КРУИЗИ /тема 3/

• 59 402
  • 788
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен! Благодаря на Bled за прекрасните теми (за круизите)! Всички съм ги прочела с огромен интерес и всичко споделено още повече увеличи желанието ми за круиз!!! Смея да кажа,че съм била на много места по света, но круизът е все още моята Мечта...сега малко по- конкретно>
Bled, спряла съм се на Epic от Барселона края на септември..все още цените са ми високи. (Все пак се ориентирам по твоя съвет, че цена около 100 евро на вечер е скъп круиз). Та питането ми е. Кога (кой месец) в cruisenation би трябвало да има промоция за този круиз, или ще ме насочиш към друг сайт. Благодаря предварително!!!

# 16
  • София
Здравейте и от мен! Благодаря на Bled за прекрасните теми (за круизите)! Всички съм ги прочела с огромен интерес и всичко споделено още повече увеличи желанието ми за круиз!!! Смея да кажа,че съм била на много места по света, но круизът е все още моята Мечта...сега малко по- конкретно>
Bled, спряла съм се на Epic от Барселона края на септември..все още цените са ми високи. (Все пак се ориентирам по твоя съвет, че цена около 100 евро на вечер е скъп круиз). Та питането ми е. Кога (кой месец) в cruisenation би трябвало да има промоция за този круиз, или ще ме насочиш към друг сайт. Благодаря предварително!!!

mim4eto_84 Благодаря    bouquet
Избрала си добър кораб/третия по големина в света/, но за неговите круизи в Европа цените много трудно могат да се получат до това, което желаеш. Подобна цена за него ние сме постигали, но на Карибите.
Ще дам само един пример за невероятна цена на Epic. Тази година връщането му в Европа е на 27.04.
Този круиз Маями-Мадейра-Барселона, 11 нощувки е на смешната цена 299 евро с включени такси.
Това прави по-малко от 55 евро на ден за двама, невероятна цена за този кораб.
Сайта, които посочваш няма да ти свърши работа, защото неговите промоции са най-вече с включен полет от Лондон.
Промоциите, които се правят за Epic са най-вече с борден кредит или от порядъка на 50-100 евро. Друго би било изключение, за което поемам ангажимента да те информирам, преглеждайки ежедневно много сайтове.
В момента всичките му круизи са на промоция и най-ниската цена, е 679 евро на човек/това прави близо 200 евро/ден/двама/. Има го, но за ноември на 599 евро...Максимума до което съм го виждала да пада е 499 евро/143 евро ден/двама/ за подобни круизи, но това са изключения. И разликата отива за борден кредит.
За теб.....

С Epic на Карибите, ST.THOMAS. Кораба в средата.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 11:42 от Bled

# 17
От "Mimcheto_84" Благодаря Bled smile3525!!! Все пак до септември има време. Аз си мислех за cruisenation, защото понякога цените са наистина много добри, и ако се вземе easyjet до Лондон е пак по- евтино. С MSC съм наясно с корабите (по отзиви от Splendida, Poesia, Divina, с които са пътували познати). Само за Costa да ме ориентираш кои са топ корабите? Благодаря и хубава седмица!

# 18
  • София
Здравейта момичета  bouquet Моля за съвет: с мъжа ми бихме искали да направим сватбн подарък круиз и в момента се опитвам да се ориентирам къде, какво.... Виждам, че сте повече от наясно с тази материя. дали бихте ми подсказали дали да се доверя на фирма или сама да намеря най-добрата цена-круиз newsm78 Идеята ни е да е по западно средиземноморие, края на септември - октомври - или начало на ноември (ако изобщо си заслужава). за сега съм пуснала запитване към Контитранс М за MSC Musica, но изобщо не зная добра ли е тази компания/кораб. Погледнах и сайта който обсъждате cruisenation и ако правилно съм разбрала се тръгва само от Лондон.  А това което пише в офертитe Flights Included, какво точно означава ? Кои полети са включени? Извинете ме за глупавите въпроси ,но наистина ми е малко сложно в момента да се ориентирам. Най-накрая, бюджета за подарък ни е максимум 2000лв. Дали изобщо бихмемогли да се класираме? Благодаря на всички, които ме изчетоха и решиха да помогнат   bouquet

# 19
  • София
От "Mimcheto_84" Благодаря Bled smile3525!!! Все пак до септември има време. Аз си мислех за cruisenation, защото понякога цените са наистина много добри, и ако се вземе easyjet до Лондон е пак по- евтино. С MSC съм наясно с корабите (по отзиви от Splendida, Poesia, Divina, с които са пътували познати). Само за Costa да ме ориентираш кои са топ корабите? Благодаря и хубава седмица!

Maria Kamenska  Mimcheto_84 Нещо се обърках с кого говоря....
Няма проблем, Poesia малко остаря, но е добра. Всъщност ето за MSC и Costa годините на производство.
В тези компании колкото е по нов кораба, толкова по-висок клас е.......

MSC
Lirica class
MSC Armonia   2001   
MSC Sinfonia   2002   
MSC Lirica           2003   
MSC Opera   2004   

Musica class
MSC Musica   2006      
MSC Orchestra   2007      
MSC Poesia   2008      
MSC Magnifica   2010   

Fantasia class
MSC Fantasia   2008      
MSC Splendida   2009
MSC Divina   2012   
MSC Preziosa   2013

Costa
Classica class
Costa Classica             1991   
Costa neo Romantica  1993

Victoria class
Costa Victoria         1996

Mistral class
Costa neoRiviera  1999

Atlantica class
Costa Atlantica      2000   
Costa Mediterranea   2003

Fortuna class
Costa Fortuna    2003   
Costa Magica    2004

Luminosa class
Costa Luminosa  2009   
Costa Deliziosa     2010

Concordia class
Costa Serena       2007   
Costa Pacifica       2009   
Costa Favolosa       2011   
Costa Fascinosa    2012

Поръчан   
Costa Diadema   за Oct  2014 /Най-големият до сега. Поръчан да замести Costa Concordia /   

galeto123 И за теб, както виждаш Musica и тя не е първа младост...
Включени са полети от Лондон и обратно от порта на тръгване.
2000 лв. малко ме притесняват, има доста допълнителни разходи. Цената на круиза трябва да е доста ниска и да няма големи разходи до отиването и връщането. Честно казано ще трябват още малко, да не те разочаровам напълно.

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 14:42 от Bled

# 20
Благодаря Bled! Просто от различните лаптопи сега видях, че съм с различно име. Извинявам се за объркването. Само да вметна, защото говорихме за Epic, току що видях това
http://www.cruises.com/sc.do?d=11/25/2013&d2=05/24/2016& … p;v=709&dsc=y
Излиза 599 usd (за 8-15 Oct)...може би има допълнителни такси, или е само за USA citizens?

# 21
  • София
Благодаря Bled! Просто от различните лаптопи сега видях, че съм с различно име. Извинявам се за объркването. Само да вметна, защото говорихме за Epic, току що видях това
http://www.cruises.com/sc.do?d=11/25/2013&d2=05/24/2016& … p;v=709&dsc=y
Излиза 599 usd (за 8-15 Oct)...може би има допълнителни такси, или е само за USA citizens?

Maria Точно тази цена ти дадох, като най ниска, има е и на други места, но за октомври и ноември.
От този сайт можеш да резервираш, като излъжеш малко системата.
 Zip Codes, който ти иска е пощ. код на населено място, пишеш примерно на Los Angeles 90001 и продължаваш, после ще има и БЪЛГАРИЯ.
Но, в крайна сметка след всички такси цената от 599$ , ще стане горе -долу толкова, но в евро, колкото ти казах.

# 22
Здравейта момичета  bouquet Моля за съвет: с мъжа ми бихме искали да направим сватбн подарък круиз и в момента се опитвам да се ориентирам къде, какво.... Виждам, че сте повече от наясно с тази материя. дали бихте ми подсказали дали да се доверя на фирма или сама да намеря най-добрата цена-круиз newsm78 Идеята ни е да е по западно средиземноморие, края на септември - октомври - или начало на ноември (ако изобщо си заслужава). за сега съм пуснала запитване към Контитранс М за MSC Musica, но изобщо не зная добра ли е тази компания/кораб. Погледнах и сайта който обсъждате cruisenation и ако правилно съм разбрала се тръгва само от Лондон.  А това което пише в офертитe Flights Included, какво точно означава ? Кои полети са включени? Извинете ме за глупавите въпроси ,но наистина ми е малко сложно в момента да се ориентирам. Най-накрая, бюджета за подарък ни е максимум 2000лв. Дали изобщо бихмемогли да се класираме? Благодаря на всички, които ме изчетоха и решиха да помогнат   bouquet

А круиза е подарък за кой - за вас самите, или за близки? Ако е за други хора, и нямате опит в круизите, може би е по-добре да се обърнете към фирма - повечко ще се обяснявате - къде, какво, и т.н. Ако е за вас - може и така, но може и от тук да намерите полезна информация, а и да питате за подробности.

# 23
Здравейте! Записвам се да следя темата. Никога не съм била на круиз, а тооолкова бих искала.  Heart Eyes

# 24
  • София
Записвам се да следя, никога не сме ходили на круиз, но мисля че е настъпил  момента да го променим  Hug

# 25
Това  явно  е  нова  тема  аз  бях  писала  в  предната...сватбата  ни  беше  на  борда  на  MSC  Fantasia  уникално  преживяване  и  самия  круиз   и  сватбата  Two Hearts ..........перфектна  организация  отвсякъде Simple Smile  ще  планираме  следващ  круиз  и  информацията  тук  може  да  ми е  полезна   Grinning 

# 26
Нашия круиз го канселираха заради нефтения разлив в Галвестън. 3 пасажерски кораба си стоят на пристанището (все още) и чакат да изчистят. Добре, че имахме предварително инфо и не бяхме се качили, щях да си изям ушите да загубя от отпуската си. Отлагаме пътуването за Юли.

# 27
Здравейте! Записвам се да следя темата. Никога не съм била на круиз, а тооолкова бих искала.  Heart Eyes
И аз така.
Имам желание и идея, но никакви познания в тази област. Не знам от къде да започна  newsm78

# 28
  • София
И аз така.
Имам желание и идея, но никакви познания в тази област. Не знам от къде да започна  newsm78

Момичета, първо прочитате темите и повечето неща ще ви станат ясни. Ако има нещо неясно или не сме го описали, питате и готово.
Добре дошли и дано скоро да пътувате....

# 29
  • Пловдив
Така е, и аз започнах с четене на темите и ето сега - само за круизи мисля Simple Smile
Има страшно много и полезна информация. Благодарение на всички списващи тук бях много добре подготвена какво да очаквам и почти не съм искала информация от туроператора. Сега съм се върнала пак да чета старите теми, че на повечето места от предстоящия круиз не сме били. Наистина, неприятно е, че няма много хубави оферти (в смисъл изгодни като цени) тази пролет в сравнение с предишни години, но поне не съжалявам, че резервирах по-рано. Нямам търпение да се оглеждам вече за нещо през януари 2015.

Общи условия

Активация на акаунт