"Селски" номера и пинизи

• 5 184 040
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 110
Аз обикновено използвам "госпожата", а не жената и т.н.
Лели има и сред млади жени - въпрос на мислене, а не на възраст

# 7 111
Добре  Laughing ,не е грубо то и аз не се разбрах като го прочетох .
Родителите ми имаха юбилей преди месец -50 и 60 години. Не са много добре финансово ,но решиха да поканят роднини и приятели и да отпразнуват събитието. Празникът беше предвиден за обяд. Бяха поканили освен други гости и  едно семейство, за което ще разкажа .Те дойдоха със своите деца и внуци. Когато им сервирахме основното  съпругата каза че не са гладни и поиска торбичка ,където прибра храната на всички от своето семейство. Постояха още  малко и си тръгнаха .Останаха дъщерята ,мъжът ѝ и двете им деца. Когато времето напредна всички отново огладняха и си хапнаха съответно. След около 2 часа поканената гостенка се върна и се оказа ,че продължава с гостито  вече с вечеря.
Надявам се сега да съм била по -ясна.
 Другото ,което ме дразни страшно много е майки събрани по площадките ,които чоплят семки  и изхвърлят боклука в краката си.

# 7 112
  • София
Кати, благодаря, сега вече се изясни  Peace
Постъпката е крайно просташка, особено моментът с торбичката. Спийчлес съм.

И аз се дразня от майки, татковци, баби, лелички и прочие, които люпят и хвърлят на земята. Обаче е масово, сякаш люспите от тиквени/слънчогледови семки не влизат в графата ''боклук''.

# 7 113
Откачам от боклучавите площадки. Дъщеря ми е в такава възраст, че всяко цветно пликче, всяка бутилчица от кола или минерална вода трябва да бъдат обстойно прегледани. Дърпах в началото, вече давам, че иначе се насочва към люспите от семки и натрошените стъкла.

# 7 114
Aludra *, аз достатъчно се съобразявам....
Но да се извиня за поведението на детето си и да се обърна по невнимание с "леля", "госпожа" или нещо друго....и да ми се изрепчат насреща как "ама аз не съм такава"....е сори, това ми е по-селско.

# 7 115
 Повечето майки на площадката казват на дъщеря ми "ела при леля" и прочие лельосване  Crazy Явно ми се наби това наименование. И на мен така ми казват децата  Laughing
Жената беше на около 35 години, беше с дете на площадката, но явно не е било нейно. Може би нямаше да се засегне, ако я бях нарекла "какичката".  newsm78 Вече ще си казвам "жената" и това е.

# 7 116
Близо до блока ни има страхотна площадка .Всяка сутрин се почиства и на следващия ден отново е пълно със счупени бутилки и остатъци храна (наблизо продават дюнери).Вчера например имаше цял клас 13-14 годишни .Не мога да ви опиша какво оставиха след себе си ,въпреки че един господин им направи забележка.

# 7 117
  • София
И аз се дразня от майки, татковци, баби, лелички и прочие, които люпят и хвърлят на земята. Обаче е масово, сякаш люспите от тиквени/слънчогледови семки не влизат в графата ''боклук''.
Не си се комуникирала с достатъчно... хм.... индивиди от породата. Това не било боклук... било храна за гълъбчета и тор за растенията, ако някое гълъбче изпусне някоя шлюпка.... аз съм била простачка защото не съм ги знаела тези работи.

# 7 118
Най-добре на лелите казвайте "каки", а на бабите - "лели" и със сигурност няма да има обидени Mr. Green

Кати, разбрах те още първия път, но още не проумявам как може такова нещо! Какви са тези хора, какви са тези изпълнения, как не им е било неудобно ooooh!

# 7 119
  • Ямбол
Само че гълъбчетата не се хранят с "шлюпки" а със семенцето в "шлюпката". И ако има само "шлюпки" някъде, няма и да ги погледнат.

# 7 120
  • София
Онна, убедена съм, че на подобни индивиди изключително много им пука за прехраната на гълъбите и врабците. Какви големи сърца имат някои хора!  Wink

# 7 121
  • София
Само че гълъбчетата не се хранят с "шлюпки" а със семенцето в "шлюпката". И ако има само "шлюпки" някъде, няма и да ги погледнат.
Знам, Лиляна..... Теорията за шлюпките не е моя Tired Споделям отговорите на хората, на които съм правила забележки

# 7 122
Ами аз вчера както си вървях по тротоара и бях заплюта по рамото с черупки ooooh! ,обърнах се втрещена и гледам някакъв си чопли невъзмутимо и плюе във всички посоки Sick

# 7 123
И на мен би ми станало леко обидно, ако ме нарекат "леличка". Може би, защото вече и аз се чудя какичка ли съм, леличка ли съм / на 29г/. Но в никакъв случай не бих се репчила.Само ще се усмихна и изобщо няма да повдигам подобен въпрос.Моите вълнения са си лично мои и никой не е длъжен да се съобразява с тях  Sunglasses  Но досега все "какичка" ми казват, та съм спокойна  Laughing

Не бива да се категоризират така обръщенията.Просто да е нещо лежерно и неагажиращо, да не се дават квалификации, които  определят възрастовия статут на жената  Crazy Винаги използвам "каката"  Mr. Green и така ми се усмихват....с мед ще ме намажат още малко  Joy Но преди това преценям за секунда колко годишна е приблизително жената. На бабите казвам "лели" и всички са щастливи  Grinning  "Дама" е много приятно обръщение.Използвам го тук във форума, но определено минавам вече на него, освен ако не е съвсем младо момиче.То пък ще вземе и от "дама" да се засегне  newsm78

# 7 124
Аз обикновено използвам "госпожата", а не жената и т.н.

Голяма грешка! Може да се окаже госпожица, както в случая, който обсъждаме, пък ако е и дърта госпожица, вече съвсем ще се вкисне.

Общи условия

Активация на акаунт