Отговори
# 660
  • Враца
Себи, коя звезда се жени? Трябва да е Бурак. Ама като знам, че пресата се информира от форумите, а той в онова арабското интервю на въпрос за женитба, отговори "Късмет"... не им се връзвам много...

Кате, това списание излязло в Русия може би- виждам дата - 14 март, но в него са използвани стари интервюта на Бурак и може би последното интервю с арабската журналистка (това коментираха рускините миналата седмица). Но забележи на снимката "Бурак и его невеста Джейлан" дали е Чапа и си направи изводите колко са в час техните журналисти и колко верни неща пишат  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

# 661
  • Враца
Вие сигурно вече гледате 23 еп с бг превод, а аз продължавам да нямам никакъв достъп до ASI  ooooh! ooooh!

Тук Бурак е с блузката от последните фрагмани  Laughing Laughing (а уж не им дават да се снимат със сценичните костюми  Laughing)

# 662
  • Средната земя
Здравейте момичета, аз малко му изпуснах края напоследък. Вчера нямаше ли епизод?

# 663

Зип вчера нямаше серия , защото ни преместиха в четвъртък от 20 ч newsm44

Така ,че не си изпуснала 24-та.

Сега имаме и 23-та преведена на български.

Приятно гледане Hug

# 664
Изгледах преведеният епизод и вече констатирах първата съществена разлика - режисьорът ни е нов и това си пролича. Поне на мен сега ми хареса. Peace
Нериман е кучка и половина. Толкова много интриги съчини за толкова кратко време.  #Crazy Направи ги на луди калинки, но очаквам все пак да си плати за всичко и на всички.
За Фериде малко се колебая, но все пак си мисля, че тя разбра чие е бебето. Взе си дрехите, но остави роклята от годежа  newsm78, започна да си сади цветенца, почисти си лампата, та за мен тя твърдо е решила да напусне Кямран и конака. Има някаква идея за тази среща в къщурката - или връща жеста на Кямран или има друга изненада.  newsm78 Утре дано да разберем с помощта на Ан жи и рускините.
За Кямран не искам да се повтарям, но щом накрая и на баща му му писна от всичко и му каза, че той е виновен за всичко, значи съм била права.
Жалко, че няма кой да ни преведе гръцката песен на Катина. Фериде си написа поканата за среща на фона на тази песен. Явно е подсказка, но само гъркините ще разберат смисъла.

# 665
  • Враца
За Фериде малко се колебая, но все пак си мисля, че тя разбра чие е бебето. Взе си дрехите, но остави роклята от годежа  newsm78, започна да си сади цветенца, почисти си лампата, та за мен тя твърдо е решила да напусне Кямран и конака. Има някаква идея за тази среща в къщурката - или връща жеста на Кямран или има друга изненада.  newsm78 Утре дано да разберем с помощта на Ан жи и рускините.

Фериде ме съмнява да е разбрала чие е бебето, иначе няма да му иска прошка в писмото за съмненията си - тя си казва всичко в очите, но за конака е твърдо решена да го напусне. Тя и на Мюжган каза, че няма да остане в този дом, ще си отиде и има предвид едно място, затова си събра и всички дрехи.

И един клип посветен на една от най-красивите жени в сериала  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://vk.com/video_ext.php?oid=28865707&id=168023320&ha … a2973d77&hd=1

# 666

Фериде ме съмнява да е разбрала чие е бебето, иначе няма да му иска прошка в писмото за съмненията си - тя си казва всичко в очите, но за конака е твърдо решена да го напусне. Тя и на Мюжган каза, че няма да остане в този дом, ще си отиде и има предвид едно място, затова си събра и всички дрехи.
И един клип посветен на една от най-красивите жени в сериала  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

http://vk.com/video_ext.php?oid=28865707&id=168023320&ha … a2973d77&hd=1

Аз на Фериде вярвам, но много ме озадачи погледа и след разговора с Нериман. На Нериман не вярвам - това което каза на Камран за разговора и с Фериде дали е истина? Би ли си тръгнала Фериде от конака само защото чичо и се е "влюбил" в Нериман и тя ще има бебе от него?  Rolling Eyes Струва ми се, че екипа се опитва да ни води за носа. Съмнителни са ми. Wink

# 667
  • Враца
Снейк, въпреки всички интриги, които забърка в тази серия Нериман, в този момент, след кръвоизлива, аз и вярвам. Мисля, че беше искрена с Кямран, щом като му даде и писмото, което не е в неин интерес. 

Но сега се замислих - в къщичката Фериде казва ма Мюжган, че това вече нейният дом, нейното гнезденце, нейната къща - да не поиска от Кямран (ако той все пак не реши да и каже истината  Laughing)    да ускорят сватбата и да живеят в този дом  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 00:34 от mama_an_ji

# 668
Уси Wink за каквото и да ни водят ,добре ни водят според мен .

За първи път се вбесих на Кямран  Mr. Green

Да ходи и се пъха под юргана на Нериман и Големият доктор да  не знае как се зачева или по-точно как се пази една жена да не забременее Shocked

Ако беше събирал само опит както и  да е ,но и бебе и гаднярка  много ме дойде тази вечер.

Не си мисли моля те ,че съм си сменила професията адвокат Wink Laughing Laughing Laughing

Мами Heart Eyes за клипа   bouquet   Щом едва я понасям ...значи добре си играе ролята.

Ако остане да живее в тази къщичка ,с какво ще се предвижва до колежа newsm78

Ако ,Сейфетин прибере Бесиме и изгони Нериман няма ли да стане много комплицирано  в конака?

Хайде да си лягаме ,а че утре още по-големи емоции ни чакат?  Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 01:34 от sebilMM

# 669
  • Средната земя

Зип вчера нямаше серия , защото ни преместиха в четвъртък от 20 ч newsm44

Така ,че не си изпуснала 24-та.

Сега имаме и 23-та преведена на български.

Приятно гледане Hug

Благодаря   bouquet

# 670
  • Враца
Фериде в писмото пише - "Мислейки как да смекча вината си пред теб, историята "Твоето слънце в твоето сърце",  написана от теб в "Книгата на отговорите", ми помогна."
После е монолога на Кямран  - тази история - "В главата си имам свой свят. Там има малък топъл дом, за който никой не знае. Един приятел писател казва, че ако имаш дом, тогава жените казват "да". В градината растат слънчогледи. Високи, високи. И това ми го каза моят приятел-писател, че жените харесват мъже, които обичат цветя. Там духат топли ветрове и повдигат завесите, а на прозореца си ти. Писателят казва: "Ако мислим хубави неща, ще ни се случват такива". И ето, ти ме чакаш там. Усещам чудни аромати. Украсила си масата. Подредила си я.... Нашият дом, нашето гнездо, уютно ни е. Твоето слънце в твоето сърце. Само аз и ти. Ще горим вечно....."
Та мисля, че това е изненадата на Фериде - дом за двамата, в градината на който растат слънчогледи (които тя насади в саксиите)
Наистина мисля, ако някой не ги осуети, че Фериде ще се съгласи да ускорят сватбата и това да е дома им.

Много хубаво би било, жалко, че Кямран е толкова гузен  ooooh!

За първи път се вбесих на Кямран  Mr. Green
Да ходи и се пъха под юргана на Нериман и Големият доктор да  не знае как се зачева или по-точно как се пази една жена да не забременее Shocked
Ако беше събирал само опит както и  да е ,но и бебе и гаднярка  много ме дойде тази вечер.
Не си мисли моля те ,че съм си сменила професията адвокат Wink Laughing Laughing Laughing
Ако остане да живее в тази къщичка ,с какво ще се предвижва до колежа newsm78

Себи,  Laughing Laughing Laughing Laughing  не може да бъде, Кямран да те вбеси  Mr. Green

А Фериде не я мисли с какво ще ходи на у-ще, помагачи бол  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 01:18 от mama_an_ji

# 671
Добро утро. Hug Hug Hug

Дойде дългоочакваният ден.  Hug Дано сме добре с рейтинга,  Praynig че за друг вариант изобщо не ми се мисли, поне още 20-тина серии. Peace

Хубав четвъртък.  bouquet

# 672
  • Враца
Добро утро и от мен!!!  Hug Hug

Снежи  Hug Hug, благодаря за кафето, но и щоколадовите бонбони са ми голяма страст (няма да им простя)  Grinning

Себи, ти мислиш Фериде за транспорта до у-ще, аз пък я мисля какво ще прави  без ток, само на свещи и газени лампи,  ooooh!  след като е свикнала на ток. Ама за любовта граници няма.

# 673
 HugДобро утро Hug

Снеже Heart Eyes  bouquet

Мами Hug абе газената лампа не е най- големия  проблем все на интимна светлина ще си стоят ,но аз и друго си мисля newsm78

Защо да е виновен Кямран, че не и казва истината /стана ясно ,че тя все още не знае на кого е детето/ когато Фериде според мен се страхува да чуе истината и не му дава възможност.
Или с целувка му затваря устата, или с нежни думи .....

Бях му бясна , че е  оплодил Нериман  , а не че не намира начин да каже истината на Фериде. Страх го е , много го е страх да не я изгуби.Колко  искрено и едва ли не с молба да го опровергае  каза на Нериман-"Откакто Фериде е моя любима  не съм имал нищо с теб"
Светна му обаче , че напълно възможно е нощта със съня да е била фатална за бебето.

Минава ми и друга  теза в подкрепа на моя под защитен - докато е  бил с Нериман да си е представял ,че е Фериде и е изключил за предпазните мерки Wink Thinking ThinkingНе случайно беше и бълнуването му тогава.

# 674
  • Враца
Защо да е виновен Кямран, че не и казва истината /стана ясно ,че тя все още не знае на кого е детето/ когато Фериде според мен се страхува да чуе истината и не му дава възможност.
Или с целувка му затваря устата, или с нежни думи .....

Себи, в целия 22  епизод, Кямран имаше възможност да и каже истината - тя го попита 1000 пъти, а той въртеше очите и премълчаваше, и лъжеше, че не знае по въпроса за Нериман.
Сега след разговора с Нериман Фериде реши, че тя е виновна, че се съмнява в него и даже проси прошка.  ooooh! ooooh! Държи се като жена, която иска извинение от любимия си за своите съмнения   ooooh! ooooh! ooooh!
Довечера ще видим дали тя не му дава възможност да се изкаже или той подпитвайки я в "какъв случай не би му простила" (когато въртяха пумпала-мисля, че играеха на някаква игра с него)  и виждайки нейната реакция, решава да продължи с лъжите.  А може и да успее да и каже истината той (но за това се съмнявам).  Thinking Thinking

Минава ми и друга  теза в подкрепа на моя под защитен - докато е  бил с Нериман да си е представял ,че е Фериде и е изключил за предпазните мерки Wink Thinking ThinkingНе случайно беше и бълнуването му тогава.

А това изобщо не е оневиняващо го доказателство  Sunglasses. Никой не му е виновен, че не мисли с главата си. Wink Wink   Laughing Laughing  И за това ли Фериде да е виновна  Laughing Laughing Laughing Laughing
Нищо чудно Нериман тогава да го е изработила нещо. Той нали беше много загорял за жена  Wink  - цели два дена не беше се виждал с нея.  Laughing Laughing Laughing  (а и сваля Фериде от дървото - та трябваше да освободи напрежението)   Та, сега ще си сърба попарата, която надроби тогава  Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 03 апр 2014, 10:40 от mama_an_ji

Общи условия

Активация на акаунт