Отговори
# 630
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug

Бори, Себи, Валенти,  Hug Hug

Валенти, Кямран не само няма да каже, но струва ми се ще измисли някоя нова лъжа и да затъне още повече  #Cussing out  (поне от озета с такова впечатление останах).  Много ще съм учудена, ако постъпи мъжки и той каже истината на Фериде.
Отгоре на всичкото и страдалец го раздава (Фериде не може да се дореди от него да страда и да се поглези малко  Laughing Laughing Laughing)

И едно ново клипче (музиката му не знам как е, защото на работа нямам озвучител на компа  Laughing Laughing )

">#t=157[/video]

# 631
  • Стара Загора
Мами Hug,музиката е в стил Таркан Grinning.Може и той да пее,не познах кой е певеца,но  е турски денс  newsm68,а кадрите са супер Peace.

Себи Hug, добре си съчетала  израженията на Кямран и Фериде с точните думи Grinning,но надали ще е сега това признание и изобщо дали ще има признание  ooooh!?!По-ми се вярва някой"доброжелател"да каже вестта на Фериде,отколкото Кямран да си каже.Всеки път като започне и се спира,знаейки,че ще я изгуби Cry.

Валенти Hug

Всички фенки са чок засмяни до Бу Grinning Grinning Grinning

# 632
  • Враца
Ето част от интервю с Бурак и Фахрие от началото на сериала

Цитат
- Что вы посчитали сделать первостепенно?

Ф.Э. – Первое – это Фериде и Кямран. Мы не рассматривали их персонажи каждый по-себе. В первую очередь они для нас, являются единым целым. Их поступки, капризы, ссоры, любовь.. Мы попытались найти интересные подходы и моменты в их жизни и детально раскрыть их отношения к друг другу. Я надеюсь, что нам это удалось.

Б.О. – Полтора месяца длилась наша подготовка к сериалу. А сейчас я досконально изучаю и пытаюсь понять Кямрана: его отношение и преданность семье, работе, философские наклонения. И конечно же его непростые отношения, любовь к Фериде, которую именно она помогла ему пронести через долгие годы их случайной и нелепой разлуки.

Ако причината за раздялата на Фериде и Кямран ще са лъжите и спестяването на истината, не виждам за каква нелепа и случайна раздяла говори Бурак в интервюто  ooooh!
Кямран вече 2-3 епизода  подготвя почвата за тази раздяла. С пълна сила работи срещу себе си  ooooh!  И няма да има нищо случайно и нелепо в това  Simple Smile

# 633
Мами Hug клипчето е супер и като музика и като кадри  bouquet/а нас двете с теб дето пишем докато сме на работа ,как не се ни разкарали още Laughingдобре ,че сме с никчета.
Бори , аз си позволих само да вляза в главите им , а не че са казали тези думи Grinning

Ама вие защо му намирате толкова кусури на Кямран   чак сега?
От клипчето много добре се вижда ,че е кипра , вързан в ръцете /как се катери по дървото само/

но умът му работи,много красив  и голям любовник/няма откачане от Нериман/  Избухлив и темпераментен.....
Е ,  за  кое от тези неща не знаеше Фериде още от малка и пак си го обича.Глезльо си е той  и на Фериде и е много приятно да си гушка.

За мен най-големият проблем пред нея ,ще детето , а ни изневярата по принцип.
Него детето не може да лиши от баща ,и ще трябва да се лиши от любимия мъж.
Много се надявам от утре да започнем да гледаме серии изпълнени с изпитания за двамата ,за да е по-сладко събирането  им но без излишни жестокости и простотии за да е висок рейтингът само.

Исках да напиша нещо с малки букви , а то стоно всичко.

Сега не мога да го поправям ,че имам работа
До скоро.

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 10:59 от sebilMM

# 634
Добър ден!  Hug
Благодарности за фрагмана, преводите и клипчето!   bouquet   bouquet   bouquet
Не знам още колко време ще ми показват колко много се обичат. Аз това съм го разбрала.  Wink Освен ако не са решили Фериде да не заминава въпреки бебето на Кямран. newsm78 Може пък да го приеме и да реши да му прости. Лошо няма, щом толкова много го обича и не може да живее без него. Ако все пак решат да я изпратят в изгнание, мисля че ще има някой по голям грях на Кямран, който тя няма да може да му прости. И това ще е свързано с Азеля и нещо от миналото.
Глезльото Кямран обаче ми идва в повече. Много е ербап, когато трябва да набие някого/ изключвам Левент в затвора ooooh!/, но пък как се възползва от чувствата на Фериде за да го обгрижва. Не ми изглежда много мъжко, по скоро това са женски номера и трикове. Rolling Eyes
Хубав ден!  Hug

# 635
  • Враца
Снейк,   bouquet   Laughing Laughing

За мен най-големият проблем пред нея ,ще детето , а ни изневярата по принцип.
Него детето не може да лиши от баща ,и ще трябва да се лиши от любимия мъж.

Не се притеснявай за малките букви - чете се.

А за изневяра на Кямран никой не говори - това се е случило преди.
Тук не казването на истината и затъването в още лъжи е непростимо.
При условие, че знае много добре какви ще са последиците - не е необходимо да продължава да лъже. Става много по-трудно после.
А Фериде как ще се чувства след като разбере за лъжата, а особено и като добавим писмото, от 23 еп. в което го молеше за прошка, че се е усъмнила в него и му приготви сюрприз за извинение (а в действителност той наистина лъже умишлено)
А само от това бих се почувствала много унизена  ooooh! ooooh!

Ние сега сме се хванали за лъжата, но наистина - причината за заминаване може да е и друга, но въпреки всичко не ми харесва образа на този Кямран, който в момента ни показват. За мен почти нищо мъжко не остана в него - какво искат да постигнат сценарист и екип - не ми е ясно (може би да почувстваме и ние с пълна сила това, което ще почувствува Фериде?  newsm78 newsm78). Влюбен, загубен - не лъжи!  #Cussing out 

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 12:26 от mama_an_ji

# 636
Ан жи   Hug

Цитат
А Фериде как ще се чувства след като разбере за лъжата, а особено и като добавим писмото, от 23 еп. в което го молеше за прошка, че се е усъмнила в него и му приготви сюрприз за извинение (а в действителност той наистина лъже умишлено)
А само от това бих се почувствала много унизена  ooooh! ooooh!

И вече не бих имала доверие в този човек.
Може би Азеля ще представи някоя своя версия на случка от миналото, коя ще накара Фериде да замине. Може да се окаже, че Азеля също е била подведена, но пък Фериде ще има основание да повярва на нея, защото досега Азеля винаги е била на нейна страна.

# 637
Здравейте. Hug Hug Hug

Благодаря за интересните постове, снимки и клипчета.   bouquet  bouquet  Мерси за фрагмана!     bouquet Много ми хареса, толкова са сладки.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мерси за озета и за превода му, макар и частичен.    bouquet

Снеже зная ,че са нагласени нещата в тези анкети ,но аз си ги следя  и гласувам.За мен е важно, че са в конкуренция с други  актьори и филми , че вълнуват много зрители  ,че са забелязани и отбелязани в медиите.

Погледнато от този ъгъл си права. Hug

Фахрие и Бурак са най-добрата екранна двойка? Това ли означава написаното?

# 638
    Ама да се разберем за нещо! Hug Wink Heart Eyes Hug

Аз ,когато коментирам  поведението на Кямран и Фериде изхождам от  позицията на двама много влюбени млади и красиви  мъж и млада неопитна  девойка.

Е , нали всички припадаме по чара и обаянието на Фериде/Ф и Кямран /Бу.

Защо те двамата също толкова да се харесват и обичат и да правят всички възможни компромиси помежду си.

Да, Фериде трябва да ги направи  в по-голяма степен ,но толкова го обича/и аз/   че готова  на тях за да се гушне в него , а не в друг.

Кямран , от позицията на опитен мъж и то с жени като Нериман знае ,какво ще изгуби  в лицето на Фериде ,затова и лъже -маже.

А между  впрочем вие какво предвиждате  за бъдещето им ,ако  не сте чели романа newsm78 newsm78 newsm78

А , и друго се сетих ,за   Кямран в предишната екранна адаптация и този от романа.
Абсолютен мулюлек/нова дума в б-я език hahaha/ ,абе нищо особено  може и без него .

Ние можем ли без нашия Кямран/Бу .Аз -НЕ! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink

И да погледнем най- красивата екранна  двойка от години насам!

Последна редакция: ср, 02 апр 2014, 14:55 от sebilMM

# 639
Цитат
Е , нали всички припадаме по чара и обаянието на Фериде/Ф и Кямран /Бу.
Аз НЕ.  Wink. Харесвам или не харесвам героя.  Peace

Цитат
Ние можем ли без нашия Кямран/Бу .Аз -НЕ!
Аз ДА.
Кямран не го харесах още когато наби и прогони оня мъж на корабчето, само защото се загледа по хубавата Фериде.
Ами ако Чапа ви набие само защото се заглеждате и харесвате Бурак?   Wink Joy

# 640
Себи,  Hug
напълно съм съгласна с това мнение.
Някак си не мога да си представя други артисти.

# 641

Уси Heart Eyes  добре е ,че се познаваме и в реала , защото позициите ни  на адвокат и прокурор  в темата започнаха да загряват яко Joy Joy Joy

Чакай малко и черно- бяла фотография ,която обожавам и давай с обвиненията Wink Laughing

# 642

Уси в същност  това е човекът ,който може да разреши частично спора ни - режисьорът .

Не е красив като Бу , но не и  нужно- да има идеи и да е кадърен -достатъчно за успеха на сериала!

Чаган Ърмак

# 643

А това , ако не е първоарилско ,ме отвя от темата Shocked Shocked Shocked Wink

newsm25 newsm25 newsm25

# 644
Здравейте момичета Hug

Прекрасна Фахрие пред BTV от 2010 година Laughing Рускините са го изровили  Heart Eyes

http://www.btv.bg/seriali/listopad/videos/video/1135153120-Fahri … no_s_Nedjlya.html

Общи условия

Активация на акаунт