалка и портмоне и да е естествена кожа  Mr. Green
Този продавач има чанти,но коментарите не са особено добри.Имаше доволни от чанта и продавач в комплект  newsm78

# 491
zdraveite az poneje sam nova i iskam da popitam moje li nqkoi koito razbira da pora4a vmesto men puk az na nego da dam parite,za6toto gram ne razbiram kak stavat ne6tata s pora4vaneto,i da popitam otgovarqt li si na nomerata i ima li nqkade tablica s razmerite za6toto az ne vidqh   newsm78

Отиди на 1-ва страница,където Ники се е постарала много възможно по-подробно да даде информация за сайта-прочети я и тогава питай на ново,АКО нещо не е ясно.
Не очаквай с писане на маймуница да ти се отговори-пиши моля те на кирилица.

WaltherP99 понеже уважавам мнението ти, би ли ми препоръчал дали:
Neken-N6-MTK6589T
Lenovo P780
или коментирания вече Зопо 980+

Първия не го бях и чувал-със същия процесор е като XIAOMI Red Rice.Общо взето са почти еднакви като характеристики,но за сметка на това XIAOMI Red Rice вече се е доказал.
Lenovo P780 не е лош,но за парите не си заслужава.
Zopo 980+ от 3-те определено е най-добрия и то с доста, и като цяло е хубав и добре направен телефон,но за незнам кой път ще се повторя-по-слаб телефон е от К900! Предимствата на Zopo 980+ през К900 са 2-има слот за допълнителна памет и работи с 2 карти. Във ВСИЧКО  останало К900 е по-добър:
1.Много по-хубав екран с прекрасни цветове,
2.По-голям екран с по-добра резолюция
3.По-хубава Sony камера правеща много хубави снимки.
4.По-хубав процесор.
5.2 пъти повече оперативна памет.
6.Много по-хубав дизайн на Леново-то.
7.Много по-качествена изработка като цяло.
8.По-добра батерия

Изчакай да видим на 25-ти какви ще са цените-в момента повечето търговци правят нещо типично за Бг-качват малко цените,за да могат на 25-ти да кажат колко много са ги намалили.  Laughing

# 492
Някой беше поръчал тази мъжка чанта: http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Arrived-free-shipping-ge … 53/624971857.html
Ще помоля да ми даде името на продавача ако е доволен,за да не ми пристигне някой изкуственяк.Ако не е проблем моля и за реални размери,тъй като в коментарите на този продавач от линка(дадох го на случаен принцип) пише,че е малка Rolling Eyes

Каква точно чанта търсиш? Същия търговец от линка има други мъжки чанти.
Търся такъв тип чанта,да събира Galaxy S4,кутия цигари,запалка и портмоне и да е естествена кожа  Mr. Green
Този продавач има чанти,но коментарите не са особено добри.Имаше доволни от чанта и продавач в комплект  newsm78

До колко пари търсиш?

# 493
Моля някой да даде едно цък  Praynig

И мен ме интересува също дали могат да се използват за различни покупки купоните. За да уточня въпроса - от един единствен ли трябва да са 20долара или може да са от различни продавачи, за да се ползва намалението от 5 долара с код? И тези, които се печелят от играта - пак ли трябва да са от един продукт?
Благодаря ако някой се отзове. Просто изчетох два пъти първа страница, чета всеки пост от 25 -та насам, но съм си новобранец  Rolling Eyes
[/color]

# 494
WaltherP99 попитах за търговец на Lenovo S650 и ти ми даде за което благодаря, но искам да те попитам с добър ром ли пристига или тук ще трябва да се сменя понеже чета че някои после имат проблеми А понеже не съм в час може ли да разясниш #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт