Отговори
# 690
"Нашият" конак е това   Laughing Laughing
Феновете там ходят да търсят Фахрие и Бурак  Laughing Laughing Laughing
Явно вече снимат на други места. А,  дано Фериде вече да е заминала нанякъде  Praynig Praynig Praynig
 bouquet
Дано да е заминала. И другите да са се изнесли от "прокълнатия" конак.  Wink

Цитат
Доан Умит Караджа и Чаян Ърмак са режисьорите на "Чучулигата", но явно Чаян се е отеглил.  Peace Всъщност още в началото бяха писали, че единият ще е само за не знам колко си епизоди, но аз мислех, че става въпрос за Доан Умит Караджа, а явно е било обратното.
 bouquet
Досега не бях се заглеждала при преводите кой точно е режисьора. Знаех от вас за Чаян и си го приемах на доверие.  Embarassed

# 691
  • Враца
Когато питах тук дали е сменен, а това беше преди 2-3 седмици, проверих по сайтовете, където качват епизодите с руските преводи - turksinema, big sinema, но навсякъде си стоеше неговото име   Thinking

Това ми хареса  Heart Eyes

Каждое "я", каждое "ты", должно стремиться к бесконечному "мы"

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:01 от mama_an_ji

# 692
Снейк,  Hug  Heart Eyes Така или иначе, вече сме останали само с Доан. Mr. Green Ето го юнакът, да го знаем кой е и само него да плюем отсега-нататък. Joy Joy Joy

Пък тази е сценаристката - Севги Йълмаз.  Wink Тя си е сама от началото. Grinning

# 693
  • Враца
Досега този Чаян Ърмак го отнасяше за почти всичко (и сценаристката де  Laughing Laughing Laughing)

Сега вече знаем към кого да насочваме стрелите си  Laughing Laughing Laughing

За какво ли става въпрос тук?   newsm78 newsm78 newsm78
Това са им дрехите от къщичката  newsm78 newsm78

Çalıkuşu ‏@calikusu2013 19 мин

Bkz: Gazeteyi acar acmaz insanin icinin acilmasi... Simple Smile) @EvcenF @ozcivit_burak @mhmtozgur @Elifskender2 pic.twitter.com/RnhRHpFqFI

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:09 от mama_an_ji

# 694
Добър вечер в новият ни най любим ден пт седмицата,чучулиги Hug Захващам се да ви чета,че доста сте изписали  bouquet

Страхотен колаж Heart Eyes Heart Eyes  Фахрие е наистина като принцеса в тази рокля!

# 695

Аз     umnikuuсе явявам по покана на прокуратурата Wink в защита на моя под опечен Кямран Сейфетинов . Wink Laughing

Той Кямран до тази вечер в къщичката където се явява по Покана на Фериде не я е излъгал .
По -точно по въпроса за детето ,че е от него със сигурност!

Сейфетин не му беше казал  ,че ще се жени за Нериман защитавайки неговата и на семейството чест.
Той не  беше  чул от устата на Нериман ,че детето е от него до вечерта на последните кадри от 23 епизад.
  Много и изведнъж му дойдоха на Кямран ,неговите  в миналото,  и на баща му  грешки  сега!
Де факто  Кямран  вече мисли  ,че е възможно змията да е бременна от нощта за която знае и Фериде ,че е бил при нея т.е преди да са се обяснили в любов.

Е , сега вече , ако не и каже  и няма обективни причини за това  ще ми е много трудно да го защитавам Sad

Толкова се радвах за този ден и час , а се оказва ,че ще имам гости и съм в потрес.
Надявам се да измисля нещо ,защото във всяко стая имам  нет. Wink

Приятно гледане  Hug

# 696
Новата тема е готова.  Hug Заповядайте в нея, като изпишем тази. Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=774574.0

# 697
Ами да пишем Снеже ама серията започва  Shocked

Момичета  Naughty темата на Снежето е супер , ама дайте да изпишем тая и после   в в лилавата

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 20:14 от sebilMM

# 698
Успях да се класирам за 24 епизод. Щом режисьорът е стария, не очаквам нищо от това, дето го бях написала. ooooh!
Приятно гледане.  Hug

# 699
Себи, Heart Eyes  мерси, че ми подсказа за серията.   bouquet Аз направо забравих. ooooh!

Приятно гледане.  bouquet

# 700
Уси  Laughing  гледай моля те Praynig  после ще ги съдим и оправдаваме .

Така де!

# 701
# 702
Литъл, мерси за хубавия колаж.  bouquet

Почнала, не почнала серията и реклама. ooooh!

Този път целувката е в целта. Mr. Green

# 703

Е , сега рекламите ги понасям ,по това време става Wink

# 704
Снеже от носовете им нищо не става ,смачкаха ги . Laughing

След малко ще ги разгледаме подробно.

Яд ме е на мустака !  Затуля ми  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт