"Селски" номера и пинизи

• 5 177 246
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 005
Аз за съжаление познавам анорексик, който беше двойно и повече над моите килограми. Различни неща са, защо се преписват винаги на слаб човек?

# 16 006
Тези интернет обяснения като в профилите за запознанства. Висок съм 2 метра и тежа 72 кг. А на срещата пристига миньонче.😝  И всички са млади. Mr. Green Много млади!

# 16 007
Така ти се е сторило. Манекенките са по-едри, но с пропорционални форми. ХМ имат колекцич + и те са си точно за по-едри дами.
Като човек пазаруващ онлайн от години, нямам проблем с избора на номер. Ако не са стандартни номерата, обикновено има таблица с размерите. Хващаш метъра и мериш. С китайските дрехи не знам обаче как става.

Тази за мен е нормална жена, в никакъв случай не бих я окачествила като "по-едра",  newsm78

http://shop.mango.com/BG/p0/curvesizes/clothing/dresses/mosaic-p … ;ts=1438865817077

Но може и аз да не съм в ред? Не зная. За мен това е нормална, по-скоро слаба жена.
На мен жените са ми нормални, но не са типични манекенки. Просто са малко по-едри, което не значи, че са дебели, грозни, тлъсти, нито пък, че колекцията е за дебели, грозни или тлъсти. Не знам вече какво и как да кажа, за да не се лепне етикет Simple Smile.
Имам приятелка,1.90 е. Аз съм 1.70. Няма как да носим дрехи от една и съща колекция. То няма и да ни стоят добре и на двете едновременно.

# 16 008
Не са дебели, но не са и слаби. Средно едри. Laughing

# 16 009
  • където ми харесва
Аз за съжаление познавам анорексик, който беше двойно и повече над моите килограми. Различни неща са, защо се преписват винаги на слаб човек?
Това е невъзможно, нали знаеш. Дебели анорексици няма.

# 16 010
Аз познавам една мадама, на която и висят ластичните дънки. Whistling Laughing

Дайте нещо по темата на темата, а?

# 16 011
Да, явно съм общувала с извънземно, макар и диагностицирано. Спирам по темата Peace

# 16 012
Това е невъзможно, нали знаеш. Дебели анорексици няма.

Напротив, не дебели, но с нормално тегло има. Тези от снимките са в крайна фаза. Това, че не е 25 кг, не означава, че няма проблем. Анорексията е заболяване. Слабеенето е само последица от него.
Това не значи, че всички слаби хора са анорексици.

# 16 013
Заяц, ти си много млада още. Не може критериите да са едни и същи за жена на 20 и жена на 40. Аз запазих младежките си килограми, но тялото след две раждания и на 39 не е същото и въпреки че съм определяна като слаба от всички около себе си,  вече посмъртно не мога да вляза в дънки тип молив, а и да вляза, гледката би била неестетична.
Очевидно е, че повечето хора по улиците не са с мерки на манекенки. Следователно и не трябва да се продават дрехи само за хора с такива мерки.

# 16 014
Заяц, ти си много млада още. Не може критериите да са едни и същи за жена на 20 и жена на 40. Аз запазих младежките си килограми, но тялото след две раждания и на 39 не е същото и въпреки че съм определяна като слаба от всички около себе си,  вече посмъртно не мога да вляза в дънки тип молив, а и да вляза, гледката би била неестетична.
Очевидно е, че повечето хора по улиците не са с мерки на манекенки. Следователно и не трябва да се продават дрехи само за хора с такива мерки.

Не знаех, че е много млада.  Laughing В такъв случай изобщо не подлежи на коментар. Аз имам предвид жени, не млади момичета и девойки.

ПС. Не се и опитвай, защото казват, било вредно за здравето (дънките тип молив).

# 16 015
Софи, на мен жените в България ми се видяха много, много слаби.
(За сметка на това мъжете  Rolling Eyes)

# 16 016

Аз има казвам, че е от местоживеенето! Тук такива просто няма.

# 16 017
  • Пловдив
Аз им казвам, че е от местоживеенето! Тук такива просто няма.
Какво няма - мъже или жени? Слаби или дебели? Laughing

# 16 018
  • където ми харесва
То е ясно, че анорексията е заболяване. Но, Заяц обяснява, че анорексика, който познава е два пъти нейното тегло. Ако, хипотетично приемем, че тя е 40кг, то жена, тежаща 80кг не е анорексичка, освен ако не е била в начална фаза, а за мъж, това е нормално тегло, дори ако е двуметров.

# 16 019
То е ясно, че анорексията е заболяване. Но, Заяц обяснява, че анорексика, който познава е два пъти нейното тегло. Ако, хипотетично приемем, че тя е 40кг, то жена, тежаща 80кг не е анорексичка, освен ако не е била в начална фаза, а за мъж, това е нормално тегло, дори ако е двуметров.
Анорексията е психическо заболяване, макар и да се отразява по-видимо физически. Така че недейте да раздавате правосъдие кой какъв е и кой не е, анорексията се поставя с лекарска диагноза, а не със сметки във форум.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт