Отговори
# 675

Да  Мами явно  не е мислил с главата  която трябва , но това е типична  мъжка черта , а той доказва ,че е 100% мъж Naughty

Ако   милата Фериде имаше малко повече  опит можеше да задържи Кямран тази фатална нощ ,ако не на нежности на мили спомени да я бяха подкарали нищо от това нямаше да се случи.
Той беше готов,нали?С колко надежда погледна ,тя на прозореца ли е?

Да спираме  с пледоариите и оставим сили за довечера Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 10:45 от sebilMM

# 676
  • Враца
Да, и аз предлагам да оставим Кямран да си "троши" главата, както той си знае и разбира.

А аз имам съмнения, че няма да мога да гледам епизода онлайн, може би малко по-късно - вече качен някъде.  Sad

# 677
Добър ден!  Hug Hug Hug
Снеже   bouquet И аз имам нужда от бонбони след снощния епизод. Wink
Ан жи   bouquet Кямран е много виновен за мен. Нали уж беше много влюбен в дивачето, защото тогава се вре по чуждите кревати, че и бебета прави.  Naughty Влюбен във Фериде, а всеки път и казва как нищо не струва и никога няма да е като тези дами с които излиза.
Аз пак ще се върна на роклята, с която беше на годежа. Нали тя е на майка и, значи за мен е много скъпа, защо тогава не я взе със себе си?  newsm78 Мисля си, че тук е скрит ключа за палатката. А ако знаех текста на гръцката песен, може би щях да бъда сигурна защо Фериде покани Кямран на романтична вечеря. Остават ми съмненията за Фериде - няма да е само заради извинението, има и още нещо. Предишния път в тази къща си казаха много истини. Мисля си, че сега тя пак очаква същото.  Това, дето му запуши устата в първия момент ми е съмнително. Може би иска да го предразположи за откровеност. Или пък да му покаже колко много държи на него. newsm78
И още нещо си спомних - когато влязоха в къщичката с Мюжгян, Фериде си спомни танца им. И си каза - как ще живея без него. Rolling Eyes Ако мисли да се жени за него, може би тази фраза нямаше да прозвучи.
А Мюжгян и Юсуф пак са първите дружки на момичето ни. Нека Кямран да заповядва на Фериде тя да не се среща с него. Та ако не е неговото мъжко рамо до нея, как ще се справя тя в този свят, дето жената не я зачитат за личност.
В този епизод се казаха доста неща, ама с едно гледане се изпускат доста неща.
Очаквам Себи  Hug да се включи със защитата. Laughing
Хубав ден!  Hug

# 678
  • Враца
Мисля си, че тук е скрит ключа за палатката. А ако знаех текста на гръцката песен, може би щях да бъда сигурна защо Фериде покани Кямран на романтична вечеря. Остават ми съмненията за Фериде - няма да е само заради извинението, има и още нещо. Предишния път в тази къща си казаха много истини. Мисля си, че сега тя пак очаква същото.  Това, дето му запуши устата в първия момент ми е съмнително. Може би иска да го предразположи за откровеност. Или пък да му покаже колко много държи на него. newsm78
И още нещо си спомних - когато влязоха в къщичката с Мюжгян, Фериде си спомни танца им. И си каза - как ще живея без него. Rolling Eyes Ако мисли да се жени за него, може би тази фраза нямаше да прозвучи.

Ако твоите предположения са верни, да не излезе накрая, че това е заминаването и "в странство"  newsm78 newsm78  и да няма Анадола или каквото и да е.  Thinking Thinking

Въпреки, че малко ме съмнява. Ако Фериде има тези подозрения (за бебето), надали че бъде толкова романтично, колкото ни го показват във фрагманите (въпреки, че не за първи път бихме били в заблуда) -  на Фериде не са и присъщи преструвките, та чак да се прегръща и целува с Кямран, само и само да разбере истината (просто това не е в стила и - тя не е прикрит човек и преструвана, като някои други  Laughing Laughing Laughing.  23 епизода не забелязах такива черти в нея - обича - веднага, всичко, в очи казано)

Но не остана много -  има-няма 8-9 часа до истината, ако изобщо я разберем в този епизод  Laughing Laughing Laughing

Кямран е много виновен за мен. Нали уж беше много влюбен в дивачето, защото тогава се вре по чуждите кревати, че и бебета прави.  Naughty Влюбен във Фериде, а всеки път и казва как нищо не струва и никога няма да е като тези дами с които излиза.

