"Селски" номера и пинизи

• 5 178 234
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 280
  • Ямбол
При положение, че майката е налична, си е чиста селска проява да пратиш детето си момиче в мъжката тоалетна и това да го обявиш с такава гордост, че да прозвучи като нещо изключително.

Мама там ли е била в този момент? Нещо от разказа съм пропуснала. Да кажем две думи и за нея! Тя защо е спала докато детето има нужди, та сега горкия татко е на мушката на цял форум?
Е, нали мамата го разказва с патос и умиление.

# 14 281
Влошава се атмосферата с това вечно "ССФ", не разбирам какво налага всичко, което не ни харесва тук, да се приписва на предполагаемо по-низшите съфорумки.
     Тук си в грешка  Laughing ССФ е съвършената жена, майка, любовница и всичко което се сетиш. Нещо като многоръкия Шива, но красив, умен, интелигентен и успял.  Peace
Ясно ми е, че смятате този образ за измислен, а зад него в най-добрия случай е леля Мария от рекламата на Бонукс.

# 14 282
При положение, че майката е налична, си е чиста селска проява да пратиш детето си момиче в мъжката тоалетна и това да го обявиш с такава гордост, че да прозвучи като нещо изключително.

Мама там ли е била в този момент? Нещо от разказа съм пропуснала. Да кажем две думи и за нея! Тя защо е спала докато детето има нужди, та сега горкия татко е на мушката на цял форум?
Е, нали мамата го разказва с патос и умиление.

Аз реших, че говорим за мамата на детето, чийто гащи бащата чужденец свалил на гръцкия плаж.
Вече не знам кое е правилно, аз все съм била викана да заведа детето до тоалетната, независимо с какво се занимават баща и дъщеря.

# 14 283
  • Другата България
 Grinning Че кво ѝ е на леля Мария?  Laughing

# 14 284
  • София
"Изводите'' ги вадя на основа на 1001 прочетени и коментирани теми тук, Songes. Масовата посока на разсъжденията е винаги малко или много еднаква, клишетата веднага влизат в употреба: ако мъж ти чисти тоалетната, то той не се справя в леглото, ако ти правиш Х, то значи У.

Пък и постът ми беше ироничен. Давай го по-ведро   bouquet

А, и Хърмаяни хубаво го е обяснила.

# 14 285
  • Ямбол
....
Аз реших, че говорим за мамата на детето, чийто гащи бащата чужденец свалил на гръцкия плаж.
Вече не знам кое е правилно, аз все съм била викана да заведа детето до тоалетната, независимо с какво се занимават баща и дъщеря.

Как така реши, след като аз говоря за тоалетна, не за плаж. Или гръцките плажове са като тоалетни и то мъжки, може би.
Разбрах те.

Таис, не е необходимо да си дебела и грозна, за да решиш, че момиченцето ти ще се чувства добре в мъжката тоалетна сред писоарите и всякакви други пикаещи мъже.

# 14 286
Ми и аз имам малка пишка. Щото и аз мия чиниите и пера и суша и готвя и с децата играя.

Кво да се прави... Не може всички да имаме големи пишки...

Мнооо стириутипи тука

# 14 287
....

Как така реши, след като аз говоря за тоалетна, не за плаж. Или гръцките плажове са като тоалетни и то мъжки, може би.
Разбрах те.

Таис, не е необходимо да си дебела и грозна, за да решиш, че момиченцето ти ще се чувства добре в мъжката тоалетна сред писоарите и всякакви други пикаещи мъже.

По принцип темата с опикаването тръгна от историята на гръцкия плаж. Грешката е моя. 

# 14 288
Наложи ми се служебно да прекарам четири дена с български селяни живеещи в чужбина.
По-нечистоплътно не съм се чувствал . Пази боже сляпо да прогледа, само това ще кажа.
Няма такава простотия, няма ooooh!

# 14 289
Не знам що за неведома логика е това, че всички задължения в къщи са отговорност само на жената, а горкия мъж трябва само да грухка на дивана?!  ooooh!

# 14 290
  • където ми харесва
Не знам що за неведома логика е това, че всички задължения в къщи са отговорност само на жената, а горкия мъж трябва само да грухка на дивана?!  ooooh!
Не знам кой е казал такова нещо?! Ама нека не се почва наново тази тема, защото е ужасна...

# 14 291
Всички задължения не, само воденето на момиченце в обществена тоалетна.

# 14 292
На мен ми се струва селяния да стоиш на масата в заведение и да говориш по телефона. Като толкова се налага да се говори, се става и се отива на някое по-закътано място да се проведе разговорът.

# 14 293
Селяния е и постоянното говорене на лични разговори по телефона и на работното място.Имам колежка на която телефона звъни буквално през 5 минути. И почват някакви глупави разговори, които всички останали сме принудени да слушаме.А става дума общо взето за глупости и несъществени неща, които търпят отлагане.На нея обаче не и дреме, грам неудобство не чувства.Звъни се по време на работа, съвещания и прочие.Сега е решила да напуска и да иде в частна фирма.Там обаче подозирам, че на второто позвъняване и кариерата и ще приключи.  Tired

# 14 294
Селяния е и постоянното говорене на лични разговори по телефона и на работното място.Имам колежка на която телефона звъни буквално през 5 минути. И почват някакви глупави разговори, които всички останали сме принудени да слушаме.А става дума общо взето за глупости и несъществени неща, които търпят отлагане.На нея обаче не и дреме, грам неудобство не чувства.Звъни се по време на работа, съвещания и прочие.Сега е решила да напуска и да иде в частна фирма.Там обаче подозирам, че на второто позвъняване и кариерата и ще приключи.  Tired

Същата работа при мен. Като добавим, че лични разговори се водят по единствения ни стационарен телефон, по който звънят клиенти. Понякога, когато и скимне хваща пътя и напуска офиса. Аз не виждам, че я няма, защото съм в съседната стая. Идват клиенти, доставчици, офиса празен... Това ме изкарва извън нерви.

Общи условия

Активация на акаунт