КРУИЗИ /тема 3/

• 59 469
  • 788
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Интересно между ноември и пролетта какво ще правят в Америка  newsm78

На този въпрос ще отговоря с огромно удоволствие, ако някой реши да го направи. Нашите отивания са почти толкова, в последното бяха направени допълнително 4 круиза/на съвсем ниски цени/ и като се замисля сме видели една капка в морето. Както казах това си е авантюра свързана с много време и пари. На всеки който има тези възможности го пожелавам от сърце, а какво ще прави там, е най-лесната работа. И няколко пъти по толкова, няма да му стигнат..........

# 106
  • sofia
Блед, аз гледах от Барса през Тенерифе, Бразилия и Аржентина 900евро 20нощи, ноа дали бих могла да намеря друг кораб , който след 2-5дни се връща от Аржентина? Това ми се върти?!

Момичета, обещавам снимки и разказ, само да седна на компютъра. Simple Smile

# 107
  • София
Блед, аз гледах от Барса през Тенерифе, Бразилия и Аржентина 900евро 20нощи, ноа дали бих могла да намеря друг кораб , който след 2-5дни се връща от Аржентина? Това ми се върти?!

lyuba84 Сигурно имаш предвид този круиз:
Скрит текст:
DAY   DATE   PORT   ARRIVE     DEPART
Fri   Nov   21   Barcelona, Spain      6:00pm
Sat   Nov   22   At Sea      
Sun   Nov   23   Casablanca, Morocco   8:00am   10:00pm
Mon   Nov   24   At Sea      
Tue   Nov   25   Santa Cruz, Tenerife, Canary Islands   8:30am   5:00pm
Wed   Nov   26   At Sea      
Thu   Nov   27   At Sea      
Fri   Nov   28   At Sea      
Sat   Nov   29   At Sea      
Sun   Nov   30   At Sea      
Mon   Dec   1   Recife, Brazil   1:00pm   8:00pm
Tue   Dec   2   Maceió, Brazil   8:00am   2:00pm
Wed   Dec   3   Salvador, Brazil   8:00am   2:00pm
Thu   Dec   4   At Sea      
Fri   Dec   5   Rio de Janeiro, Brazil   8:00am   7:00pm
Sat   Dec   6   Sao Paulo (Santos), Brazil   8:00am   5:00pm
Sun   Dec   7   At Sea      
Mon   Dec   8   Punta del Este, Uruguay   11:00am   5:30pm
Tue   Dec   9   Buenos Aires, Argentina   6:30am   
Wed   Dec   10   Buenos Aires, Argentina   Disembark   
Не, няма да намериш връщане с кораб за този период от там......
Точно това имах предвид, ето кога има:
Скрит текст:
#20869 Info   20   Apr 21   Buenos Aires, Argentina   Berlin (Warnemunde), Germany   MSC Cruises / MSC Poesia   4.0   -   $1,579   Info   
#16904 Info   20   Mar 21,
2015   Buenos Aires, Argentina   Savona, Italy   Costa Cruises / Costa Pacifica   4.5   $3,299   $1,649    50%   
#16908 Info   19   Mar 22,
2015   Buenos Aires, Argentina   Savona, Italy   Costa Cruises / Costa Pacifica   4.5   $1,649   $1,649    0%   
#28257 Info   21   Mar 22,
2015   Buenos Aires, Argentina   Venice, Italy   MSC Cruises / MSC Magnifica   4.0   $3,880   $1,919    51%
Круиза е прекрасен, самолета и обратно.......

# 108
  • sofia
За 22ноември го има 980е, добра ли е цената. А времето по това време лято ли би трябвало да е?

# 109
  • София
За 22ноември го има 980е, добра ли е цената. А времето по това време лято ли би трябвало да е?

Нали точно този ти показвам, каталожна цена 1399$ с Costa Pacifica.
Цената е добра, около 100 евро на ден за двама. Още е твърде рано, ако няма търсене може да падне още. Но ако има, може да се качи, рисково е......
Точно по това време пристигнахме миналата година в района, времето беше прекрасно. От време на време се заоблачаваше, но не оставахме без плаж.

# 110
  • sofia
Аз на Иберо Селебрити го гледах, но те май са едно. Честно казано Иберо ми дойдоха в повече с шумните испанци. Имаше само младежи 16-25години и нали знаете как крещят

# 111
Здравейте момичета. Предстои ми круиз в скандинавието и понеже кораба ще спира в Санкт Петербург за по 3 дена но през няколко дена  искам да ви питам някой знае ли каква виза трябва да си взема и дали е по добре през агенция или самостоятелно да си я издействам.

# 112
  • София
Здравейте момичета. Предстои ми круиз в скандинавието и понеже кораба ще спира в Санкт Петербург за по 3 дена но през няколко дена  искам да ви питам някой знае ли каква виза трябва да си взема и дали е по добре през агенция или самостоятелно да си я издействам.

Ей колко хубаво! Ще ми кажеш ли малко повече за този круиз - отдавна искам да направя такъв?

# 113
Ами то при мен е малко по различно. Мъжа ми работи на пасажерски кораб и аз пътувам с него. Обикновено се качвам от пристанище където ми е удобно а това не винаги съвпада с началато и края на круизите. И стоя по 1 месец- така хващам няколко круиза. Сега ще хвана скандинавието но се притеснявам дали ще ми дадат виза за Русия. Питай какво точно те интересува и с удоволствие ще ти кажа.

# 114
  • Sofia
mimkata36,

Виза ти трябва при всички случаи. Вади се от посолството в София, на сайта им всичко е описано. Обикновената поръчка е 10 дни мисля, около 60-70 лева струваше.

# 115
  • Бургас
Ами то при мен е малко по различно. Мъжа ми работи на пасажерски кораб и аз пътувам с него. Обикновено се качвам от пристанище където ми е удобно а това не винаги съвпада с началато и края на круизите. И стоя по 1 месец- така хващам няколко круиза. Сега ще хвана скандинавието но се притеснявам дали ще ми дадат виза за Русия. Питай какво точно те интересува и с удоволствие ще ти кажа.
Здравей,
мисля че визата би трябвало от кораба да ти я издадат като отидеш в Санкт Петербург.
Ако се качваш от Русия тогава ще ти трябва предварително.

# 116
Корабът визи не издава, виза се издава от посолство или консулство. Дори и на персонала се вадят предварително визи.

# 117
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
 Момичета ,круизите Коста ще имат тръгване от Бургас ,заради кризата в Украйна-очакваме цени.

# 118
  • Sofia
Здравейте момичета, в събота потегляме към Генуа и на 13-ти се качваме на MSC Splenida със следния маршрут:

Генуа, Неапол, Месина, Ла Гулет (Тунис), Барселона, Марсилия, Генуа.

Моля ви да ми дадете повече информация за пристанищата - дали ще трябва да се ползва шатъл? Също така предпочитам да се разходим сами, а не с организираните екскурзии и ще ви бъда страшно благодарна, ако ми дадете препоръки за тези места какво е интересно да се види  Hug Изключвам Барселона - там сме били за 4 дена и сме запознати с основните забележителности.

# 119
  • София
Корабът визи не издава, виза се издава от посолство или консулство. Дори и на персонала се вадят предварително визи.
Ами не е така! Ако си купиш екскурзия от круизната компания не се нуждаеш от виза.
Пътувахме със Селебрити и екскурзиите им бяха перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт