Изпитани сайтове за парфюми-6

• 109 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ти, Black Cat 13! Ще изчакам и още някой да се включи, а също и за този - http://www.parfum-bg.com/azzaro-chrome-1996-toaletna-voda-za-maje-100-ml

За този ще споделя другата седмица, днес го поръчах.

# 106
  • София
До сега съм поръчвала парфюми от ензо и www.parfumi-shop.net . От първия до сега не съм имала проблем, поне така мисля. Искам да поръчам ето това обаче - http://www.parfum-bg.com/dupont-passenger-parfyumna-voda-za-jeni … kutiya-s-kapachka според вас мога ли да се доверя специално за този парфюм и то от този сайт или да си поръчам от ензо  newsm78

По-добре от сайта, който си посочила, отколкото от Enzo – това със сигурност. Точно с този парфюм, обаче, нямам опит. Нека някой, който има, да се включи. Peace

Не се съмнявай, поръчвай смело. С двете ръце и крака съм за www.parfum-bg.com  Peace Много са точни и парфюмите са им читави.   bouquet

# 107
Благодаря ви!   bouquet
Поръчах ги и чакам да пристигнат. Ще пиша след това.

# 108
  • София
Благодаря ви!   bouquet
Поръчах ги и чакам да пристигнат. Ще пиша след това.

newsm10

# 109
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам знаете ли каква приблизително е нормалната цена на Paradiso inferno blue на United colors of benetton? Вчера се запознах с този парфюм в квартално магазинче и се влюбихме безпаметно. Там беше на 32 лева, но реших, че може да е някой ментак и го потърсих в нета. В крайна сметка го намерих във Венера на 21 лева, без опаковка и 26 лв. с опаковка. Направо съм раздвоена с тази ниска цена. Реална ли е според вас? Досега не съм купувала на Бенетон и нямам идея какви са им цените. Ще се радвам на мнения!

# 110
До сега съм поръчвала парфюми от ензо и www.parfumi-shop.net . От първия до сега не съм имала проблем, поне така мисля. Искам да поръчам ето това обаче - http://www.parfum-bg.com/dupont-passenger-parfyumna-voda-za-jeni … kutiya-s-kapachka според вас мога ли да се доверя специално за този парфюм и то от този сайт или да си поръчам от ензо  newsm78

По-добре от сайта, който си посочила, отколкото от Enzo – това със сигурност. Точно с този парфюм, обаче, нямам опит. Нека някой, който има, да се включи. Peace

Не се съмнявай, поръчвай смело. С двете ръце и крака съм за www.parfum-bg.com  Peace Много са точни и парфюмите са им читави.   bouquet

някой поръчвал ли е от продуктите с транспортен дефект на парфюм бг?

# 111
  • Sofia
   Синьорита Мърморита, принципно парфюмите на Бенетон не са особено скъпи, така или иначе. Peace

# 112
Реална ли е според вас? Досега не съм купувала на Бенетон и нямам идея какви са им цените. Ще се радвам на мнения!
Напълно реална - Бенетон са с такива цени.

# 113
Много благодаря за светкавичните отговори! Hug  Рядко купувам парфюми от нета, обикновено ми ги носят от чужбина и нямам идея какви са цените тук.

# 114
  • София
някой поръчвал ли е от продуктите с транспортен дефект на парфюм бг?
Да, аз. Дефектите са описани най-подробно на сайта и поне според опита ми си отговарят на действителността. След поръчка от сайта се обаждат по телефона, отново обясняват какъв точно е дефекта, искат да се уверят, че сте наясно с това и сте съгласни да поръчате при тези обстоятелства.

Синьорита, наред си е бенетончето, такива са им цените, поръчвай, щом го харесваш  Peace

# 115
мерси Атти  bouquet!

# 116
Получих си вчера Бенетон- а и много ми харесва! Цените им са идеални, набелязала съм си Trussardi Inside и L' instant de guerlain ( не съм убедена в правописа на втория) . И двата са ми страшно любими, а първият не се намира лесно от читав сайт, а Венера ме изненадаха, че го имат и то на страхотна цена. Имам към 10 мл от него и все го пазя.  EmbarassedСамо да минат празниците и ще ги отнеса.

# 117
Здравейте! Направих си регистрация тук за да споделя с вас как се опарих преди няколко дни от парфюм без опаковка, който купих от "Гет.бг". До този момент винаги съм купувала парфюми от тях, но много се разочаровах. Поръчах "Ейлиън" на Тиери Мюглер, тоалетна вода без опаковка 60мл., която се оказа пълно менте. Нека само да отбележа, че не ми беше приложена касова бележка, а на товарителницата на "Спиди" беше записано, че пратката съдържа техника. Обадих се в "Комисията за защита на потребителите" и от там ме успокоиха, че липсата на касова бележка не било проблем при онлайн търговията. Обадих се във фирмата и ги уведомих, че парфюмът не е оригинален. Мъжът отсреща започна да ме разпитва защо смятам, че парфюмът не е оригинален. Обясних му, че нито като аромат, нито като трайност прилича на оригиналния, който съм купувала от магазин за парфюмерия в Германия, както и на купуваните от България. Онези, които са ползвали този парфюм са наясно, че той трае дни наред, а този траеше 2 часа. Човекът започна да ме убеждава, че парфюмите са с гарантирано качество и произход, но когато поисках от него да ми предостави наименованието на фирмата - дистрибутор, същият ми отговори, че нямало как да стане това, защото нямал право да разгласява такава информация /сякаш му исках да разгласи класифицирана информация или някаква свръхсекретна държавна тайна/. Попитах го тогава как гарантира произхода и качеството на продукта, на което той ми обясни, че фирмата заставала зад адреса, телефоните си данъчен номер и други подобни. Зададох му и въпроса как е възможно тогава въпросният парфюм да не прилича по никакъв начин на другите, които съм купувала от чужбина. Отговорът му беше, че всяка държава имала собствени изисквания към продаваните стоки и ми даде за пример това, че в Англия пътищата били предназначени за автомобили с десен волан, а в България пътищата били за автомобили с ляв волан. Щях да почина от смях. Значи за българския пазар парфюмите имат други характеристики от тези, предлагани в чужбина! Ужас! Направих си труда да проверя как стои въпроса с парфюмите без опакова и прочетох, че се предлагат във възможно най-голямото количество на съответния парфюм и всичко останало трябвало да се счита за менте. Намерих в нета и официалния представител на парфюма и след почивните дни ще се свържа с него. Това, което аз ще следя от тук нататък е дали на целофана на парфюма има залепен стикер с вносителя и в случай, че няма такъв, ще връщам парфюма. 

# 118
Здравейте момичета ,много искам да поръчам For her edp na Narciso Rodrigues и се чудя поръчвал ли го е някой от тук http://1001-bg.com/bg/product-view/6454.html   И още една чуденка тестера или комплекта от същия сайт комплекта е на 119 за 50 мл ,в бюти. Зоун е на 155,страх ме е за тестера,който е мн.по-изгоден,но пък не искам да попадна на менте,моля ви да ми помогнете,поръчвал ли е някой точно този парфюм,ще чакам с огромно нетърпение

# 119
Здравейте! Не мога да помогна на момичетата питали преди мен, но искам да попитам някой има ли опит с поръчване на Comme des Garcons от parfumi-shop? В голяма дилема съм. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт