Отговори
# 555
  • Враца
Себи, и ти си бърза в смяната  Laughing Laughing   Hug

Творчество на Фенове

# 556

Имам чувство , че много хора ще започнат да гледат нашия сериал ,когато започва от 20ч.

То не са всички зрители и фенове в Турция като нас и рускините да стоим до зори Laughing

# 557
  • Враца
Днес се пиша малко сценарист и
се замислих се за общия сън на Фериде и Кямран - има дете момиче - Мунисе (с името на осиновената дъщеря на Фериде според книгата), със сигурност дете на Кямран, което накрая нарича Фериде -  мамичко, но тя не знае, че му е майка. В  момента на този сън Кямран е при Нериман и всъщност сега разбираме, че тогава се зачева детето им, за което Нериман казва, че има предчувствие, че ще е момиче  Thinking Thinking.
Дали няма да комбинират децата и да има само едно дете накрая - детето на Кямран и Нериман, казващо се Мунисе, което впоследствие Фериде, ставайки съпруга на Кямран, осиновява. Thinking
Иначе не виждам логика да сънува осиновеното си дете (Мунисе) в странство като дете на Кямран  Thinking Thinking  
И без това обърнаха всичко до тук с краката нагоре  Laughing Laughing Laughing

# 558
Мами, може и да си права,но аз не помня в съня да се е споменавали името на момиченцето newsm78
Голяма сладурка,точно така и аз си представям дъщеричката на ФерКам, прилича по-малко и на двамата Mr. Green

# 559
Мами  Wink Wink Wink аз пък си мисля ,че си стъпиха на краката най- после всички !

Това според мен е и причината да ги сложат в най- гледания час и ден.

Дано!

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 22:09 от sebilMM

# 560
  • Враца
Литъл, права си - не се споменава в този сън, че се казва Мунисе - само казва "Откъде те познавам"

а това е от първия сън на Фериде, когато помагаше на Кямран като беглец  (но май моята история се пропука  Laughing Laughing Laughing)  - тук Ф казва, че това е тяхна дъшеря

# 561
Сериала в началото го приех с голяма радост и големи надежди, но уви...
Не знам ще остане ли някаква връзка с книгата (като посягат към класика, нека е с повече уважение), но и в книгата Фериде приема детето на Кямран от брака му с Мюневер, която е болнава и умира.
Обаче, в романа Кямран не е виновен, не лъже. Той е сурово навикван от Фериде (дивачка, не знае да се държи като жена) и дори поощрен от нея да замине за чужбина. Четири години раздяла, и естествено, връзка на Кямран с друга жена. След бягството на Фериде, той е болен, после я търси, разбира за композитора, и чак тогава се оженва.
Докато в сериала, ние виждаме Кямран до Фериде ежедневно, няма раздяла и смекчаващи вината обстоятелства. От страх, от вина, гузна съвест, той лъже или поне спестява истината на Фериде.

Но това, което ме отчайва, е, че и в романа, и в сериала, Фериде прави компромиси и прощава изневярата на Кямран. Може би мъдро и философско отношение към живота, но не и за младо момиче. Тя е чиста, невинна, влюбена. Кямран с цялата му любов не заслужава нейните жертви.
От една страна - Фериде, сираче, ощетена от съдбата, самотна, но честна, пряма, смела, разумна, зряла в решенията си, самоотвержена, предана.
От друга страна - Кямран, умен, образован, глезен, галеник на съдбата, любимец на жените, нерешителен, женен, с дете.
Е, тежък товар поема Фериде...но любов, какво да се прави. Тя разбира, че дори с неверния Кямран ще е по-щастлива, отколкото сама.

# 562
Привет!  Hug
В този нов фрагман аз не видях нещо ново, само часа и денят.  Embarassed Сцената с целувката не беше ли вече давана?  newsm78
Ан жи, много е вероятно да си спестят пари за още едно дете-актьор и да стане както ти прогнозираш. От този сън аз подробности не помня  Embarassed, но щом са го включили явно имат нещо в предвид. Въобще ходенето до Анадола ще го приключат много по бързо, защото идеята им е да снимат повече време двойката Фахрие&Бурак, защото знаят кои са зрителите им. А аз съм от тези зрители, които искат сериала да е по романа. ooooh!

# 563
Този момент съм го пропуснала или съм го забравила newsm78 Не е сигурно,че не си права има логика в разсъжденията ти.  Като се замисля обаче този сън им помогна да направят по-смели стъпки един към друг, да осъзнаят,че съдбите им са свързани.Затова мисля,че ще е тяхна родна дъщеря. Пък и повече ми харесва идеята.
Много са въпросите,които почва да ме чоплят Rolling Eyes Ами детенцето, до което ляга да спи Фериде newsm78

# 564
  • Враца
Да, наистина - детенцето до което ляга Фериде го бях забравила.
Но не е гаранция че тези моменти ще ги има в включени в епизодите - вече в нищо не съм сигурна. Кой знае колко пъти досега са променили началния сценарии според рейтинг и т.н.  Laughing

Снейк, и на мен ми се иска да се движат по-близо до книгата (нали виждаш, че само я цитирам  Laughing Laughing Laughing) и ще съм щастлива, ако не претупат странството на Фериде и се насочат към спомени за общите им сцени - има много какво да ни показват като спомени на двамата Grinning

# 565
Цитат
Днес се пиша малко сценарист и
се замислих се за общия сън на Фериде и Кямран - има дете момиче - Мунисе (с името на осиновената дъщеря на Фериде според книгата), със сигурност дете на Кямран, което накрая нарича Фериде -  мамичко, но тя не знае, че му е майка. В  момента на този сън Кямран е при Нериман и всъщност сега разбираме, че тогава се зачева детето им, за което Нериман казва, че има предчувствие, че ще е момиче   .
Дали няма да комбинират децата и да има само едно дете накрая - детето на Кямран и Нериман, казващо се Мунисе, което впоследствие Фериде, ставайки съпруга на Кямран, осиновява.
Иначе не виждам логика да сънува осиновеното си дете (Мунисе) в странство като дете на Кямран

Мами, има логика, ако детето на Нериман се роди, а тя си замине при това раждане. То ще бъде отгледано в конака, където Кямран знае само една любов -  Фериде. Така е възможно детето да израсне с мисълта, че майка му е Фериде, която бащата обича. До сега друго дете не са показвали. Напълно е възможно да няма две деца като в книгата.
Другият вариант е Нериман да не роди и това да е осиновеното дете...

# 566
  • Враца
Един бърз виц
Скрит текст:
Откакто забраниха Youtube в Турция, там вече му викат Yoktube.

# 567

На мен пък ми си гледа сериал ,който е приятен за гледане и с хубави и добри актьори .
Аз все още карам по спомени за романа "Чучулига" за да не се  вглеждам в подробности от него.
Това си е въпрос на избор .
Не забравям ,че турските сериали  се правят на парче според рейтинга.
Ако се   снимаха   от първата до последната серия  и след това  се излъчват - да ,търпят коментари и  критика .
Ние сме подвластни на конюнктурата на турския ТВ пазар и аз съм се примирила.
Ако ми писне ,просто ще спра да гледам както го направих  с  много до сега.

# 568
  • Враца
Мами, има логика, ако детето на Нериман се роди, а тя си замине при това раждане. То ще бъде отгледано в конака, където Кямран знае само една любов -  Фериде. Така е възможно детето да израсне с мисълта, че майка му е Фериде, която бащата обича. До сега друго дете не са показвали. Напълно е възможно да няма две деца като в книгата.
Другият вариант е Нериман да не роди и това да е осиновеното дете...

И в двата ти варианта Нериманката трябва да изчезне от хоризонта ни - вече не се издържа. Само да не я направят добра, заради бременността  Laughing Laughing Laughing

Ние сме подвластни на конюнктурата на турския ТВ пазар и аз съм се примирила.
Ако ми писне ,просто ще спра да гледам както го направих  с  много до сега.

Себи, да спра да гледам, ама тези двамата  са като магнит  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 22:57 от mama_an_ji

# 569

Катя харесват ми и  двата варианта за детето .Все са свързани Кямран и Фериде.
Нериман ще изчезне според мен независимо как , но детето тя ще го роди.

Общи условия

Активация на акаунт