Изпитани сайтове за парфюми-6

• 109 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
А с капачка ли дойде?
Аз поръчам по принцип само от този сайт,но исках да се допитам първо до вас.

Да,с капачка,ти можеш да звъннеш и да ги разпиташ,те казват когато нещата са без капачка или кутия

# 586
  • София
Дойдоха ми днес парфюмите от parfimo.bg  - мъжкият Pierre Balmain - Carbone de Balmain - 100мл, както и дамският
Donna Karan - My NY  - 50мл.
Смятам, че са оригинални. Времето за доставка е около 5-7 работни дни. Тоест, ако поръчате понеделник, реално парфюма при вас ще е следващия понеделник-вторник...Бавно доставят, но си заслужава, защото в този сайт се намират някои интересни и трудни за намиране парфюми, на хубави цени.

За мъжкия Carbone de Balmain мога да кажа, че е ултра класен и елегантен парфюм, от който се нуждаеше колекцията ми, в която преобладават крайностите - сладки и свежи аромати. Наистина е много интересен.

Докато показвах сайта на един приятел, задено открихме например, че в него вече се предлага новичкия  мъжки Thierry Mugler A*Men Pure Wood   Simple Smile Момчето веднага си го поръча.

# 587
Аз се отказах да го хваля сайта, че веднага погват коментари, че е Енцо  Mr. Green

# 588
  • на последния етаж
От къде да си купя Kenzo Amour EDP, 30 или 50 ml на добра цена?

# 589
  • София
Аз се отказах да го хваля сайта, че веднага погват коментари, че е Енцо  Mr. Green
Наистина доста си приличат дори и по оформлението. Но какво значение има всъщност, като тук може да си намират доста интересни неща и на много добри цени  Peace Въпрос на избор и добра воля Wink Аз съм много доволна и от ензото и от парфимо. Получих си http://www.fragrantica.com/perfume/Alexander-McQueen/My-Queen-Li … ht-Mist-2796.html на 8-мия ден от поръчването и то до офиса на Еконт /което ми е по-удобно от гледна точка, че не се гоним по София с куриера  Mr. Green/ и съм суууупер доволна  Flutter

# 590
И аз точно този Александър Макуин си поръчах от Парфимо и съм много доволна. При мен дойде на 7-мия ден до офис на Еконт.
А иначе наистина сайта много си прилича с Ензо, не само по оформление, а и сроковете на доставка са горе-долу едни и същи, и от двата сайта продуктите пристигат от Чехия мисля беше. И пристигат в едни и същи кашончета и от двата сайта newsm78

# 591
  • София
И аз точно този Александър Макуин си поръчах от Парфимо и съм много доволна. При мен дойде на 7-мия ден до офис на Еконт.
А иначе наистина сайта много си прилича с Ензо, не само по оформление, а и сроковете на доставка са горе-долу едни и същи, и от двата сайта продуктите пристигат от Чехия мисля беше. И пристигат в едни и същи кашончета и от двата сайта newsm78

Точно така, направо братя-близнаци  Laughing

# 592
Enzo доставят ли до офис на Еконт като близнака си?
Голямо удобство.

# 593
Не. Ензо работят със Спиди. Това им е разликата Laughing

# 594
  • София
Според мен, двата чешки сайта нямат нищо общо. Приветствам горещо появата на parfimo.bg не само защото по-острата конкуренцята прави крайните потребители печелвиши  Mr. Green, но и защото този сайт предлага някои по-специфични марки и отделни парфюми на хубави цени. Освен това, към момента ми прави впечатление, че първи реализират  нови парфюми от големи марки, които липсват както в ензо, така и в родни сайтове...Така че аз съм позитивно настроен спрямо тях и се надявам да наберат скорост, да се развият и винаги да ги има като опция на пазара  Simple Smile

Сега се сетих за една специфична разлика с ензо - от parfimo.bg подобно на българските сайтове, звънят за потвърждение, както и повторно звънене кога точно ще пристигне на адреса, докато ензо не звънят никога. Въобще и като цяло концепцията им е различна - ензо е по-скоро козметичен магазин, докато parfimo.bg ми се струва концентриран върху ароматите, но това са ми първите впечатления де - може и да бъркам  Simple Smile

# 595
На сайта на parfimo.bg  пише, че изпращат и мостра с всяка поръчка. Така ли е наистина?

# 596
На сайта на parfimo.bg  пише, че изпращат и мостра с всяка поръчка. Така ли е наистина?

Да, но няма голямо разнообразие. Последните две бяха Rogue Rihanna.

# 597
и на мен ми изпратиха мостра, Бърбери Боди, но не е тип виалче, а рекламен флаер на марката, отлепваш една лепенка и миришеш, което за мен не е особено показателно, като не можеш да тестваш върху себе си.

# 598

Да, но няма голямо разнообразие. Последните две бяха Rogue Rihanna.

Благодаря . И аз смятам да си поръчам от там щом сте доволни  от качеството на парфюмите  Peace

# 599
  • София
На мен нищо не са ми пратили. Sad Но може би трябваше да си поискам или има някаква опция, която да съм изпуснала  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт