"Селски" номера и пинизи

• 5 183 722
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 7 185
  • Варна
Сигурно е коментирано, но ако не живееше в София, а в друг град с кондуктори в автобусите, какво щеше да правиш, Жожоба? Да вървиш пеша? Или да намериш друг начин да  прецакаш (грозно е, ама да не те цитирам с другия глагол) някого? Ако твоя труд, услугата, която осигуряваш се "плащат" така, как ще се чувстваш?
И защо трябва да се оправдаваме за този тип дребни номерца с циганите?

Крайно време е транспортът в столицата да се плаща от всички. С кондуктори, с турникети... все едно. Аман от тарикати! А съвестните са "глупаци" и "страхливци".

# 7 186
Селски тарикатлък е да пътуваш гратис в ГТ, ами карай на автостоп, Жожоба! Кради от магазина, защото надценката е твърде висока...

Гратисчия никога не може да стане стопаджия, съвсем различни типове хора са. Гратисчиите не понасям, а стопаджии возим, когато имаме място. Някога обиколих цяла България на стоп, а сега си имам абонамент за ГТ, има такива изгодни пакети за хора, които пътуват редовно - например родител+дете, чиято карта излиза на половин цена, че не виждам никакъв смисъл да хитрееш толкова на дребно. Затова предпочитам метрото - там гратисчии няма, нито мангали, нито клошари.

# 7 187
Да кажеш 'ох, колко пораснало това бебе', за да можеш да му опипаш дрешките. Да не говорим колко е тъпо да пипаш дрехи и играчки на чуждо бебе.

# 7 188
магазините не са държавна собственост,защо да го правя?
Ейц, ей това са принципи - щом като е държавно можеш да ощетяваш, така ли?

# 7 189
магазините не са държавна собственост,защо да го правя?
Ейц, ей това са принципи - щом като е държавно можеш да ощетяваш, така ли?
Щото нали сме свикнали да краднем и чупим държавното, понеже е ничие сигурно. Пък частника ще ти смачка главичката ако го ощетиш, та по-безопасно е на държавното да се налита.

# 7 190
Янечек, тъй де, поне пак няма да плаща, но поне няма да ощетява другиго.

Aludra *, и аз не разбирам хора пипащи бебета. Пипам само на много близки, като непосредствено преди това съм минала през вода и сапун, иначе стоя поне на метър+. А винаги съм мислила, че хората ме мислят за незаинтересована  от бебето. Незнам защо, просто така си мисля. Rolling Eyes

# 7 191
Щеше да е хубаво нередовен пътник да се хваща с такива буркани, които пищят, точно като по магазините. Хем да не стават грозни скандали с контроли, които не отстъпват по нищо на нарушителите или набедените за такива. Особено са нагли с ученици, мамка им стара. Аз понеже съм винаги редовна, ги правя на нищо, когато подхванат някое дете.

# 7 192
Виждам вече няколко мъже с маникюр. Не на кутрето, на всички пръсти. Дълги, подострени нокти. Хайде за единия имам съмнения, че е нежен, ама другия никак не даваше такива външни индикации. Зловеща гледка.

# 7 193
Виждам вече няколко мъже с маникюр. Не на кутрето, на всички пръсти. Дълги, подострени нокти. Хайде за единия имам съмнения, че е нежен, ама другия никак не даваше такива външни индикации. Зловеща гледка.
Моля те, недей, ще си върна вечерята. Sick
Изключително противно и някак нечистоплътно ми изглежда, но признавам си, че съм виждала само на кутрето май newsm78

# 7 194
Съгласна съм да плащам ако и малцинството си плаща,иначе не !

# 7 195
  • София
Да кажеш 'ох, колко пораснало това бебе', за да можеш да му опипаш дрешките. Да не говорим колко е тъпо да пипаш дрехи и играчки на чуждо бебе.

Друго любимо: "Аууу, колко ти е голям коремът... ",  последвано от опипване на корема на бременната жена.

Съгласна съм да плащам ако и малцинството си плаща,иначе не !
Стани контрольор - така хем ще се возиш безплатно, хем ще глобяваш малцинството. Или така няма да е тарикатско?

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 20:31 от Мецани

# 7 196

Стани контрольор - така хем ще се возиш безплатно, хем ще глобяваш малцинството. Или така няма да е тарикатско?

hahaha Препоръчвам да започне с автобусна линия 72, на последната спирка тя ще е малцинство. Или с трамвай 10.

# 7 197
  • София
Пресен чуждестранен пиниз - всяка вечер в авт. 88 от болница Токуда се качва италианец. По всякакъв начин се мъчи да се запознае с момиче докато пътува. До Дианабад май не му се получава.
Тази вечер седна срещу мене и пита разбирам ли англ., отговарям да. Обяснява завалията, че си изхарчил талоните и като слизам да му дам моя. Но аз съм с карта и няма как, обясних му. Казах му как да си купи от шофьора, но не иска.
Залепи се да 1 девойче, започна да обяснява как прави тук фирма, как ще търгува. До  гара Пионер тя му дупчи билет.
Човека явно бързо прихваща от нашите навици и порядки.

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 09:06 от Aisha

# 7 198
  • Пловдив
"Прихваща" той, щото италианците в Италия нали иначе са едни германци по душа... Wink

# 7 199
  • Пловдив
Извинявай, обаче твоето поведение е много по-селско. Да се извиниш не ти ли хрумна?
Че аз съм си селянка, да не съм изтънчена ССФ като теб... Wink Примера не съм го давала като такъв за "селско" поведение, но да отговоря за извинението: когато някой крещейки ме пита дали съм нормална - и не само крещейки, но и пречейки на движението - само защото съм допуснала грешка, при това без вреди, по непредпазливост, някак не ми идва отвътре да го моля смирено за извинение. Селяните сме така.

Общи условия

Активация на акаунт