Отговори
# 570
Мами там е и моят проблем -магнетизма !

Наистина съм спокойна ,че не съм само аз залепнала за "Чучулигата".
Благодаря и на другите залепени Hug Hug Hug

Мисля , че така ще изглежда Фериде в Анадола Thinking Thinking ThinkingМоже и да греша newsm78

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 23:17 от sebilMM

# 571
Момичета, защо трябва Мунисе или момиченцето от съня да е дъщеря на Нериман или осиновеното дете от Фериде  newsm78, според мен, поне убеждението, с което останах от съня е, че тя е истинска дъщеря на Кямран и Фериде, тя все пак ще трябва да се роди Grinning Grinning Grinning, така си мисля, че те след всички перипетии  ще си имат едно такова съкровище Heart Eyes Laughing Laughing Laughing- в бъдеще, разбира се  Hug, нали се разбрахме, че не е редно Фериде да отглежда дъщеричката им сама в Анадола.

# 572
  Лили  и така ми харесва -да си е тяхно детенце .Плод на тази толкова голяма и изстрадана любов.

А те докато му мислят  какво ще правят , аз отивам да спя Hug

# 573
  • Враца
Лили, няма лошо да е тяхно момиченце, но се страхувам, че ще свършат сериала само с тяхната сватба , преди да се разбере ще го има ли или не това дете  Wink

# 574

⁉ Уважаемые участники нашей группы и посетители сайта! Печальная новость для нас обрушилась от создателей сериала «Королек-птичка певчая»! Сериал закрывают.
Подробно можно прочесть на нашем сайте на странице

http://korolek.com/novosti/korolka-zakryvayut.htm

newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 08:20 от lilitoKoleva

# 575
# 576
  • Враца

Скрит текст:
⁉ Уважаемые участники нашей группы и посетители сайта! Печальная новость для нас обрушилась от создателей сериала «Королек-птичка певчая»! Сериал закрывают.
Подробно можно прочесть на нашем сайте на странице

http://korolek.com/novosti/korolka-zakryvayut.htm

newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:

Лилиии, с това може да причиниш много неприятности сред нас, хората на възраст, ние сме със слаби сърца   Laughing Laughing Laughing
Тези в Турция имат ли ден на лъжата или това е измишльотина на korolek.com  Laughing Laughing Laughing

# 577
 newsm78 newsm78 newsm78

Надявам се да е вярно Praynig Praynig

# 578
 HugДобър вечер Hug Hug Hug

Аз съм #Crazy #Crazy #Crazy от сутринта.

Страхувам се  от фатални последици за моето    Kissing Heart като Мами Wink[/b

Лили Naughty Wink Laughing кое да е вярно -че е 1-ви април  или че спират сериала Shocked newsm78

# 579

Този поглед на Б/К не ви ли се струва много  обхождаш по забележителности hahaha hahaha hahaha

# 580

Себи, надявам се това да е вярно Laughing Laughing Laughing

За другото една рускиня писа, че от Канал Д й е информацията ooooh! Tired Tired
Скрит текст:
Joy Joy Joy

# 581
# 582
Eййййй, ще докарате човек, който не знае коя дата сме днес, до инфаркт с тия руски новини. Joy hahaha
Цитат
Мами, има логика, ако детето на Нериман се роди, а тя си замине при това раждане. То ще бъде отгледано в конака, където Кямран знае само една любов -  Фериде. Така е възможно детето да израсне с мисълта, че майка му е Фериде, която бащата обича. До сега друго дете не са показвали. Напълно е възможно да няма две деца като в книгата.
Другият вариант е Нериман да не роди и това да е осиновеното дете...

Цитат
И в двата ти варианта Нериманката трябва да изчезне от хоризонта ни - вече не се издържа. Само да не я направят добра, заради бременността

Аха, елиминирала съм я като образ вече.  Joy  Най-добре е и да не оставя следи след себе си, но тук нямам сигурност. А и се появи Азеля - нова отмъстителка. Нериман вече е ясна, ще си носи последствията за гадориите. Сега е редно да се запознаем с гадничката Азеля, щото и нея я гони отмъщението. Laughing
Изключвам обаче такава фриволност на сценаристката, при която съвсем в противоречие с романа ще забремени Фериде и ще я прати сама в Анадола с детенце на ръце.   Naughty
Сънят с момиченцето не мога да го тълкувам като копнеж на двамата за дете, щото Фериде се чуди в какви отношения е с това дете. А Кямран се усмихва, значи знае както чие е детето, така и защо приема Фериде за своя майка.   

# 583
  • Враца
Изключвам обаче такава фриволност на сценаристката, при която съвсем в противоречие с романа ще забремени Фериде и ще я прати сама в Анадола с детенце на ръце.   Naughty
Сънят с момиченцето не мога да го тълкувам като копнеж на двамата за дете, щото Фериде се чуди в какви отношения е с това дете. А Кямран се усмихва, значи знае както чие е детето, така и защо приема Фериде за своя майка.   

На 100% съвпада моето мнение  по тези въпроси  Grinning

А за новините дотук, ще разберем истина ли са или първоаприлска шега чак утре. Сега за всичко се гадае истина ли е или не  Laughing Laughing Laughing

# 584
Гледам и се чудя на колко стана тъкат рускините- първоаприлски , класации ...

Много са железни  и  са много силно "залепнали" за магнита- "Чучулегата"-като нас,малко в темата ,но железни Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing

Кате Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт