"Селски" номера и пинизи

• 5 184 286
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 6 885
....
И аз бях почти сигурна, че Тиер е моята любимка Трой. Whistling Обаче първата е по-грамотна от втората Laughing

Ще се наложи да погледнеш по-внимателно. Още в началото я скастриха за правописа и сега се старае, но е все още доста зле.

Ех Лилянке, не знам какъв ми е правописа, но за разлика от теб не пиша чаршаВ ...
Факт е, че няма за какво да се хванете и за пореден път потвърждавате правилото, че като няма за какво да се захванеш, захвани се с правописа. Дайте нещо ново, че така наистина омръзва. Вече разбрахме, че някои хора са по- по- най, и колкото и  грамотно да пишат, ще си останат такива каквито са и там където са, а аз не искам да съм на тяхно място ...  Wink

# 6 886
  • Ямбол
ПравописЪТ ти е зле. Започна да се оправдаваш и да тъпчеш на едно място също като Трой.

# 6 887
ПравописА ми се преглъща много по лесно, за разлика от твоя чаршаВ  Laughing

# 6 888
  • Ямбол
Моят чаршаВ беше призната грешка. Но и ти като Трой имаш проблеми с тиретата при сравнителните степени.
Селско ли е от личните да се прехвърлиш отново в темата. В съобщенията си ми каза достатъчно. Това тук е темата за селските изпълнения. Разбирам, че се засягаш, но стига вече, че не е селско, а досадно.

# 6 889
  • където ми харесва
А, селско си е, селско си е. На точното място сте...продължавайте!  Joy

# 6 890
  • София
Извън темата: от доста време подозирах, че тиер е Трой.

По темата: чудя се, не им ли е неудобно на някои родители да си оставят детето да се вози 4 пъти подред на въртележката, а накрая да се изсулят като мокра връв без дори да кажат едно ''благодаря''. Изобщо не ми е за двата лева, които дадох аз, сигурна съм, че и на майката, която днес даде другите 2 лева също не и е за парите. Няма да обеднеем заради тази колосална сума.

Но някак си ми се струва, че когато си оставиш хлапето да се вози гратис 4 пъти, накрая поне можеш да благодариш. А не да му кажеш на висок глас пред другите 2 деца "Мамее, искаш ли сега да ти купя цар'вичка?"  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 авг 2014, 19:39 от Tаис

# 6 891
Моят чаршаВ беше призната грешка. Но и ти като Трой имаш проблеми с тиретата при сравнителните степени.
Селско ли е от личните да се прехвърлиш отново в темата. В съобщенията си ми каза достатъчно. Това тук е темата за селските изпълнения. Разбирам, че се засягаш, но стига вече, че не е селско, а досадно.

Призната, непризната- за мен е недопустимо учителка да напише чаршаВ  Laughing Който и да попиташ, повече ще се ''впечатлят'' от чаршаВа ти, отколкото липсата на едно тире. Тирето при 99.9% е въпрос на мързел, докато чаршаВа е въпрос на незнание. И докато мързеливия ще си напише тирето, когато трябва, то ти ще продължиш да си пишеш чаршаВ, защото така ти иде отвътре.

# 6 892
Не, не им е неудобно.  Авантата си е чиста печалба Mr. Green Crazy

# 6 893
За въртележките  отдавна не се дразня, макар че по-големи деца са разревавали дъщеря ми като се накачулят 7-8 на места за 3-4.
Сега сина ми обича просто да си стои на тях и си играе без да пускам стотинка. Случва се 2-3 пъти той да си стои....идва друго дете и пускат стотинка, но той не иска да слиза. Сигурно е селско, че не го свалям и ке вози. ...но и не са ме молили да го махна.

# 6 894
На мен ще ми е неудобно, ако някой дойде и пусне стотинка за своето дете, моето да остане и да се вози и то.

# 6 895
  • София
Аз пък се ядосах. Просто мразя авантаджиите. Като в случая подчертавам, че детето изобщо няма вина. Виновни са родителите му, които си спестиха и левчето, и Благодаря-то.

Maryse, моето хлапе и още едно тъкмо се качваха на празната въртележка. С жената разменихме 2 думи, разбрахме се, че и двете ще се возят по 2 пъти, съответно си приготвихме по 2 метални левчета. Дотук всичко ОК. И изведнъж се задава едно семейство, таткото вика ''Бързо, бързо, тръгва!'', а синковецът се мята в движение на третото конче. После се вози прз цялото време, родителите му дума не обелиха да попитат нещо за пари..а виждат как аз и другата жена зареждаме. Накрая като видяха, че ние сваляме децата и няма вече келепир, дойде и финалната реплика за цар'вичката.

Сори, но се подразних. И другата майка се подразни, пролича и.

# 6 896
Пиниз, та дрънка е това!
Детето може да иска, може да не иска, но родителят е този, който трябва да контролира нещата.
Като не иска да слиза детето - родителят ще подаде половината от сумата на човекът, платил возенето.
Чиста наглост си е да си оставиш детето да се вози гратис.

# 6 897
  • София
Ако става въпрос за тези въртележки с трите отделни кончета, които така или иначе си се въртят независимо дали на всяко конче седи дете или е само едно на въртележката нямам абсолютно нищо против при моите деца да се качи и някое друго.
Дразня се на индивидуална клатушка да пусна паричката и да се опитват да се накачулят още 2-3 други деца, подпомагани от майките си.

# 6 898
Айде сега, нагло. Не е нагло да се возят. Нагло е да не се пита и да не се каже благодаря. Иначе, да като вече е платено, какво толкова.

# 6 899
Е, платено е, де. От някой друг. И така четири пъти.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт