Fargo (2014) - Some Kinda Organized Crime Thing

• 17 976
  • 240
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque
Топли, топли, от Ню Йорк.

# 46
Много яко! Heart Eyes

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Най-сетне изгледах, от сутринта все не намирах време.

Направо не знам откъде да започна, та сигурно ще ви се сторя хаотична.  Mr. Green

Марто е страхотен, акцент вади чак, сладурчето. Такъв разкошен лузър са го направили, а в такава беля го забъркаха, че хич не го виждам, завалийката.  hahaha

Били Боб Торнтън има да играе смразяващ психопат, обаче му отива страшно. Тръпки ме побиха в сцената с Колин. Брр!  Close

Щях да забравя Сол! Горкия, през цялата серия се мъчеше да не barf-не.  smile3532

Нелепите случки и тук ще са в огромно количество. Само в първата серия се намираха поне... четири!  hahaha

На първо гледане имаше поне пет прилики с филма, като започнем от шерифа с бременната му жена, минем през едва доловимата прилика в името на Марто - Lester Nygaard с името на лузъра от филма - Jerry Lundegaard, репликата "I'm not sure I agree with you a hundred percent on your police work, there, Lou." която в сериала я използваха положително, та чак до намигането към Лебовски с табелката White Russian $4.95 в закусвалнята.  newsm76

Атмосферата на сериала е абсолютно идентична с тази от филма, музиката също - не вярвам да има разочаровани.

Айде, наздраве за страхотното начало, че много се разприказвах, jeez.  Mr. Green

# 48
Оу, джийз, нямам търпение.

# 49
  • Ænima/Albuquerque
А, още колко неща забравих да напиша... Ще се допълвам, като изгледате.  Mr. Green

# 50
  • София
Още една фенка на филма   Party
Ще чакам букви и тогава ще гледам серията, надявам се да ми хареса.

# 51
Amidala, добре дошла! Дано скоро да направят субтитри(стоят едва на 2 %), защото серията е страхотна!

Повече от обещаващо начало, много мой сериал, изобилие от черен хумор, Лестър е такъв смешен лузър, с толкова смешни реакции, че на моменти спирах серията да се посмея на воля. Малво, от друга стран, е олицетворение на дявола, на моменти тръпки да те побият. Всички актьори играят много добре, нямам забележки.

Не мога и да предположа накъде ще тръгнат събитията от тук нататък, защото се случиха толкова много неща за 70те кратки минути.

# 52
  • Ænima/Albuquerque
Според мен пичовете със субтитрите ще се усетят, че сериала се гледа, чак след 2-3 серии. Но като цяло не съм оптимист.  Confused

# 53
Аз си мисля, че просто ядат и пият пичовете със субтитрите. След празниците ще ги направят. Simple Smile

# 54
  • Ænima/Albuquerque
Напълно възможно е.  hahaha

# 55
Нещо като трейлър за следващия епизод:

# 56
  • Ænima/Albuquerque
Смразяващ Били, суперсмешен Сол!  hahaha

# 57
Аз също чакам буквичките, че с моя калпав английски ще имам да гледам серията не 70, а 170 минути Mr. Green
Само да попитам едно нещо: Има ли проблем, ако гледам серията без да съм гледала филма? Не съм голям почитател на филмите. Сериалът го чакам заради Марто Бафтата.

# 58
Никакъв проблем няма, ако не си гледала филма. Има някои препратки, които няма да хванеш, но те не са важни за сюжета, а са като намигване към филма. Бафтата е от смешен по-смешен, страхотен е.

# 59
  • Ænima/Albuquerque
Няма проблем, да, не са свързани. Аз все пак ти препоръчвам да гледаш филма, но не заради сериала, заради самия филм - ужасно смешен е!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт