Пазаруване от Aliexpress.com 23

• 54 274
  • 835
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Един малко глупав въпрос,но дали ще мога да се възползвам от намалението утре без купони
или това намаление е точно в тези купони Embarassed
Извинявам се за тъпия въпрос  Blush

# 526
Скрит текст:

Малко помощ !

Момичета само при мен ли има проблем, влезла съм си в профила, но ми дава пак , че трябва да се логна. И никъде не си виждам натрупаните точки. Нали днес мога да си ги сменя за купони ? А иначе мога да играя на рулетката, на на играта с бомбите- не.

Е, оправиха се нещата, то пък купоните от 5 $ , са се изчерпали. Егати късмета.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 10:08 от mimka_ta

# 527
alegoria В отзивите пише, че не е памук  bouquet Аз си взех, но ми излезе 75 лева.  Чист памук и съм много доволна  Grinning
Продавача беше много любезен и му дадох размерите на матрака да ми сложи ластик на чаршафа - е от тук съм вземала също , нищо общо като качество . Тука ги правят като торба , а тези са идеално ушити със ръбове  Wink

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 10:17 от fifinaki

# 528
# 529
  • Варна

Благодаря Ви   bouquet

# 530
Днес ми пристигна case за samsung galaxy note 3. хубав е да видим дали ще стане на репликата или ще иде за размяна. Чакам бански и бельо.
п.с. някоя поръчвала ли си е батерия за лаптоп? ук цените са по- високи в сравнение с алито а и не се намират. newsm78

# 531
Някой да е поръчвал хубав мъжки памучен спортен екип   bouquet

# 532
  • Beyond the stars
Здравейте!
Един малко глупав въпрос,но дали ще мога да се възползвам от намалението утре без купони
или това намаление е точно в тези купони Embarassed
Извинявам се за тъпия въпрос  Blush

Ще има доста артикули с 15% намаление, за което намаление не трябват купони  Peace С купони можеш да ги намалиш още ..

# 533
Аз цъкам обаче мен май никой не ме отразява, или не сте се логнали преди това. От сутринта нямам нито едно отразено.  Hug

# 534
Спечелих , три купона през игра от телефона , но прочетох , че се използват чрез поръчка от приложението - значи само от телефона ли трябва да направя поръчката , за да ги ползвам  newsm78 newsm78 Не съм поръчвала от него досега , нали няма нищо различно и притеснително  newsm78

# 535
И аз си цъкам, а моите не са се променили от вчера по обяд. Да не би нещо да се бъгва? Сега ще мина през всички отново. А тая игра днес е само да ти вземе точки май? Някой успя ли да дочака да спре това квадратче?  Crazy

fifinaki - благодаря много. Остава да се престраша да пиша на някой продавач  Rolling Eyes . А как ги печелиш тези кодове?
Вие ме разбихте.

Има купони по 5 долара, защо да са се изчерпали?

На мен ми трябват още 300 точки и приключвам с тея купони  Stop
[/color]

# 536
  • В един копнеж!
Да попитам нещо. Ако аз не използвам купоните/кодовете за намаление, как мога да ги предоставя на друг? Изобщо, може ли? С лошото предчувстие съм, че няма да мога ги оползотворя, и язък ми за цекането, а на някого може да са полезни.

# 537
  • В един копнеж!

Много моля, тъй като ми остават само 30 точки.   love001

Joy  П.С. Да се "похваля"...нали вчера поръчах някакъв таблет за под 20долара. И още 131 страници от хора  Laughing Tired
 Е, днес продавача не съществува. И получих това съобщение:
Скрит текст:
"Your order ......... has been frozen due to suspicious seller activity

Dear....................,
We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.
We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Къде да прочета за този кейс? Досега не бях закършвала така с поръчка?

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 11:47 от ai_vi

# 538
Аз най-накрая нацелих маратонки Salomon за мъжа ми. От третия опит  Grinning
http://www.aliexpress.com/snapshot/6025477978.html

Номер 11,5 му заспаха. На пръв поглед изглеждат като плавници, но явно защото моделът е тесен, трябва да се вземе по-голям номер. Много са красиви и изглеждат здрави. Даже си мисля, че са оригинални. Не съм виждала на живо оригиналните, но тези са изработени перфектно, произведени във Виетнам, имат етикет и книжка с някакви инструкции.

Никид, дебела съм за снимка с гащите, хахаха  Laughing
Можеш ли да ми кажеш кой номер носи твоя мъж, моя  носи №43 и мислех да поръчам 9.5 по тяхната номерация.

# 539
  • София
Аз най-накрая нацелих маратонки Salomon за мъжа ми. От третия опит  Grinning
http://www.aliexpress.com/snapshot/6025477978.html

Номер 11,5 му заспаха. На пръв поглед изглеждат като плавници, но явно защото моделът е тесен, трябва да се вземе по-голям номер. Много са красиви и изглеждат здрави. Даже си мисля, че са оригинални. Не съм виждала на живо оригиналните, но тези са изработени перфектно, произведени във Виетнам, имат етикет и книжка с някакви инструкции.

Никид, дебела съм за снимка с гащите, хахаха  Laughing
Можеш ли да ми кажеш кой номер носи твоя мъж, моя  носи №43 и мислех да поръчам 9.5 по тяхната номерация.
Носи 44 или UK10
Тези, които пристигнаха сега са UK11/EU46/US11.5 Стелката е 29 см

Общи условия

Активация на акаунт