Честно да си кажа, аз все още не мога да го разбера за Нериман. Сега дават спомени, как през цялото време е бил влюбен в Дивачето и какви ли не номера е правил, за да я предизвика и е гонил всички мераклии за нея. И изведнъж се появява Нериман и той си припада по нея и вече иска да се жени за нея и даже я молеше за това. А продължаваме да разбираме, че всъщност Фериде е в сърцето му. Вижда изведнъж, че не е безразлична към него (6 еп - през цялото време я изпитваше), обаче пак в леглото на Нериман.  Ще кажете магии и други глупости на Мюневер.  Laughing Laughing Laughing Laughing  Магиите май са си само в неговата глава  Laughing Laughing

Е ако всичко беше според нашите виждания и разбирания, нямаше да има "залепящ" сериал  Laughing Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 11:47 от mama_an_ji

# 679
Цитат
... на Фериде не са и присъщи преструвките, та чак да се прегръща и целува с Кямран, само и само да разбере истината (просто това не е в стила и - тя не е прикрит човек и преструвана, като някои други 
Така е, но досега тя нямаше никакъв успех да научи истината. Сега може би ще се възползва от съвета на Азеля/ може би не е бил само за Нериман разговора, а може Фериде да приложи друга тактика/.

Цитат
Е ако всичко беше според нашите виждания и разбирания, нямаше да има "залепящ" сериал
Аз предпочитах да е по романа, нищо че знам как щяха да се развият събитията. И нямах нищо против да го поукрасят, защото все пак в дневника нямаше много информация за Кямран и семейството му. Ама те прекалиха.
Сега много се надявам новия режисьор да направи сериала интригуващ. Вече харесах подхвърлените реплики, акцентирането върху детайлите.

# 680
  • Сливен
Вие сигурно вече гледате 23 еп с бг превод, а аз продължавам да нямам никакъв достъп до ASI  ooooh! ooooh!

Снощи имаше проблем със сървара, нищо не зависеше от трябваше просто да чакаме. ooooh! Извинявам се причиненото неудобство. Embarassed Сега всичко си нормално и всичко работи както трябва. Peace Лек и успешен ден. Hug

# 681
  Миме Hug  ние тук сме толкова залепени за сериала "Чучулигата" , че сме се научиле да  чакаме и уважаваме момичетата ,които ни правят щастливи с преводите си  Heart Eyes
Техническите проблеми не ни притесняват /моля да ме извините ,че говоря от името   на другите/ но май е така Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Пускам ви докато обядвате  любими любовни моменти от сериала  ,че може да ни лишат от тях в няколко серии.

Аз като си пиша за други неща   не съм се отказала от адвокатурата , но трябва и да готвя    food002  food002 и да работя Wink

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 13:29 от sebilMM

# 682
  • Враца
Снощи имаше проблем със сървара, нищо не зависеше от трябваше просто да чакаме. ooooh! Извинявам се причиненото неудобство. Embarassed Сега всичко си нормално и всичко работи както трябва. Peace Лек и успешен ден. Hug

Благодаря за инфото  Hug Hug Hug
Изобщо няма причина да се извинявате   bouquet

Аз по едно време започнах да се притеснявам да не са ме "изритали" от АСИ   Laughing Laughing

Иначе се сетих по едно време да потърся във Vbox-а и го изгледах (но довечера ще си го сваля - обичам да си ги имам на дискове и след време, като стана стара баба и нямам какво да правя да си го изгледам пак Laughing Laughing Laughing Laughing)

Сега много се надявам новия режисьор да направи сериала интригуващ. Вече харесах подхвърлените реплики, акцентирането върху детайлите.

Снейк, за режисьора сигурна ли си - по едно време четох по въпроса, но Снежето каза, че не е чула да е сменен  Thinking

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 13:08 от mama_an_ji

# 683
  • Враца
Цитат
Королек- птичка певчая
Вчера ездила к особняку Решат паши, как оказалось в пустую, съемок вчера не было, ворота на замке, сфотографировать получилось только издалека, потому что кованные ворота и другие элементы закрыты фанерой (фото 1), видимо от назойливых фанатов, с остальных сторон высокий кирпичный забор. Поговорив с охранниками из соседних домов было выяснено, что последний раз съёмки в особняке проходили в этот вторник, в настоящее время съемки в особняке ведутся 2-3 раза в неделю, в остальное время он закрыт!

# 684

А , аз гледам и се радвам на видяното от очите  ми !

Нашите са по- хубави от смятаните за свеТовно най-красивата филмова двойка Rolling Eyes-Да!

По-красиви са!

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 16:23 от sebilMM

# 685
# 686
Цитат
Снейк, за режисьора сигурна ли си - по едно време четох по въпроса, но Снежето каза, че не е чула да е сменен
Снощи като гледах превода видях че е нов, името му е Доан Умит Караджа.

Хайде да ви припомня какво ще гледаме довечера
фрагман 1
http://vbox7.com/play:a00e4ef3bd
и фрагман 2
http://vbox7.com/play:8525e91153

Ан жи,    bouquet сега видях инфото от руските девойки. Да не би вече да са напуснали конака всичките/ ако Азеля е ядосала Кямран/  и само периодично да снимат спомени на К. и Ф.
Или това е конака на Азеля?  newsm78

Клипчетата са много хубави.   bouquet   bouquet

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 15:33 от Snake777

# 687
  • Враца
"Нашият" конак е това   Laughing Laughing
Феновете там ходят да търсят Фахрие и Бурак  Laughing Laughing Laughing
Явно вече снимат на други места. А,  дано Фериде вече да е заминала нанякъде  Praynig Praynig Praynig

# 688
Цитат
Снейк, за режисьора сигурна ли си - по едно време четох по въпроса, но Снежето каза, че не е чула да е сменен
Снощи като гледах превода видях че е нов, името му е Доан Умит Караджа.

Доан Умит Караджа и Чаян Ърмак са режисьорите на "Чучулигата", но явно Чаян се е отеглил.  Peace Всъщност още в началото бяха писали, че единият ще е само за не знам колко си епизоди, но аз мислех, че става въпрос за Доан Умит Караджа, а явно е било обратното. Hug Peace

# 689
  • Враца
Режиссер Чаган Ырмак дал пару советов поклонникам Королька
http://korolek.com/novosti/rezhisser-chagan-yrmak-dal-paru-sovet … nikam-korolka.htm

Цитат
Режиссер снимающий сериал «Королек-птичка певчая» Чаган Ырмак на своей страничке в социальной сети решил дать «Чалыкушатам» пару советов и ответил на их вопросы.

Очевидно поклонники одолели вопросами о съемках и сюжете новых серий, а также высказали свои недовольства режиссеру о происходящих событиях, на что он ответил:
«Вниманию моих молодых друзей, недавно присоединившихся к нам! Я снял только первые три серии Королька. Поэтому все ваши похвалы, просьбы или жалобы направляйте не мне, а каналу Д. Мы здесь (на странице) в основном занимаемся фотографией и говорим о жизни. Однако не придавайте сериалам слишком много значения, не заменяйте ими настоящую жизнь (не делайте из них смысл жизни, не живите ими).
Следите за происходящим в стране, живите своей жизнью, гуляйте, читайте книги, слушайте хорошую, качественную музыку - это вам сослужит гораздо большую службу.
Вот, например, вчера вечером девушки с парнями попили чаю и побежали по своим делам, а мне осталось это фото выше. Мои молодые друзья, вы тоже встречайтесь с девочками и мальчиками, ведь ни один сериал не научит вас любви, дружбе - все это ищите в своей настоящей жизни.»

Това е публикувано на 28.02.2014г, тогава го четох, но не обърнах внимание на това, че казва, че е снимал само първите 3 епизода. Значи отдавна  сме само с този,  другия режисьор  newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт