Отговори
# 615
  • Враца

Литъл,   bouquet  bouquet

Кямран май се опитва да я омайва пак с приказки и да приспива вниманието и  Laughing Laughing

# 616
Мен ме  измъчва и друг въпрос -това изтегляне на ръката    на Фериде от тази на Кямран финала на серията ли е  и коя е причината?

Признание на Кямран , или намеса на Зелката?

# 617
  • Враца
Себи, това е от трейлър 1 - края, когато на  Фериде и потича сълзичката и го пита "Какво пак си направил"   Grinning

http://vk.com/video_ext.php?oid=-40525808&id=168228288&h … 790c14ef&hd=1

Последна редакция: вт, 01 апр 2014, 23:13 от mama_an_ji

# 618
Себи,според мен Зелето няма да й каже сега,докато са в къщичката,а непосредствено преди сватбата newsm78 Нали имаше едни снимки зад кадър, на които някои от вас различаваха сватбена рокля. Rolling Eyes

# 619
Литъл   bouquet
Мен ме  измъчва и друг въпрос -това изтегляне на ръката    на Фериде от тази на Кямран финала на серията ли е  и коя е причината?

Признание на Кямран , или намеса на Зелката?

Според мен е докато говорят до прозореца, К. все още не си е свалил платото и се вижда на снимката долу част от ръкава. Аз все пак се надявам да каже истината на Фериде. И Зелката да забърка друга интрига, за да замине Ф.

# 620
Най-доброто предстой, както се казва Hug Не мога да му се нагледам на тоя трейлър Laughing Много сладки гугутчици Heart Eyes Бу яко е зачервил бузите Joy Joy Joy Явно шишетата с вода добре са го загрели Laughing

# 621
# 622

Той загрял , а я вижте Ф/Ф как върти лъжицата докато го  храни и пази мустачето му да не се натопи в супата Laughing Laughing Laughing 

На всичко е готов Кямран само Фериде да е до него .Отдавна не ми беше заприличвал на котарак ,но в тази сцина -да!

# 623
Мерси, Мами  bouquet

Голямо предизвикателство са явно тези мустаци,Себи...във всичко си има специфика Mr. Green  Било във хранене,било в целуване . До края на сериала Фахрие ще е специалист. Може спокойно да си хване мустакато гадже Mr. Green

# 624

Мами  bouquet страхотен фрагман .!

Обичам си героите и им прощавам всичко ,защото и Фериде май ще му прости  ,ако не сега по-късно.
На невероятна романтика ще се наслаждаваме в четвъртък.Чакам го с нетърпение.

Кямран е доволен от прочетеното  Wink и аз си лягам Лека нощ! Hug

# 625
  • Стара Загора
Добро утро,Чучулиги smile3525!
Скрит текст:
Направо се обърках с тия шеги кое е истина и кое не Laughing Laughing Laughing.Ще ми се това с колата на Бу да е де Wink.

Трея е страхотен и макар Кямран пак да премълчи,на мен ми харесва да ги гледам така влюбени и един до друг txtloves.А май тази целувка,ще е първата им взаимна,нали smile3521?!Чакам с нетърпение четвъртък Grinning.

Приятен ден!

# 626
Добро утро!
И аз мисля, че нищо няма да каже.През цялото време иска да  каже. Всеки път е с това намерение, но толкова се страхува и има защо.Не е лесно да живееш с този кошмар, но това е положението.

# 627

HugДобро утро Hug

Да започнем деня с Бу в  реала , че от утре ще го оглеждаме  Wink като Кямран

Като гледам какво им се случва на феновете и клиентите на Бу  да вземе да отидем през есента  да изядем по един дюнер  при него. Party Party Party

Бори Hug  bouquet
Валенти Hug

Приятен ден Hug

# 628

Това изражение и на двамата не може да  изразява друго освен:

Кямран - Зная, че много сгреших и прекалих с увъртането   но не мога да си представя живота без теб Sad

Фериде - От малка живея до теб и с теб.Ти си най- добрия ми приятел.Ако се разделим може да е завинаги Cry Cry Cry

# 629
Да. Има нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт