Отговори
# 525
  • Враца
Себи, ако са на първо място ще има награждаване, снимки от награждаването и евентуално общи снимки на Ф и Б - да им се радваме  Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
А като не са - няма да има нищо  Sad

А тази къщичка, която преди време се появи, дали няма да е новата къща на Нериманката?  Thinking Thinking
Тя, между другото, се намира срещу входа на пазара - вътре в самия пазар, където е магазина на Сейфетин бей  newsm78

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 23:34 от mama_an_ji

# 526

Мами  много ми се иска гласуването да е спряло на тези позиции.

Супер е !

Само в една категория  Karadayi  ни води. newsm78 newsm78/ама знам ли я коя е ?/

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 23:33 от sebilMM

# 527
  • Враца
Себи, рускините коментираха, че гласуването е до 24:00 ч днес (30.03.) - така, че това може да е окончателен резултат  smile3508

# 528

smile3508 newsm51 smile3508
 Много им се радвам и съм им благодарна на рускините.Дори да не сме първи /много ми се иска обаче ,пак съм доволна при таз многотия от сериали.

Понякога ни подвеждат или леко залитат , но са твърдо  за "Чучулигата"  bouquet

Колкото до  това  да  ги видим заедно на светско парти  съм повече от сигурна, че ще стане!
До сега да много убедителни професионално и визуално Wink Wink Wink

# 529
Днес по едно време бяхме доста назад в класацията след като през цялото време водехме. Четох при рускините. Много се ядосах, но реших да не ви занимавам и вас , да ви раавалям неделята. Братушките от Вконтакте обаче се организираха яко и май са превзели върха  bouquet
 Сега както казах и предният път остава да видим малко уважение от страна на Бу и Ф. Сигурна съм,че никой няма да умре, ако отидат заедно на наградите.....
 Преди малко четох,че актьорите от  ''Кючук Ага'' сключили брак, за да вдигнат още рейтинга hahaha hahaha hahaha Това едва ли е напълно вярно. Мисля,обаче че нашите хич не правят добре  като стоят на страна един от друг и една нова обща фтока извън кздър нямат newsm78

Себи, дано си права аз съм скептична Rolling Eyes

# 530
  Изравнили са се  преди малко Cry Sad

Е , то ,ако има някакви подмолни врътки ....надежда всяка оставете!

# 531

Наистина Лите , ако има награди и не отидат заедно ще е безобразие  и тогава ще прехвърля ножа на дръвника от Зелката на Чапата.

# 532

Това което поствам е от турски сайт.

# 533
Себи,аз за Чапа отдавна съм си приготвила това  hahaha hahaha

# 534

Зная аз , а и те знаят ,че с нас ,а да не говорим и  за рускините  шега не бива Joy Joy Joy

Така ,че Зелка , Чапа докато трае сериала да си стоят мирно , че знае ли се .

После каквото дойде , такова!

# 535

Момичета , днес  голяма шетня му  newsm28 1ironing wash hangтеглих и сега  съм скапана.

Отивам да спя .
Лека нощ!

# 536
Добро утро. Hug Hug Hug

Не се надявайте на награда.  ooooh! Почти навсякъде, където водихме, вече сме на второ място, проверих. До края сигурно навсякъде ще е така.  Peace Не се сещам кой ми каза, че тази анкета е нагласена. Ставаше въпрос за миналата година, когато се е получило по същия начин, едни са водили през цялото време, в последния момент други са взели първите места.  Peace Те отдавна я приключват, а си върви.  ooooh! Явно ще свърши, когато излезе на първо място, който трябва, за съжаление. ooooh! По принцип се въздържам да гласувам в анкети, именно по тази причина, а вече напълно ме отказаха. Peace

Успешна нова седмица.   bouquet

# 537
  • Враца
Добро утро, момичета!  Hug Hug Hug

Снежи,  bouquet

Анкетата още не е приключила  Laughing

И едно видео посветено на Юсуф с неговата тиха и ненатрапчива любов  Heart Eyes
http://vk.com/video_ext.php?oid=28865707&id=167990870&ha … 086b7d27&hd=1

# 538
Добро утро wavey wavey wavey
Мами, много ми хареса клипа с Юсуф, благодаря. Ако оставят образа му така до края, ще бъде уникално за турски сериал - втори влюбен, който не злобее, не преследва, не отвлича (като Селим), а обича тихо и помага.

# 539

Мами наистина клипа е чудесен.  bouquet
 Ето за това аз много обичам клиповете и гифчетата. Гледаш и виждаш детайлите  в играта на актьорите ,идеите на режисьора .
И тук оригинално  хрумване за сърцето на дъното на чашата.
Едни може да  си мислим ,че показва любовта на Юсуф , а за Фериде да е любовта на Кямкан към нея.

Играта ,доста пестелива на актьора/ Юсуф  предимно с поглед и устни  ме впечатли. Не бях я забелязала досега,дори я критикувах  Sad

Снеже зная ,че са нагласени нещата в тези анкети ,но аз си ги следя  и гласувам.За мен е важно, че са в конкуренция с други  актьори и филми , че вълнуват много зрители  ,че са забелязани и отбелязани в медиите.

Вале Hug

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 10:53 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт