Отговори
# 645
Себи, коя звезда се жени? Трябва да е Бурак. Ама като знам, че пресата се информира от форумите, а той в онова арабското интервю на въпрос за женитба, отговори "Късмет"... не им се връзвам много...

# 646
  • Враца

Аз ,когато коментирам  поведението на Кямран и Фериде изхождам от  позицията на двама много влюбени млади и красиви  мъж и млада неопитна  девойка.

Е , нали всички припадаме по чара и обаянието на Фериде/Ф и Кямран /Бу.

А между  впрочем вие какво предвиждате  за бъдещето им ,ако  не сте чели романа newsm78 newsm78 newsm78

А , и друго се сетих ,за   Кямран в предишната екранна адаптация и този от романа.
Абсолютен мулюлек/нова дума в б-я език
hahaha/ ,абе нищо особено  може и без него .

Ние можем ли без нашия Кямран/Бу .Аз -НЕ! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

Аз съм под чара и обаянието на Фериде/Фахрие - много  Laughing Laughing Laughing (с нормални наклонности съм си  Laughing Laughing Laughing)
Кямран в началото много го харесвах, но от известно време нещо ...  започна да ме дразни  #Cussing out #Cussing out
Струва ми се, че сценарист и режисьор искат да го направят в последните 2-3 епизода дори по-голям мулюлек  от Кямран в книгата  Sad Sad

# 647
  • Сливен

Здравейте, големи благодарности на Гери за превода!   bouquet
Приятно гледане!

Епизод 23 с бг субтитри - като торент в ASI-BG.NET

# 648

Здравейте, големи благодарности на Гери за превода!     bouquet
Приятно гледане!

newsm51 newsm51 newsm51

# 649
Браво, момичета! Благодарим!

# 650

Впечатлена съм от акуратността на  Филипова и момичето което е редило субовете Hug      

Благодаря  ! newsm51 newsm51 newsm51

Когато започнах да гледам "Чучулигата " не можех да си представя ,че ще има такива хора   bouquet,които ще ни превеждат последната серия ,преди излъчването на новата .Благодарна съм ви!

# 651
Защо ми се струва ,че му горят ушите , бузите ,че и носа на Кямран /Бу когато  е в опасна близост с Ф/Ф и то май на репетиция ,че това зад тях не ми прилича на къщичката newsm78

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 18:47 от sebilMM

# 652

Ама и този  момент е май от това време /съдя по дрехите /,но не си спомням да съм я виждала и пак Фериде го целува , а вие твърдите  че е лош   за нея.Wink Wink Wink

Чак хормонална пъпка му е излязла на челото на човека Laughing Laughing Laughing

# 653
  • Once there was a Hushpuppy...

Приятно гледане!

Много ви благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

П.п. почти го свалих и ще му се насладя Heart Eyes

# 654
Пупи аз пък съм готованка  и чакам да отиде във Вибокса и нямам търпение. Зная ,че става бавно , но аз имам търпение.

До тогава  водя разследване - на чия кола е този № и къде е паркирал.
Това не вълнува само мен , и турски момичета в Туитър.

# 655

Приятно гледане!

newsm51 newsm51 newsm51

# 656
  • Враца

Приятно гледане!

Момичета, благодаря ви!     bouquet  bouquet  bouquet

А на мен asi-bg.net изобщо не ми се отваря този път (през нито един браузер)  Cry Cry
Не мога да стигна до торента Cry

# 657
# 658
Сърдечно БЛАГОДАРЯ за превода   bouquet
 Тук малко жълтини от рускините  hahaha hahaha
Скрит текст:
Во всемирной паутине разлетелась феноменальная новость. Фахрийе Эвджен получила предложение руки и сердца от своего партнера по сериалу «Чалыкушу» Бурака Озчивита.
По данным достоверного и близкого к Бураку источника (главного бухгалтера денерной Бали бей), Бурак предложил Фахрийе провести с ним вечер в его ресторане. Бурак был одет в турецкий национальный костюм времен Османской империи, а Фахрийе в зеленое платье.
Все время проведенное ими в ресторане они приятно общались и дело дошло до того, что выпив коктейль «Дерзкий янычар» (0.5 л, 50 000 тур.лир) Бурак достал обручальное кольцо (которое оценивается примерно в 990 000 тур.лир( почти весь гонорар от рекламы Пепси-колы) и кроме этого, по утверждению вышеупомянутого источника, Эвджен получила от него предложение руки и сердца. Ну а фото с маленькой девочкой, похожей на Фахрийе в детстве, которое на днях он разместил в своем Твиттер, свидетельствует о взаимном чувстве Бурака. Раньше с девочками похожими на нее в детстве, актриса разрешала фотографироваться только своему бывшему Озджану Денизу."

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 21:43 от little_miss_trouble

# 659
  • Враца

Литъл, наистина, големи жълтини. Това сигурно е от вчерашните - първоаприлски  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт