"Селски" номера и пинизи

• 5 177 127
  • 49 908
  •   1
Отговори
# 16 020
Софи, на мен жените в България ми се видяха много, много слаби.
(За сметка на това мъжете  Rolling Eyes)
Аз им казвам, че е от местоживеенето! Тук такива просто няма.
Какво няма - мъже или жени? Слаби или дебели? Laughing

Средно статистически жени по нашите географски ширини са от типа на показаните моделки, дори и по-пищни. Няма много, много слаби жени. Повечето много, много слаби жени са или със заболяване, или със зависимост. Конструкцията е различна, телосложението също е различно. Просто няма много грацилни жени. Тоест, има, естествено, но далеч по-малко отколкото в Европа по принцип и в България в частност. Същото се отнася и за мъжете. Трудно ще срещнеш мъж с по-грацилна структура. Не говоря за недорасляк  Laughing, а за хубав, строен, но по-дребен мъж. Трудно ми е да го обясня. Трябва да се види, за да ме разберете.

По повод аноректичния вид - никой не поставя диагнози. Това е епитет. Точно както жените, наричани "глигани в анцуг" не са всъщност диви прасета в спортно облекло, а просто са охарактеризирани с епитета "глигани", защото са дебелки.  Wink

# 16 021
  • Другата България
Е, не че не си в ред, нормална си е жената, но пък слаба не бих казала.

Слаба е жената. Не би била слаба, ако беше девойка, но тя е жена! Не зная какво се рабира под "слаба" жена тогава? Аноректик?
Цитат
Въпросната от снимката ми изглежда точно като втората от ляво на дясно. Тоест, нормално тегло.
Последно?
Повече от нормално е.

# 16 022
Е, не че не си в ред, нормална си е жената, но пък слаба не бих казала.

Слаба е жената. Не би била слаба, ако беше девойка, но тя е жена! Не зная какво се рабира под "слаба" жена тогава? Аноректик?
Цитат
Въпросната от снимката ми изглежда точно като втората от ляво на дясно. Тоест, нормално тегло.
Последно?
Повече от нормално е.

Защо, ти и изчисли БМИ ли? Хубаво, жената е с наднормено тегло. да приключваме, че Мери-Ан е експерт по всичко, няма да споря с нея. И от навлизане в магистрали разбира повече от мен, и от телесно тегло, и от естетика. Признавам си, не разбирам от нищо. Оттеглям се...

# 16 023
  • Другата България
 Shocked Софи, не знам какъв ти е проблема и дали е само с мен, но моето отношение, участие в разговора и  питане беше съвсем добронамерено. Ако знаех, че не ти е приятно, можеш да си сигурна, че изобщо нямаше да ти се включвам в неразбираемите на моменти постове, взаимно противоречащи си. Признавам, не те разбрах, затова и попитах какво имаш предвид.
Що се отнася до другите ти подмятания, въпреки постоянните ти изказвания  за това колко си интелигентна, умна, образована, успешна и бла - бла, то ми позволи аз все пак да имам малко по - различно мнение за това, което сигурна съм, не те засяга, и така трябва да бъде. Но пък това не значи, че когато пишеш откровени глупости и ми цитираш неща, съществуващи и отнасящи се за Канада, противоречащи с неща, случващи се тук, то аз ще съм  съгласна с тях. Което не значи, че разбирам повече, просто значи, че моята практика, виждания и разбирания са различни от твоите, което е съвсем нормално. Това е форум, всеки казва каквото мисли и не  нужно друг да се фръцка постоянно, когато нещо не му изнесе. А и да го прави - охарактеризира само себе си.
И въпреки, че си позволяваш на доста места да се изразяваш като последна инстанция, можеш да си сигурна, че не си. Аз също не съм - напротив, лаик съм в доста области, но пък и не си навирам мнението обезателно и задължително, когато не съм сигурна в нещо.
Така че ако проблемът ти е с мен, то най - лесно е просто да се избягваме взаимно - нещо, което досега правех успешно, тук просто съвсем в духа на постовете реших да кажа какво мисля и си позволих да попитам за противоречието в твоите. Ако това те е засегнало по някакъв начин, то ...не съжалявам, защото няма за какво.

# 16 024
Повече от нормално е.
А кое нормалното? newsm78

# 16 025
  • Другата България
 Grinning Ами за мен онази снимка беше на жена с нормално тегло, това казвам.
Повече от нормално...нещо като съвсем нормално, съвсем в реда на нещата...съвсем наред. За мен.
За друг може да не е.

# 16 026
Знам, че нормалното тегло на жената е минус 110 от височината... плюс- минус някой кг. е подробност. Примерно на 168 см.- 58 кг.

# 16 027
Коя е тази снимка?
Като ви чета, съм скелетоподобна. Стегнете се.

# 16 028
  • София
Кас, малко да  Hug
Софи, Мери, според мен гледате различни жени. Аз 2 пъти отворих един от линковете и ми се появиха две различни снимки!

# 16 029
  • Другата България
Не знам Цвети, за мен въпросът приключи, няма да задълбавам повече. Като казах "повече от нормално" имах точно това, което написах - нещо от сорта повече от добре, съвсем добре, съвсем нормално. Как се разбра и защо...това вече го изяснихме. Peace

# 16 030
  • Down south
Интересна дискусия.
Май съм точно по темата.
Според американските стандарти съм сравнително слаба 5'6 и 110 lb.  аха, почти на Фиданка Бойлиева ще го докарм Party
а според мащехата ми, която ни гостува и непрекъснато изтъква българските стандарти,  съм направо заоблена newsm78 Става дума за 169 см. и 50 кг.
Знам, че българките са финни и слаби, ама това натякване, как съм се заоблила, ми идва множко.

Мащехата и нейна приятелка, ни гостуват, дали да не сложа цялата къща на салатена диета, например   Party  че всички дружно да се впишем в пустите стандарти   bouquet

# 16 031
  • където ми харесва
Че за твоя ръст, по-скоро клониш към слаба, отколкото заоблена. Май се заяжда с теб.

# 16 032
http://shop.mango.com/BG/p0/curvesizes/clothing/dresses/mosaic-p … ;ts=1438865817077

Ако коментирате дали жената е слаба или дебела, очевидно е, че е по-скоро слаба, отколкото дебела. Grinning И по канадските и по българските стандарти. Не виждам защо жена с подобна фигура е попаднала в колекцията за нестандартни мерки. Тези също: http://shop.mango.com/BG/asc/curvesizes/new
Може би височината е от значение също.

Бетер тийнейджърски форум ставаме щом стане дума за килограми и калиев перманганат!  Party

# 16 033
  • Варна
Същата моделка с други дрехи http://shop.mango.com/BG/p0/curvesizes/new/super-slim-fit-alexan … ;ts=1438925842253
Очевидно е, че не е слаба.

# 16 034
Абсолютно не е слаба, но не е и дебела.
На жени като нея казвам нормални.

Общи условия

Активация на акаунт