"Селски" номера и пинизи

• 5 178 171
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 14 370
За да излеза с някой, независимо колко често виждам, значи са ми близки и мога да си позволя да ме почерпят, или да ги почерпя!
Със случайни хора не излизам, но дори и да излеза значи съм си надвила на масрафа и мога да си позволя да платя сметката.

# 14 371
За да излеза с някой, независимо колко често виждам, значи са ми близки и мога да си позволя да ме почерпят, или да ги почерпя!
Със случайни хора не излизам, но дори и да излеза значи съм си надвила на масрафа и мога да си позволя да платя сметката.

Ми хубаво, ние можем също, ама не щем да си хвърляме парите в първата локва. Е и?

# 14 372
Ми не ги хвърляй и си подбирай хората, с които излизаш.

# 14 373
На мен пък ми се налагаше да излизам с колеги за обяд. Нито са ми приятели, нито някога ще бъдат. Следователно всеки си плаща.

# 14 374
  • София
Абе кво се правите на неразбрали. Ние сме прости балканци, които си стискат стотинката, а кикамората е фина европейка, която обича да плаща сметки на корем, един вид жест на добра воля.
Срамувайте се там в ъгъла и това е  Naughty

# 14 375
Абе кво се правите на неразбрали. Ние сме прости балканци, които си стискат стотинката, а кикамората е фина европейка, която обича да плаща сметки на корем, един вид жест на добра воля.
Срамувайте се там в ъгъла и това е  Naughty

Отивам да се срамувам   newsm49

# 14 376
Dunning Kruger, в пълния си блясък Simple Smile.
Плащам с кеф когато съм с приятели и те правят същото за мен. Щедра съм, какво да се прави  Joy
Ако ще си броя стотинките, значи нямам достатъчно за да си позволя да излизам ...

# 14 377
А разлика между колеги и приятели правиш ли? Или между приятели и просто познати?

# 14 378
Точно ти недей да ми обясняваш понятията Wink. Излизам с колеги след работа, но не са ми приятели в истинския смисъл на думата защото се виждаме само на работа, но въпреки това подбирам с кои колеги ще изляза! Вчера примерно една колежка от друг отдел идва и ми носи един пъпеш просто ей така, а с нея освен на работа никъде другаде не се засичаме Wink.

П/с просто с познати не излизам, освен ако нямам някаква работа да уреждам.

# 14 379
Явно някой трябва да ти ги обясни.

Контра пример: във фирмата всички сме само колеги на здравей-здрасти, но ходим на едно и също място да обядваме. Няма как да ги подбера. И?

# 14 380
белла дона, защо продължаваш да се обясняваш?
Идвай при мен в ъгъла да се срамуваме, че не си подбираме изкъсо компанията и нямаме пари да плащаме сметките на цялата компания (или пък не искаме да го правим).   welcome

ПП: Те и приятелите не са ли били първоначално колеги или познати? Как влизат в приятелския кръг, ако не излиза човек с тях, че да ги опознае?

# 14 381
  • Другата България
в едни други държави хората смятат, че е нормално в големи компании всеки да си има отделна сметка. тук в повечето заведения сервитьорите те гледат накриво, ако поискаш да се плаща отделно.
Особено в пиано бар или някакъв такъв бар, тоест, нощно заведение. #Cussing out
В повечето дневни обаче са питали - заедно или поотделно ще плащате? Случвало се е.
във фирмата всички сме само колеги на здравей-здрасти, но ходим на едно и също място да обядваме. Няма как да ги подбера. И?
И моят случай беше точно такъв. Е, имам и приятелки, но тая беше просто колежка.
Бела, Laughing
Скрит текст:
Ако не сме в различни градове, верно ще помисля, че за една и съща говорим.

# 14 382
На мен също ми е интересно как става подборът на колеги.
Кажете как го подбирате това обкръжение, че и хората, които срещате по улиците са все на ниво.

# 14 383
  • София
Скрит текст:
в едни други държави хората смятат, че е нормално в големи компании всеки да си има отделна сметка. тук в повечето заведения сервитьорите те гледат накриво, ако поискаш да се плаща отделно.
Особено в пиано бар или някакъв такъв бар, тоест, нощно заведение. #Cussing out
В повечето дневни обаче са питали - заедно или поотделно ще плащате? Случвало се е.
във фирмата всички сме само колеги на здравей-здрасти, но ходим на едно и също място да обядваме. Няма как да ги подбера. И?
И моят случай беше точно такъв. Е, имам и приятелки, но тая беше просто колежка.
Бела, Laughing
Скрит текст:
Ако не сме в различни градове, верно ще помисля, че за една и съща говорим.

За София ли става дума? Ако да, кажи къде. Дано стане все по-често срещано.

# 14 384
Емералд, идвам!  Hug

Мери, и аз започвам да се чудя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт