"Селски" номера и пинизи

• 5 177 201
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 15 990
Софи, къде ги видя слабите манекенки? Колекцията Виолета на Манго (от линка) е предназначена за пищни жени. Макар че в Испания имаше критики към Манго, че внушават, че всичко над размер 10 е голямо.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2540461/Mango-plus-siz … ize-12-large.html

Хм, сега ми излиза друга картинка.  newsm78 Когато отворих страницата тази сутрин, показаните манекенки си бяха нормални жени, дори бих казала слаби, без да са болезнено слаби. Сега ми излиза девойка с леко наднормени размери.

# 15 991
И аз дето по принцип имам сбъркани представи за теглото според някой ги намирам за слаби. Това и това да.

Тези дами са си точно +size.

Дебели са, разбира се. С тия катове надиплена сланина, съвсем обективно са си дебели.

# 15 992
Така ти се е сторило. Манекенките са по-едри, но с пропорционални форми. ХМ имат колекцич + и те са си точно за по-едри дами.
Като човек пазаруващ онлайн от години, нямам проблем с избора на номер. Ако не са стандартни номерата, обикновено има таблица с размерите. Хващаш метъра и мериш. С китайските дрехи не знам обаче как става.

Пак мериш, аз заради китайците си научих мерките наизуст.
Скрит текст:
Не знаех, че Манго предлагат XXS, трябва да прегледам сайта.

Aми, меря. То вече и аз си знам мерките за повечето марки.

Без да искам съм взела някаква риза от детската + колекция на дъшерята, ама за 5 лв ще я натъкмим Simple Smile

# 15 993
Така ти се е сторило. Манекенките са по-едри, но с пропорционални форми. ХМ имат колекцич + и те са си точно за по-едри дами.
Като човек пазаруващ онлайн от години, нямам проблем с избора на номер. Ако не са стандартни номерата, обикновено има таблица с размерите. Хващаш метъра и мериш. С китайските дрехи не знам обаче как става.

Тази за мен е нормална жена, в никакъв случай не бих я окачествила като "по-едра",  newsm78

http://shop.mango.com/BG/p0/curvesizes/clothing/dresses/mosaic-p … ;ts=1438865817077

Но може и аз да не съм в ред? Не зная. За мен това е нормална, по-скоро слаба жена.

# 15 994
Да, но има магазини, в които дори на жена в този  вид, ще ѝ кажат, че нямат толкова големи размери.

# 15 995
  • Другата България
Е, не че не си в ред, нормална си е жената, но пък слаба не бих казала.

# 15 996
Що сте толкова крайни? Азис пее прекрасно народна музика, доста от т.н.чалга звезди също. Селско е да се дават крайни определения за хора, които познавате само от медиите.

Аз не съм го чувала да пее народна музика, но задникът му беше пльоснат на огромен плакат зад паметника Левски. Подобна изцепка категорично го поставя за мен в графа "профани и селяци". Като го попитаха защо си е показа задника, той отовори "Защото е хубав". Смятам не са нужни повече обяснения защо не ми е симпатичен.

Точно така. В случая сме на едно мнение с теб. Това е отговор към М Петкова що сме толкова крайни. Ами защото образът, който показва публично, е гнусен и това хич не е крайно. Изобщо не смятам, че трябва да познавам лично някоя публична личност, за да имам мнение за нея. Малко ли са медийните им изяви.

# 15 997
Е, не че не си в ред, нормална си е жената, но пък слаба не бих казала.

Слаба е жената. Не би била слаба, ако беше девойка, но тя е жена! Не зная какво се рабира под "слаба" жена тогава? Аноректик?

# 15 998
Колко е хубаво на всяка 'слаба' да се лепва 'анорексичка'. Вече са едва ли не тандем като 'Макс и Мориц', 'Пижо и Пенда', 'Иван Прасето и Кирчо Сламката'. Не всяка жена трябва да има мазнини по себе си, за да е жена.

# 15 999
даа за всяка жена , която не е слаба - слабите са анорексици.
Аз съм 155см и 35кг и ям повече от мъжете вкъщи. И аз ли съм някаква категория 'анорексик'?

# 16 000
Пусни снимка и ще ти кажем.

# 16 001
Колко е хубаво на всяка 'слаба' да се лепва 'анорексичка'. Вече са едва ли не тандем като 'Макс и Мориц', 'Пижо и Пенда', 'Иван Прасето и Кирчо Сламката'. Не всяка жена трябва да има мазнини по себе си, за да е жена.

Не, не на всяка слаба. Защо го приемаш лично? Точно на тази фигура от снимката не мога да и намеря проблем, но както казах, сигурно аз съм с повредени възприятия поради специфичното си местонахождение.

Въпросната от снимката ми изглежда точно като втората от ляво на дясно. Тоест, нормално тегло.

# 16 002
а вие наясно ли сте въобще какво означава 'анорексик' , че го лепвате на всеки който е по-слаб от вас

# 16 003
# 16 004
а вие наясно ли сте въобще какво означава 'анорексик' , че го лепвате на всеки който е по-слаб от вас

Абсолютно, да. Но тук не поставяме диагнози, а говорим по принцип. А тегло 35 кг на ръст 155 см е изключително ниско.

Общи условия

Активация на акаунт