"Селски" номера и пинизи

• 5 177 141
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 5 160
  • София
Охх,знам че е спам,но мноого се забавлявам като ви чета Laughing  Hug
Аз пък мн се дразня като не мога да си изтупам покривката Blush То не е обикаляне на едната тераса-градинка,на другата тераса-паркинг.Винаги гледам да не "посоля" на някой главата,че на мен ми се е случвало,но аз имам бързи реакции Mr. Green Ааа,и терасата не мога да измия вече сумати и време(вечно паркирали коли или поне когато се сетя да я мия).Знам-знам,селото е дълбоко в мен.
По казуса за 3м. бебе-и аз смятам,че няма чаак такъв проблем.Като е нахранено,предполагам е и спяло.. какъв е проблемът.
П.П Тези,които не си тупате покривките,как ги почиствате?С такава четка ли,мнооого пипкаво ми се вижда.
Бебето е на 3 ДНИ ,не месеца обаче.
За тупането тупам рано сутрин каквото имам ,за да няма кой да натупам хахахах  Simple Smile

# 5 161
  • Варна
Да де,обърках се.
Аз тупам по късна доба,пак по същата причина Simple Smile

# 5 162
  • София
Ами ,то като не са остъклени терасите и всичко се посипва пропорционално по долните етажи...И нашите 2 не са остъклени и редовно си мета косми и тн ,но не мрънкам Simple Smile

# 5 163
  • Ямбол
Че то си е виден селски номер тупането.
Едрите трохи ги събирам в чиниите, а ситните в мивката.

Добре че съм на високо, че не събирам хорските боклуци.

# 5 164
  • Добрич
А при нас и рано сутрин има хора на терасата, които пият кафе и пушат цигара. И вечер късно след вечеря пак са на терасата и пушат под нощното небе. А докато ги няма, децата им са полуизлегнати на перваза за да крещят отгоре на котки и кучета под блока.  така , че за да си реша проблема си купих стъклена маса. Ям, забърсвам и трохите в коша.

# 5 165
  • София
Че то си е виден селски номер тупането.
Едрите трохи ги събирам в чиниите, а ситните в мивката.

Добре че съм на високо, че не събирам хорските боклуци.
Кой е казал ,че тупам трохи? Най-вече тупам покривката ,която се е напрашила преди да я изпера. Трохите си ги хвърлям в тоалетната.

# 5 166
  • Ямбол
Е, аз нямам такива прахосъбирачки, а праха по мебелите се събира по-лесно с влажно, затова не разбрах за коя покривка става дума.

# 5 167
И аз не тупам нищо през терасата, намирам го също за хм........
на масите нямам покривки, само подложки за хранене, събирам трохите и в кошчето за боклук, по-едрите хранителни отпадаци, в кофички кисело мляко, че свекъра има куче и котки.
 Завивки и чаршафи пера често, т.е. не се налага тупане.

Днес. Обед. Вали дъжд. Пазарчето на Красно село. Излизам от едната банка. С мен са двете деца, едното в количката, в последната в багажника има пликче банани, плик праскови, кебапчета/ готови от "Партньори"/ и кайма. На края на пешеходната пътека, от количката изпадаха прасковите и кебабчетата, синковеца погледна и установи, че бананите ги няма. Оставих го на тротоара с количката и се върнах за бананите, разстояние не повече от 20-23 м, в които са изпаднали, т.е. изгубени. Връщам се по пешеходната пътека, и жена към 45-50г. с чадър, плик банани, говорейки по телефона се готви да пресича, веднага фиксирах бананите, нашите са, доста ги огледах и се спрях......сега ще попитате от къде съм сигурна, че това са търсените банани, цвета на пликчето, и докато ги купувахме и избирахме със синковеца , чакахме една възрастна дама преди нас, която беше доста бавана,  т.е. имахме време да огледаме достатъчно всички налични чепки, синковеца искаше една, аз друга, и накрая компромис трета.......хубавичко запомних купените банани Joy Mr. Greenмного съм описателна...Жената с бананите, видя че ги гледам и съм се спряла, и преди да си отворя устата, ми казва : "вашите ли са, за тях ли се върнахте?''. Отвърнах и: "да" и си ги взех, тъкмо да и благодаря и я чувам, как си продължава разговора по телефона:'' ех, върнаха се и си взеха бананите"......съжалително........и се ядосах, разбирате ли, тези банани са изпаднали за не повече от 20м, тази жена има голяма вероятност да е видяла случилото се, те бананни в пликче така се намират по улицата, но си ги е прибрала и просто се е надявала, че няма да се усетя и да се върна....дори и през ум не и е минало, да ме догони и ми ги даде....късмета си е нейн, да съм била по внимателна, къде блея с двете деца......
ужасно много мразя този бгманталитет, каквото си намерим мое/наше  си е......дано, дано никой не се сети и не си го потърси, късмет, късмет........
ама аз съм си от тези, които не вземат нищо чуждо, винаги връщат и повечето ресто в магазина/ онзи ден, продавачката се обърка с 30лв, бях напред, но и ги върнах на жената, тя беше шокирана/

# 5 168

ужасно много мразя този бгманталитет, каквото си намерим мое/наше  си е...

Грешиш  Simple Smile

Цитат

— Наистина ли човек може да вземе всичко, което намери? — попита Аника.

— Да, всичко, което лежи на земята — отговори Пипи.

Малко по-нататък възрастен човек беше задрямал на тревата пред къщата си.

— Оня човек лежи на земята — каза Пипи — и ние го намерихме. Ще го вземем!

Томи и Аника изпаднаха в ужас.

— Не, не, Пипи! Не може да вземем този чичко, не бива! — възкликна Томи. — А освен това за какво ни е?
http://chitanka.info/text/3162/2

# 5 169
И аз да се включа с една случка от сряда:
Имах записан час за тонове в клиниката, където си следя бременността. Чакам на спирката, идва автобусът и се качвам. Места няма и си заставам най-отзад, защото там е по-широко и има къде да се хвана. Една госпожа се качва също от моята спирка. През това време една жена се наглася да става, явно ще слиза на следващата. Въпросната жена от моята спирка веднага фиксира възможността и се засилва натам. Сяда и си слага чантата на съседната седалка. Кондукторът и се скара, че си слага чантата на отделна седалка, при положение, че има бременно момиче и да ми направи място да седна. И тя като отвори една уста.. Първо пробва с номера, че не ме е видяла.  Simple Smile На което човекът отговори, че се е качила от моята спирка. После като го нападна: "Абе я си гледай работата! Има млади, в мен се хвана!!" Още няколко човека се развикаха, чак ми стана неудобно.
Ами така де, при положение, че има поне 7-8 души правостоящи и "най-здравата" ти торбичка да се вози на отделна седалка.  Mr. Green
... Ми то картофите за 0,90 ст за кг, са си ценен товар  Joy. Ужасни хора има в тоя градски транспорт...

# 5 170
И аз не тупам нищо през терасата, намирам го също за хм........
на масите нямам покривки, само подложки за хранене, събирам трохите и в кошчето за боклук, по-едрите хранителни отпадаци, в кофички кисело мляко, че свекъра има куче и котки.
 Завивки и чаршафи пера често, т.е. не се налага тупане.

Не казвай, че сервираш и на гостите си на подложки.

Ех, като почнете да се превземате, девойки...Ами тупам си покривката от трохите, разбира се. И, да ви кажа, не виждам как точно ще свърша тази работа в тоалетната, нито пък смятам, че четката почиства всички трохи от една ленена покривка с текстура, примерно.

# 5 171
Цитат

Чл. 11. (1) На територията на СО се забранява:
25. изтупване, изтърсване, изхвърляне на отпадъци, вещи и предмети от балкони и прозорци, както и изливане на вода и други течности на места, извън определените от етажната собственост.

http://sofiacouncil.bg/?page=ordinance&id=103

Има и за другите градове.

# 5 172
Забрани, които няма кой да ги следи. Смисъл? Нулев!

Дори минусов, хабят там ресурси за глупости.

# 5 173
Забрани, които няма кой да ги следи. Смисъл? Нулев!

Дори минусов, хабят там ресурси за глупости.

Красота....

# 5 174
"Селско" е да имам записан час за фризьор и да започнат да ме подстригват 45 мин. по-късно и то така, че си оставиха ръцете  Tired. Имам чувството, че фризьорките, при които съм ходила досега, знаят само 2-3 прически и си правят тях без значение какво точно иска клиентът (а аз определено не искам нещо сложно). И като се добави задължителното фамилиарничене и неспазването на часове и направо позеленявам при мисълта, че трябва да посетя подобен салон.

Общи условия

Активация на акаунт